Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 18. – 24. janvāris

 






AUNS Optimāls laiks atvaļinājumam un komunikācijai ar draugiem. Šonedēļ būs daudz jauku iespēju darīt to, ko sirds vēlas. Viss veiksies viegli, arī tad, ja būs jārisina darba jautājumi. Otrdien varat sākt īstenot globālus plānus, sākt jaunus darbus, noformēt darījumus. Ceturtdien atrodiet laiku savam hobijam. Šajā dienā plānojiet tikšanās un randiņus, dibiniet jaunas pazīšanās.
VĒRSIS Nepatikšanas jau ir pagātnē un pakāpeniski viss atgriežas ierastajās sliedēs. Ja jūs šajā laikā neplānojat atvaļinājumu un darbā nav paredzēta papildu slodze, pievērsieties mājas rūpēm. Labs laiks remontdarbu sākšanai. Izpētiet jaunu materiālu katalogus – tas viss jums sagādās prieku. Otrdien un ceturtdien varat iepirkties. Sestdien atpūtieties, vienīgi no rīta esiet uzmanīgi, braucot ar auto. 
DVĪŅI Ja jums ir jārisina svarīgi jautājumi, pasteidzieties to izdarīt šonedēļ. Pagaidām nesamaziniet darba tempu, sāciet jaunus darbus, paplašiniet sadarbību. Lietišķas tikšanās un sarunas ieplānojiet otrdien. Šī labākā diena kāda projekta vai idejas īstenošanai. Turklāt līdz ceturtdienai vēlams ieviest skaidrību arī personīgajās attiecībās. Neizvairieties no kopīgu perspektīvu apspriešanas ar partneri. 
VĒZIS Šis periods paver jums lieliskas perspektīvas. Ja izmantosiet idejas, priekšlikumus un sāksiet jaunu projektu, var gaidīt interesantu pavērsienu jūsu darbības jomā. Taču neceriet uz ātru rezultātu. Pacentieties ielikt pirmo „ķieģeli” jaunā projekta pamatos un izstrādāt rīcības plānu. Otrdien būs veiksmīgas lietišķas apspriedes un sarunas ar partneriem. Pieņemtos lēmumus apstipriniet dokumentāli. 
LAUVA Tagad ir jūsu laiks. Varat izvēlēties sev tīkamu nodarbošanos un profesionālo darbību apvienot ar patīkamām lietām. Varat uz kādu nedēļu atlikt atvaļinājumu, lai nostiprinātu sakarus ar partneriem un viss labi darbotos arī jūsu prombūtnes laikā. Veltiet uzmanību arī personīgajai dzīvei, lai atjaunotu pēdējā laikā pajukušās attiecības. Tas nebūs sarežģīti, jo liksiet lietā entuziasmu, būsiet dāsni. 

JAUNAVA Šonedēļ paplašiniet paziņu loku un iepazīstieties ar jauniem cilvēkiem. Pazīšanās var izrādīties perspektīvas gan profesionālajā jomā, gan personīgās dzīves nokārtošanā. Maksimāli izmantojiet šīs nedēļas iespējas un neko neatlieciet uz vēlāku laiku. Arī brīvdienas būs produktīvas. Taču neaizmirstiet veltīt vairāk uzmanības mīļiem cilvēkiem. 

SVARI Pašlaik jums nepieciešama kvalitatīva atpūta. Varat paņemt atvaļinājumu un gūt daudz patīkamu iespaidu. Taču arī tad, ja būs jāstrādā, pacentieties vairāk laika pavadīt ārā. Paaugstiniet kvalifikāciju, apmeklējiet seminārus. Ja saņemsiet jaunus partneru vai sponsoru piedāvājumus, neatlieciet lēmuma pieņemšanu uz nākamo nedēļu. Visu svarīgāko paveiciet līdz brīvdienām. Trešdien izdosies veiksmīga iepirkšanās.
SKORPIONS Pēc iepriekšējā perioda pārslodzēm jums jānomierinās, taču pagaidām labāk nesamazināt darba tempu. Tagad jūs varat daudz ko paspēt izdarīt, turklāt iespēja atpūsties būs pavisam drīz. Pirmdien un otrdien ņemiet vērā pārmaiņas un koriģējiet plānus. varat sākt jaunus darbus, reģistrēt firmu, parakstīt dokumentus. Personīgajā dzīvē tagad varat daļēji vai pilnībā mainīt attiecību stilu. 
STRĒLNIEKS Tagad varat aizmirst iepriekšējā perioda stresu un atgūt nokavēto. Iespējami darījumu braucieni, kuros būs daudz interesantu un patīkamu notikumu. Pateicoties sakaru paplašināšanai un jauniem partneriem, jums var pavērties iespēja ieņemt augstāku stāvokli. Savus plānus sāciet īstenot jau nedēļas sākumā. Otrdien svarīga saruna var palīdzēt noteikt prioritātes. Iespējams, jūs gaida pārmaiņas personīgajā dzīvē. 
MEŽĀZIS Šonedēļ jūsu panākumu pamatā būs attiecības ar partneriem un spēja rast kompromisu. Neuzņemieties pārāk daudz, ļaujiet arī citiem likt lietā iniciatīvu. Vairāk laika veltiet mājas rūpēm un tuviniekiem. Ja plānojat remontu, vēlams to sākt jau šonedēļ. Ja tas neizdosies, atlieciet uz nākamo mēnesi. Personīgā dzīve tagad prasīs lielāku uzmanību, īpaši tad, ja attiecībās radusies plaisa. Uz ātriem panākumiem neceriet, tāpēc bruņojieties ar pacietību. 
ŪDENSVĪRS Pēdējo nedēļu krīze var negatīvi ietekmēt jūsu veselību un arī budžetu. Pienācis laiks uzlabot gan vienu, gan otru. Nosakiet prioritātes un atlieciet darbus, kuri var pagaidīt. Taču pavadīt laiku pilnīgā bezdarbībā jums neizdosies. Šonedēļ kopā ar partneriem būs jākoriģē plāni mainīgo apstākļu dēļ. Jaunas vienošanās vislabāk slēgt otrdien. Personīgajā dzīvē viss būs kārtībā, arī perspektīvas ir rožainas. 
ZIVIS Pienācis laiks atpūsties un izklaidēties. Vienmērīgi sadaliet darba slodzi, taču neuzņemieties pārāk daudz. Jūsu intuīcija palīdzēs izvēlēties jaunu attiecību stilu ar svarīgiem cilvēkiem, ņemot vērā nesenās pārmaiņas. Otrdien un sestdien gaidāmi notikumi, kuri liks jums pārorientēties. Taču sapņainais noskaņojums var pamainīt akcentus, un darbi paliks otrajā plānā. Labākais risinājums pašlaik – doties romantiskā ceļojumā ar mīļoto cilvēku. 
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM