Pāriet uz galveno saturu

Astroloģiskais horoskops nedēļai



AUNS Labākos panākumus gūsiet, darbojoties komandā, kopīgās aktivitātēs paveiksiet un arī nopelnīsiet vairāk. Palīdzēs agrākās iestrādes un veikums. Neaizmirstiet par garīgām aktivitātēm, meklējiet veidu, kā labāk saprast sevi un cilvēkus sev apkārt. Ieklausieties sirdsbalsī un rīkojieties saskaņā ar to, tad nebūs grūti atrast izeju no dažādiem dvēseles stāvokļiem. 
VĒRSIS Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jārisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Sekmēsies dažāda veida jaunrade, zinātniski analītisks darbs un pedagoģiskās aktivitātes. Varat sākt mācības, iegādāties un lasīt profesionālo literatūru.


DVĪŅI Pietiks ar pāris iedvesmojošām iniciatīvām, lai atjaunotos interese par procesiem, kuros iepriekš bija grūti saskatīt kaut ko lietderīgu. Iekavēto atgūsiet vēlāk, kad viss ievirzīsies jums izdevīgākā gultnē un darbi ritēs bez aizķeršanās. Apstākļi būs labvēlīgi, lai iekarotu jaunas virsotnes un nopietnāk pierādītu sevi profesionālajā jomā. 
VĒZIS Ja jums svarīga ir mīlestība, dariet visu, lai tās nepietrūktu. Publikā, darbojoties komandā un plānojot kopīgas aktivitātes, pieņemot svarīgus lēmumus, nebaidieties piešķirt lielāku lomu partnera vai laulātā drauga viedoklim. Ļaujiet citiem būt situācijas noteicējiem, bet paši vērojiet situāciju no malas un iejaucieties vien tad, kad rodas nepieciešamība.

LAUVA Nepārvērtējiet sevi un nepretendējiet uz visziņa lomu. Apzinieties savu vietu un nemēģiniet darīt to, kas jums nav pa spēkam. Dzīves tempam kļūstot straujākam, būs vajadzīga lielāka koncentrēšanās un piesardzība. Esiet savaldīgi, nosvērti, nemainiet attieksmi, tiklīdz rodas grūtības un nesaprašanās. 

JAUNAVA Mērķtiecība, apdomīgums un piesardzība palīdzēs sasniegt vērā ņemamus rezultātus. Pateicoties radošai pieejai un spējai atrast kopīgu valodu ar kolēģiem, viegli sasniegsiet iecerēto mērķi. Izmantojiet to, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm vai nostiprinātu savas pozīcijas biznesā.


SVARI Visam ir savas robežas, un ir vēlams tās ievērot. Izmantojiet izdevību un uzlabojiet situāciju mājās, jo darbs pagaidīs, bet mīļotie -- ne. Ja iesaistīsiet savu nodomu īstenošanā tuviniekus, tad atrast līdzsvaru starp mājas dzīvi un savām ambīcijām darbā būs vieglāk. Brīžos, kad saprotat, ka jūsu spēkos nav ietekmēt situāciju, ļaujiet visam ritēt savu gaitu. 

SKORPIONS Veiciet dažādus pārkārtojumus mājās, sakārtojiet attiecības, pieņemiet ar ģimeni saistītus svarīgus lēmumus. Var apsvērt domu mainīt dzīvesvietu, kārtot mantojuma jautājumus. Apdomīgums pasargās no problēmām. Jūsu pozīcijas nostiprināsies, bažas par nākotni atkāpsies. Labāk kaut ko noklusēt, nekā kritiskas nostājas dēļ nonākt konfliktā ar tuvu cilvēku.

STRĒLNIEKS Pievērsiet uzmanību niansēm. Ar atbildīgiem uzdevumiem vieglāk tikt galā, ja piestrādāsiet pie disciplīnas un nesapņosiet vaļējām acīm. Veiksmīgas būs tikšanās, kur paredzēts apspriest svarīgas ar darbu saistītas tēmas. Sarunās panāktie risinājumi palīdzēs veiksmīgāk sastrādāties un kopīgiem spēkiem pārvarēt radušos sarežģījumus.

MEŽĀZIS Ja neliedināsieties mākoņos un stingri stāvēsiet uz zemes, būs vieglāk plānot darbu secību, paredzēt laika un enerģijas patēriņu, izlemt un rīkoties. Atmiņā paliks atgriešanās pie kādas iepriekš līdz galam neīstenotas apņemšanās. Lielāku uzmanību veltiet saimniecisku jautājumu risināšanai, rūpējieties par ērtu, ekonomisku dzīvošanu.

ŪDENSVĪRS Ļaujieties fantāzijai, iztēlei, pievērsieties radošām lietām, esiet atvērti negaidītiem priekšlikumiem un nebaidieties pamēģināt kaut ko jaunu. Piedomājiet pie tā, ko un kāpēc sakāt tuviniekiem. Nelaikā un nevietā izteikti komentāri var sabojāt labi gribētu iniciatīvu, tāpēc uzmanieties! Izmantojiet savas stratēģa dotības. Pat tad, ka situācija izveidojas jums nelabvēlīga, rodiet tajā ko noderīgu.
ZIVIS Gan lietišķo, gan draudzīgo attiecību uzturēšana sagādās mazāk rūpju, būs vieglāk atrast kopīgas intereses, sadarboties un uzticēties. Atklātība un dzīvesprieks padarīs jūs par gaidītu cilvēku gandrīz jebkurā kompānijā. Veiksmīgi noritēs ģimeniski pasākumi, tikšanās ar radiniekiem. Tas būs pozitīvu emociju avots brīžos, kad jānovērš neapdomīgas rīcības sekas.

GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!



REKLĀMA

 



Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM