Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 26. maijs – 1. jūnijs




AUNS Uzdrīkstēšanās un enerģija, ar kādu ķersieties pie jebkura praktiska jautājuma risināšanas, būs apbrīnas vērta. Daudz ieguldot, daudz saņemsiet pretī -- ne tikai materiāli, bet arī emocionāli, jo iegūsiet pozitīvu pieredzi. Ar smaidu un labvēlību izturieties pret apkārtējiem, tad arī viņi pret jums tā izturēsies. Kārtojiet, pārkārtojiet un uzlabojiet pašu radīto dzīves telpu. 
VĒRSIS Centieties attaisnot uz jums liktās cerības, nevairieties no atbildības. Ja paši neuzskatīsiet par vajadzīgu, tad apstākļi un cilvēki liks saprast, ka par saviem vārdiem jāatbild un solījumi jāpilda. Rūpīgi izvērtējiet padarīto, pārdomājiet pieņemtos lēmumus, katru klupšanas akmeni uztveriet kā pacietības un pielāgošanās pārbaudījumu. Ja neizdodas tikt pie jauniem sasniegumiem, izmantojiet izdevību atgriezties pie nepaveiktiem darbiem. 

DVĪŅI
 
Klausiet sirdsbalsij, pret savu gribu neko nedariet, tālus un grūti sasniedzamus mērķus neizvēlieties, jo veiksme būs nenoturīga. Aktīva rosība var nedaudz noplakt, biežāk pārņems apcerīgs noskaņojums, pieaugs vajadzība pēc dziļākas situācijas analīzes. Pievērsieties kādas lietas vai procesa dziļākai izpētei, analīzei, paveiktā apkopšanai un secinājumu izdarīšanai.
VĒZIS Nebūs viegli sekot saviem ideāliem un izdarīt pareizo izvēli. Traucēs apjukums, neizlēmība, šaubas, būs grūti saglabāt objektivitāti, nepakļauties ietekmei no malas. Veiksmīgi aizsākušies procesi nedaudz iestrēgs, apstākļi mudinās pārskatīt pieņemtos lēmumus, izvērtēt kādas sadarbības lietderību, taču grūtības būs īslaicīgas, tieši tik, lai mobilizētos. Lūkojiet pēc dzīves gaišās puses. 
LAUVA Labi padosies analītiska rakstura darbi. Grūtāk būs tikt galā ar situācijām, kur nepieciešams kādu pārliecināt, iedvesmot vai kā citādi mijiedarboties, jo enerģija ātri izsīks un jums pašiem būs vajadzīgs uzmundrinājums. Jūsu interesēs ir ieturēt miermīlīgu politiku, jo lietderīgāk ir nelabvēli pārvērst sabiedrotajā, bet tas netraucēs kādam aizmuguriski vērpt intrigas pavedienus.
JAUNAVA Ja rodas nepieciešamība pēc papildu līdzekļiem vai nu tāpēc, lai sāktu mācības, vai dotos ceļojumā, nezaudējiet apņēmību un vēlmi īstenot iecerēto. Atliks visu mierīgi salikt pa plauktiņiem, lai saprastu, ka atrisināt problēmu var vienmēr. Svarīgi nepalikt vienam ar savām domām, bet meklēt cilvēkus, kas var palīdzēt -- ieguldītais pamazām atmaksāsies.
SVARI Lai vilšanās un dažādas nebūšanas pēc iespējas mazāk ietekmētu virzību uz izraudzīto mērķi, meklējiet morālu atbalstu pie draugiem, smelieties spēku relaksējošās aktivitātēs. Jūsu plāns izdosies, ja vien objektīvi novērtēsiet apstākļus un nenokļūsiet maldīgu priekšstatu varā. Neizsakiet virspusēju viedokli, iedziļinieties tēmās, par kurām tiek runāts, vairieties no vienveidības. 
SKORPIONS Entuziastiski iesaistoties sabiedriskās aktivitātēs, izdosies atsvaidzināt savu radoša cilvēka reputāciju. Pozitīvu lādiņu sniegs tikšanās ar erudītiem, izlēmīgiem, darbīgi noskaņotiem cilvēkiem. Iedvesmojoties no viņiem, arī jūs kādam varat kļūt par atdarināšanas cienīgu paraugu. Ieviesiet korekcijas savā uzdevumu burtnīcā, jo būs racionāli dalīties pienākumos, kurus var veikt mazāk kvalificēts kolēģis. 
STRĒLNIEKS Saņemsiet nepamatotu kritiku par aktivitātēm procesos, kas no attāluma izskatās ne visai saprotami un viennozīmīgi tulkojami, būs jūsu patiesos motīvus zinās retais. Pieaugs vēlme pēc izklaidēm, ceļojumiem, jauniem iespaidiem un piedzīvojumiem. Ideju pārpilnība var radīt nelielu sajukumu, jo būs grūti saprast, kuru no tām īstenot uzreiz, kuru -- atlikt uz vēlāku laiku. 
MEŽĀZIS Attiecībās iespējami emocionāli kāpumi un kritumi. Kamēr šaubīsieties un nebūsiet pārliecināti par savu jūtu noturīgumu, atstāsiet neizlēmīga, neapmierināta cilvēka iespaidu, taču atliks kādam vairāk izrādīt uzmanības, uzklausīt un novērtēt, un jūs būsiet gatavi atvērties, ļaujoties pozitīvu emociju vilnim. Risinot praktiskus jautājumus, problēmas var rasties iesīkstējušu uzskatu dēļ. 
ŪDENSVĪRS Kopā ar ģimeni un tuviniekiem pavadītie brīži ļaus izbaudīt stabilitātes un drošības izjūtu, kam šajā saspringtajā un pārmaiņu pilnajā laikā var izrādīties liela nozīme. Apstākļi būs labvēlīgi praktisku, ar mājām un ģimeni saistītu jautājumu risināšanai. Dzīvokļa remonts, pārkārtojumi un citas saimnieciskas aktivitātes aizņems lielu daļu uzmanības. jo aktīvāk rosīsieties, jo vairāk izdosies paveikt. 
ZIVIS Pievilcīgu apkārtējo acīs jūs padarīs ne vien prasme piekāpties un rast kompromisus, bet arī personības šarms. Tas piesaistīs apkārtējo uzmanību un pulcēs ap jums azartiskus, dzīvespriecīgus cilvēkus. Viņu mudināti, varat iedvesmoties drosmīgai rīcībai un gūt negaidīti labus radošus panākumus. Nemitīgās rosības jūklī tomēr atvēliet brīdi sev. Pastiprinātu uzmanību veltiet pašsajūtai.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!


 

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM