Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” noslēdzis 5,5 miljonus eiro vērto investīciju projektu, kura ietvaros AS “Rīgas piena kombināts” ir izveidota jauna “Kārums” biezpienu sieriņu ražotne ar pilnīgi jaunām tehnoloģiskajām līnijām. Tas uzņēmumam paver iespējas ne tikai palielināt biezpiena sieriņu ražošanas apjomus un eksportu, bet arī drīzumā piedāvāt dažādus jaunus gardumus. Līdz ar jauno ražotni un ražošanas līnijām, tiek veiktas arī vienas no lielākajām izmaiņām “Kāruma” vēsturē – precizēts zīmola stāsts, atjaunota zīmola vizuālā identitāte un mainīti iepakojumu dizaini.
“”Kāruma” pārmaiņu stāsts sākās ar nepieciešamību palielināt biezpiena sieriņu ražošanas jaudas augošā pieprasījuma dēļ. Mēs saredzējām potenciālu gan “Kārums” zīmola tālākā stiprināšanā Baltijā, kas nu jau ir kļuvis par “Kārums” mājas tirgu, un eksporta tirgos, gan biezpiena sieriņu kategorijas attīstībā jaunos formātos. Šodien pilnvērtīgi varam strādāt jaunā, plašā un ilgtspējīgā ražotnē, izmantojot mūsdienīgas ražošanas tehnoloģijas. Ne velti mēs saucam tās par “Kāruma” “jaunajām mājām”. Tādas tās ir vairāk nekā 100 darbiniekiem, kas ik dienu strādā, lai radītu nemainīgi gardos leģendāros sieriņus. Tās ir arī mājas, kurās varēs nākt iepazīt “Kāruma” stāstu. Jaunā ražotne būs pielāgota apmeklētāju uzņemšanai ražošanas apskatei, tiklīdz tas būs iespējams,” stāsta Normunds Staņēvičs, “Food Union” vadītājs Eiropā.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!
Komentāri
Ierakstīt komentāru