Pāriet uz galveno saturu

LATVIJAS SLAVENO GEJU TOP 10

 


Ārzemju slavenības jau sen vairs neslēpj savu seksuālo orientāciju un daudzi kļūst par redzamiem geju tiesību aizstāvjiem. Pēdējā laikā šādas kaislības uzvirmojušas arī Latvijā.

Homoseksuāli orientēti ir gan vairāki Latvijas šovbiznesa pārstāvji, gan citu darbu darītāji. Daži no viņiem ir vairāk atklāti, citi pagaidām vēl ne tik ļoti, bet dažs labs savu seksuālo orientāciju slēpj pat ļoti rūpīgi. Mūsu sarakstā ir tikai desmit no viņiem.


10. Kārlis Streips

Zināmākais no Latvijas gejiem un arī viens no retajiem, kurš nekad nav slēpis savu aizraušanos. Lai arī publiski Kārlis Streips neslēpjas, tomēr savu otro pusīti sabiedrībai nekad nav izrādījis. Zinātāji runā, ka Streipa sirds ilgu laiku piederējusi nevis vienam, bet veseliem diviem puišiem reizē un laimīgā ģimene dzīvojusi… trijatā.


9.  Māris Sants

Bijušais mācītājs, kuram mīlestība uz puišiem izrādījās spēcīgāka par mīlestību uz baznīcu. 2002. gada izskaņā izraisīja pamatīgu skandālu Latvijas kristiešu aprindās, atzīstot savu homoseksualitāti. Pēc neglīta skandāla izslēgts no mācītāju rindām, Māris Sants kļuva par redzamu Latvijas geju tiesību aktīvistu. Vēlāk gan, neizturējis mūsu sabiedrības aizspriedumainību, viņš emigrēja uz Apvienoto Karalisti, kur vadīja kafejnīcu vienā no pasaules slavenākajiem geju rajoniem – Londonas Soho.


8.  Gunārs Kalniņš

Šķiet tikai likumsakarīgi, ka zēns ar prievārdu “mazais” lolo siltas jūtas pret vīrišķīgiem sava dzimuma pārstāvjiem. Tāds ir arī mazais Gunārs. Šķelmīgais nerātnis no bērnu ansambļa “Dzeguzīte” dzīvo siltajās zemēs un ir laimīgi precējies ar karstasinīgu dienvidnieku.


7.  Jaroslavs Barišņikovs / Deniss Ševeļovs

Šie puiši ir tik līdzīgi, ka topā ļāvām viņiem dalīt kopīgu vietu (un tas nav vienīgais, ko viņi ir dalījuši). Abi pieder paaudzei, kas savu orientāciju nevis slēpj, bet ar to lepojas. Abi sevi dēvē par modes blogeriem. Un abi mīl saviesīgas ballītes tikpat karsti kā skaistus puišus. Šeit gan abu līdzība beidzas – Deniss lepojas ar vīrišķīgām formām, kamēr Jaroslava meitenīgais augums modes skatēs ļauj demonstrēt pat sieviešu apģērbus.


6. Pērs Bogomazovs (attēlā pa labi)

Slavenību frizieris, kurš smalko aprindu hronikās gozējas biežāk nekā viņa klienti. Būdams redzams geju tiesību aktīvists, Pērs ir piedzīvojis pat fiziskus uzbrukumus. Taču agresija nav spējusi salauzt viņa dzīvesprieku, un viņš kļuva par bioloģisko tēti bērniņam, kuru iznēsāja kāds latviešu lesbiešu pāris. Tādējādi Pērs lauzis vēl vienu stereotipu – arī geji var sniegt savu pienesumu Latvijas demogrāfijā.


5. Juris Millers

Skandalozais žurnālists un mūziķu menedžeris, kuram patīk interesēties par citu slavenību mīlestības dēkām. Reiz viņam šī interese pat pamatīgi pabojāja sejas pantus, kad redakcijā pie viņa paviesojās Andris Kivičs. Tomēr mazāk zināmas ir viņa paša romantiskās aizraušanās. Tā nav sakritība, ka viņš savulaik dibinājis vairākas puišu grupas un bieži manāms skaistu, slavas alkstošu jauniešu sabiedrībā. Kā jau tas mūzikas industrijā gadās, šķiršanās ar Milleru bieži noved pie rūgtiem konfliktiem un draudiem tiesāties….


4. Arnis Krauze

Viņš kļuva par mīluli tūkstošiem Latvijas sieviešu, ik vakaru ierodoties pie viņām, TV ekrānā un vadot “Panorāmu”. Taču Krauzes cienītājas būs sarūgtinātas uzzinot, ka neko vairāk par ētera klātbūtni no sava favorīta nevarēs sagaidīt. Labā ziņa ir tāda, ka Arņa sirds un roka, iespējams, vēl ir brīva. Diemžēl, laba šī ziņa ir tikai puišiem…


3. Lauris Reiniks

Pašmāju Rikijs Mārtins, kurš ar savām gurnu kustībām un smeldzīgajām balādēm liek zaudēt prātu jaunām un ne tik jaunām Latvijas meitenēm. Taču, nokāpjot no skatuves, tāpat kā daudzas ārzemju popzvaigznes, arī Reiniks savu bam-bam guļamistabā labprātāk demonstrē puišiem. Lai arī viņa sirds sadeg netradicionāli, tomēr viņa fanēm par to skumt nav vērts – uz skatuves un YouTube videoklipos Lauris joprojām pieder jums!


2. Edgars Rinkēvičs

Ministrs Edgars Rinkēvičs par savu homoseksualitāti paziņoja uzreiz pēc vēlēšanām 2014.gadā, kļūdams par pirmo atklāto geju Latvijas valdībā.


1. Juris Stukāns

Beidzot Latvijā gejs ir ieņēmis arī vienu no pašiem ietekmīgākajiem amatiem tiesībsargājošo iestāžu blokā. Vēl vairāk, pēc Puaro.lv ekspertu viedokļa, Juris Stukāns šobrīd uzskatāms par ietekmīgāko cilvēku valstī, tādejādi skaidri pierādot, ka būšana homoseksuālam Latvijā nekādā viedā nav šķērslis karjerai publiskajā sektorā. 






Avots: puaro.lv

GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM