Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 17. – 23. augusts

 




AUNS (21.03.—20.04.) Šī nedēļa saistīta ar kosmosa enerģijas saņemšanu. Pieaugs enerģētiskais potenciāls, uzlabosies aura. Šajā laikā Auni jutīs, ka spēj „gāzt kalnus”. Iekšējās brīvības un garīgā līdzsvara atgūšanas laiks. Enerģētiskais potenciāls ir augstā līmenī, tāpēc daudzi bez īpašām pūlēm tiks galā ar jebkuru uzdevumu. Labs laiks laulības slēgšanai. Iespējams kāpums par karjeras kāpnēm. Labvēlīga diena – 20; nelabvēlīga diena – 22.
VĒRSIS (21.04.—21.05.) Labvēlīga nedēļa. Gaidāmi interesanti notikumi personīgajā un sabiedriskajā dzīvē. Vērši būs enerģiski un spēs daudz ko paveikt. Piemērots laiks pirkumiem. Turklāt lielākā daļa personīgo darīšanu un sabiedrisko darbu var būt saistīta ar finansēm. Labi veiksies nekustamā īpašuma pirkšanas un pārdošanas jomā. Labvēlīgas dienas – 21, 22; nelabvēlīga diena – 18.
DVĪŅI (22.05.—21.06.) Zvaigznes brīdina par iespējamiem sarežģījumiem attiecībās ar draugiem vai radiniekiem. Dvīņi var tikt iesaistīti apšaubāmos pasākumos. Planētu ietekme ir pavājināta. Smaga un bīstama nedēļa. Pieaugs kļūdu iespējamība darbā, turklāt Dvīņi var būt nekorekti attiecībās ar apkārtējiem. Jaunas idejas un plāni izgāzīsies. Labvēlīgas dienas – 19, 22; nelabvēlīga diena – 21.
VĒZIS (22.06.—22.07.) Enerģētiskā ziņā ļoti labs periods kontaktu dibināšanai, līgumu, laulības slēgšanai. Vēži labi sapratīsies ar apkārtējiem, viņiem būs daudz jaunu un interesantu ideju. Mierīga, skaidra un veiksmīga nedēļa, labs laiks atpūtai, ģimenes svētkiem, varat sarīkot arī tikšanos ar draugiem. Vēžu optimisms un vērīgums patīkami pārsteigs tuviniekus. Labvēlīga diena – 17; nelabvēlīga diena – 20.
LAUVA (23.07.—23.08.) Šis periods paies kosmosa enerģijas pārveides un sevis, mūžīgo patiesību izzināšanas zīmē. Daudzi Lauvas jutīsies uzdevumu augstumos. Iespējami dažādi piedzīvojumi, negaidīti likteņa pavērsieni, interesantas tikšanās. Labs laiks mīlestībai, ģimenes attiecību stiprināšanai. Būs veiksmīgas komercoperācijas, pirkumi, tirdzniecības darījumi. Lauvām var izdoties sasniegt rezultātus, par kuriem agrāk tie varēja tikai sapņot. Labvēlīga diena – 23; nelabvēlīga diena – 21.
JAUNAVA (24.08.—23.09.) Daudzu Jaunavu veselība un strādīgums pārsteigs daudzus, lai gan vienlaikus pieaugs arī nervu slodze. Veiksmīga nedēļa karjeras veidošanai, lietišķu attiecību dibināšanai ar ietekmīgiem cilvēkiem, vizītei pie priekšniecības. Jūsu aktivitātei darbā noteikti būs labi rezultāti. Jaunavas ir spējīgas iekarot visnepieejamākās virsotnes. Labvēlīga diena – 22; nelabvēlīga diena – 21.
SVARI (24.09.—23.10.) Labvēlīgs periods komunikācijai, jaunu pazīšanos dibināšanai, veco sakaru atjaunošanai. Jūsu pievilcība, korektums un neordinārie spriedumi var ielikt pamatus nākotnes pamākumiem. Šajā periodā ir iespējams atjaunot sakarus ar radiem, taču vienlaikus Svarus var pārņemt nemiers un satraukums. Varat saņemt nepatīkamu informāciju. Var pasliktināties jūsu tuvinieku un paziņu veselība. Labvēlīga diena – 22; nelabvēlīga diena – 19.
SKORPIONS (24.10.—22.11.) Šī nedēļa var sniegt Skorpioniem vairākas nozīmīgas mācības. Daudzi būs sastopami visai raibā kompānijā. Viņu labā attieksme pret draugiem un partneriem būs „īpašnieciska” t.i., atkarīga no tā, cik lielā mērā šie cilvēki pieņem un atbalsta Skorpionu vērtību sistēmu. Iespējams, daudzi šīs zīmes pārstāvji nonāks svarīgas izvēles priekšā. Ciešanas var sagādāt citu cilvēku negodīgums vai pat nodevība. Labvēlīga diena – 22; nelabvēlīga diena – 17.
STRĒLNIEKS (23.11.—21.12.) Var saasināties hroniskas saslimšanas. Bīstamas pārslodzes, nepamatots risks. Dažu Strēlnieku negatīvā dzīves pieredze palīdzēs viņiem sākt dzīvi jaunā kvalitātē, pietuvināties cilvēkiem ar augstām morālām vērtībām. Šajā laikā vēlams pabūt vienatnē, koncentrēties garīgajām problēmām. Taču garīgo līdzsvaru var izjaukt kļūdas un neprecizitātes profesionālajā jomā. Situāciju sarežģīs nelabvēļu intrigas vai pārprasta informācija. Labvēlīgas dienas – 18, 20; nelabvēlīga diena – 19.
MEŽĀZIS (22.12.—20.01.) Nedēļa saistīta ar vīrišķās enerģijas pārveidi. Vairākums Mežāžu vēlēsies veikt tikai ikdienas pienākumus. Labvēlīgs laiks garīgai atjaunotnei, šaubu pārvarēšanai. Vēsums un atturība jūsu izpausmē var kļūt par atsvešināšanas iemeslu personīgajās attiecībās. Taču šajā periodā var uzlaboties Mežāžu materiālais stāvoklis. Labvēlīga diena – 21; nelabvēlīga diena – 17.
ŪDENSVĪRS (21.01.—19.02.) Pretrunīga, divējāda nedēļa. Perioda sākumā iespējamas straujas pārmaiņas. Tam par iemeslu var kļūt nepatīkama ziņa, krāpšana vai nodevība. Savukārt nedēļas otrajā pusē pavērsies jaunas iespējas, kas dos impulsu turpmākajai darbībai. Ūdensvīru panākumi būs atkarīgi no viņu spējas pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Šīs zīmes pārstāvji var saņemt izdevīgu pasūtījumu vai vilinošu priekšlikumu piedalīties izdevīgā projektā. Labvēlīga diena – 22; nelabvēlīga diena – 21.
ZIVIS (20.02.—20.03) Zivis riskē palaist garām kaut ko svarīgu savā dzīvē. Iespējami zaudējumi, šķiršanās, domstarpības ar tuviniekiem. Labs laiks cilvēku apvienošanai, konkursu un sacensību rīkošanai. Ņemot par pamatu labestības un taisnīguma ideju, Zivis var apvienot savus domubiedrus. Taču, iespējams, Zivis var maldīties. Labvēlīga diena – 23; nelabvēlīga diena – 20.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM