Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 31. augusts – 6. septembris

 




AUNS Iespējamas straujas garastāvokļa maiņas, emocionāli pārdzīvojumi vai slimība. Auni var netikt iesaistīti svarīgos ģimenes pasākumos. Nedēļas otrajā pusē var pārņemt depresija, pārdzīvojumi, kas būs saistīti ar nespēju ieviest skaidrību personīgajā dzīvē. Iespējama neizskaidrojama rīcība, ietiepība, kuru var nomainīt absolūta pakļaušanās cilvēkiem un apstākļiem.

VĒRSIS Pasīva, apcerīga nedēļa, turklāt tā solās būt visai smaga. Ieplānotās tikšanās, sarunas vai braucieni nebūs veiksmīgi. Vēršu finansiālais stāvoklis nedaudz uzlabosies. Šis periods ir piemērots ģimenes attiecību uzlabošanai.


DVĪŅI Dvīņus var pārņemt sajūta, ka nākotnē būs jāpiedzīvo kāds zaudējums, var izzust saikne starp pagātni un nākotni. Daudzi Dvīņi šādā stāvoklī var ieslīgt depresijā, sajusties bezspēcīgi, turklāt var būtiski pasliktināties imunitāte. Taču daudziem šīs zīmes pārstāvjiem izdosies veiksmīgi tikt galā ar šī perioda negatīvajām tendencēm, lai gan iespējamas problēmas ar tuvu cilvēku vai radiniekiem. Turklāt tas, vai paliksiet kopā vai arī šķirsieties uz visiem laikiem, var būt atkarīgs no nejauši sastaptiem cilvēkiem.
VĒZIS Par sevi var atgādināt agrāko gadu problēmas, kuras Vēži jau būs aizmirsuši. Turklāt tās var ieviest pārmaiņas jūsu dzīvē. „Pagātnes ēnas” daudziem neļaus atgūt garīgo līdzsvaru. Taču, neskatoties uz to, Vēži var saņemt negaidītu patīkamu vēsti un sajust, ka spēka un enerģijas pilnīgi pietiek, lai atrisinātu radušās problēmas. Daudziem Vēžiem palīgā nāks augstāki spēki. 
LAUVA Saspringta nedēļa, kura aizritēs vilinājumu, viltus un melīgu solījumu zīmē. Daudziem būs grūti rīkoties saskaņā ar savu pārliecību. Savukārt pārmērīga paļāvība var aizvest neceļos, sabojāt jebkuru veiksmīgi iesāktu darbu vai attiecības. Taču šis periods ir labvēlīgs radošai darbībai, celtniecībai, remontam. Iespējams, jums piedāvās jaunu amatu vai arī radīsies papildu ienākumu avots. Nāks par labu ārstnieciskas un kosmētiskas procedūras.
JAUNAVA Atjaunosies enerģija, iegūsiet jaunas zināšanas, atgūsiet iekšējo brīvību. Labs laiks harmoniskām ģimenes attiecībām. Labs laiks netradicionālu ārstniecības paņēmienu pielietošanai. Šajā periodā labi veiksies plānošana, darbs zinātnes jomā, radošie meklējumi. Iespējams, būs ievērojami tēriņi, taču ieguldītie līdzekļi atmaksāsies.

SVARI Pretrunīga nedēļa. Tās pirmajā pusē iespējams izdevīgs pirkums vai nekustamā īpašuma iegāde. Daudziem tas izdosies ātri un viegli, taču tas nopietni ietekmēs citus darījumus un veselības stāvokli. Turklāt nevēlēšanās uzņemties atbildību var sagādāt smagus likteņa triecienus. Perioda otrajā pusē negaidīta vēsts liks jums pārskatīt turpmākos plānus.

SKORPIONS Uzvirmos emocijas, pieaugs vēlme strādāt radoši. Skorpionus var pārņemt nevaldāmas fantāzijas. Viņa riskē nonākt ilūziju gūstā, kuras var atstāt nepatīkamas pēdas Skorpionu atmiņā. Labs laiks pirkumiem, jauninājumu ieviešanai sadzīvē, remontam. Skorpioni var atklāt savas radošās spējas pat visikdienišķākajās nodarbēs. Iespējams, viņiem izdosies gūt panākumus jomā, par kuru šīs zīmes pārstāvji slepus sapņojuši un kas, viņuprāt, Skorpionus darīs patiesi laimīgus. 
STRĒLNIEKS Strēlnieki – vīrieši var pārvērtēt savas spējas. Piemērots laiks reklāmas kampaņām. Var aizsākties jauns romāns vai atjaunoties vecās attiecības. Labvēlīgs laiks laulības slēgšanai, kolektīviem pasākumiem, dalībai sporta sacīkstēs. Brīnišķīga nedēļa mīlestībai un romantiskām attiecībām. Daudzi Strēlnieki būs noskaņoti optimistiski, atgūs ticību saviem spēkiem. Apkārtējie augstu novērtēs šīs zīmes pārstāvju potenciālu.
MEŽĀZIS Mežāži – biznesmeņi var tikt pilnībā ierauti notikumu virpulī – viņi būs vajadzīgi itin visiem. Iespējami pārpratumi attiecībās ar tuviniekiem, kas būs saistīti ar materiālas dabas jautājumiem. Var samazināties enerģētiskais potenciāls, iespējami zaudējumi. Mežāžus pārņems aizdomas, viņi var kļūt ātri aizvainojami, viņus var nokaitināt jebkurš sīkums. Iespējamas daudzas nepatīkamas situācijas, kas var izraisīt strīdu.
ŪDENSVĪRS Šonedēļ vēlams pabeigt visus iesāktos darbus un apkopot rezultātus. Iespējami notikumi, kuri atgādinās Ūdensvīriem par pagātni un pateiks priekšā darbības virzienus nākotnē. Draugi un tuvinieki sniegs atbalstu. Taču zvaigznes brīdina Ūdensvīrus izvairīties no nejaušas iepazīšanās, jo svešinieks var negatīvi ietekmēt viņu personīgo dzīvi.

ZIVIS Zivis gaida finansiālas problēmas. Nedēļas otrajā pusē iespējami sarežģījumi attiecībās ar bērniem. Neejiet savu radinieku un kaimiņu pavadā. Labvēlīgs laiks organizatoriskiem pasākumiem. Varat risināt ikdienišķus jautājumus, kuri saistīti ar kadriem, iekārtām, teritorijas paplašināšanu. Taču šis laiks var sagādāt vilšanos mīlestībā.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM