Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 23. – 29. janvāris

 




AUNS Labi laiki nevar ilgt mūžīgi. Un tagad būs jāiziet izturības pārbaude, kā arī jādara viss iespējamais, lai saglabātu stabilitāti. Šis nav labākais laiks aktīvai darbībai. Pirmdien ierobežojumu nav, pasteidzieties izdarīt to, kas ir jūsu dienaskārtībā. Negaidītiem notikumu pavērsieniem būs pozitīvi rezultāti. No ceturtdienas līdz nedēļas beigām veiciet ikdienas darbus. Svarīgi atcerēties, ka sarežģītos apstākļos var iegūt jaunus draugus. 

VĒRSIS Vēžu izturība, neatlaidība palīdzēs tikt galā ar briestošajām problēmām. Jūs saglabāsiet stabilu pamatu zem kājām jebkuros apstākļos. Taču Vēršus var pārņemt kārdinājumi un ilūzijas. Centieties rīkoties racionāli un tikt galā ar galvenajiem nedēļas plāniem līdz ceturtdienai. Nedēļas nogali vislabāk pavadīt mājās, ierastajā dzīves ritmā. 


DVĪŅI Kāda informācija var jūs dziļi sāpināt, taču mēģiniet demonstrēt optimismu, saglabāt mieru – turpmākā notikumu gaita lielā mērā ir atkarīga no jūsu noskaņojuma. Plānojiet braucienus tikai nedēļas pirmajai pusei. Rodiet iedvesmu paši sevī un iedvesmojiet citus rast radošus risinājumus grūtību pārvarēšanai. Šīs nedēļas notikumi iezīmēs jaunus apstākļus un atbalsta grupu, ar kuru kopā jau pēc pāris nedēļām sāksiet virzīties uz saviem mērķiem.
VĒZIS Mainīsies dzīves ritms. Tagad daudz kas ir atkarīgs no savstarpējas sapratnes biznesā un personīgajās attiecībās. Jūs varat atteikties no iniciatīvas uzņemšanās jaunu problēmu risināšanā, taču būs pamatīgi jānopūlas, lai saglabātu stabilitāti. Sākot ar ceturtdienu, pievērsieties ģimenes interesēm un vērtībām. Veltiet vairāk uzmanības ģimenes locekļiem.
LAUVA Ir pienācis laiks likt lietā savu spēku un spēju potenciālu. Iespējams, jums būs jāuzņemas liela papildu slodze. Šobrīd veidojas ilgtermiņa perspektīvas. Šī un nākamā nedēļa ir viens no 2023. gada svarīgākajiem periodiem. Meklējiet sabiedrotos, apkopojiet pieredzi. Nesteidzieties kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē. Pieturieties pie ierastā dzīvesveida. 

JAUNAVA Ar galvenajiem nedēļas plāniem mēģiniet tikt galā līdz ceturtdienai. Pārskatiet savu darba grafiku. Negaidītas pārmaiņas darbā jums var nākt par labu, ja ne tagad, tad pēc kāda laika. Sākot ar ceturtdienu, iespējami notikumi, kuru rezultātā nonāksiet izvēles priekšā. Nav izslēgti zaudējumi un šķiršanās, taču viss šobrīd notiekošais paver ceļu jaunām iespējām.

SVARI Tikšanās, pasākumi, pārmaiņas šonedēļ būs nozīmīgas. Labāk ļaut notikumiem ritēt savu gaitu un pievērsties problēmu risināšanai. Līdz ceturtdienai plānojiet sarīkot visas svarīgās tikšanās, noslēgt darījumus. Pēc tam vēlams atlikt lielākus pirkumus un neuzsākt mājās pārkārtošanu. Ja nepieciešams, varat vērsties pie draugiem pēc padoma un atbalsta.

SKORPIONS Jūsu spēja pareizi rīkoties sarežģītās situācijās var palīdzēt ievirzīt pareizā gultnē šīs nedēļas notikumus. Esiet uzmanīgi, intuīcija pateiks priekšā, kuriem dzīves aspektiem jāveltī lielāka uzmanība. Iespējama bīstama konfrontācija ar partneriem vai konkurentiem. Būs lietderīgi atrast abpusēji izdevīgas intereses, īpaši ar skatu nākotnē. 

STRĒLNIEKS Šonedēļ esiet gatavi pārbaudījumiem. Būs jāpieņem ātri lēmumi un jāuzņemas papildu rūpju nasta. Nedēļas pirmajā pusē rūpējieties par tiem aspektiem, kas jūs saista ar ārvalstu partneriem. No ceturtdienas var rasties problēmas, kas prasīs visu jūsu laiku un uzmanību. Šī diena ir pagrieziena punkts, un no tās sāciet koriģēt savus plānus. Centieties saglabāt komandas garu. 
MEŽĀZIS Veltiet uzmanību tam, kas notiek visapkārt. Šī nedēļa var apgriezt jūsu dzīvi kājām gaisā. Pirmdien iespējamas negaidītas pārmaiņas -- tie būs pirmie signāli par gaidāmajiem notikumiem. Ja jūsu vadībā strādā cilvēki, radiet kopības gaisotni, taču atbildības nasta tagad būs pilnībā jāuzņemas jums. Kulminācija kāda jautājuma risināšanā gaidāma ceturtdien. Jūtu un uzticamības pārbaude var novest pie jauna posma sākuma ne tikai profesionālajā jomā, bet arī personīgajā dzīvē. 
ŪDENSVĪRS Pirmdien, ja vien vēlaties, varat sākt improvizēt. Paplašiniet kontaktu loku, iepazīstieties ar dažādiem cilvēkiem. Ceturtdien esiet uzmanīgi, ja iespējams, novērsiet visas riska situācijas. Nepakļaujieties konkurentu provokācijām. Turpiniet ar aizrautību darīt to, kas jums patīk, mainiet savu imidžu, vaļaspriekus, bet palieciet uzticīgi saviem partneriem un draugiem. 
ZIVIS Šonedēļ jums ir garantēti negaidīti pavērsieni un neaizmirstami iespaidi. Taču, lai izturētu palielināto slodzi, labi saplānojiet nedēļas galvenos darbus. Visi svarīgie pasākumi jāpabeidz līdz ceturtdienai. Nedēļas otrajā pusē priekšniecība vai partneri var izdarīt uz jums spēcīgu spiedienu. Jūsu stingrajam "nē" ir jēga tad, ja esat pārliecināti, ka jums ir taisnība un veicami steidzamāki darbi. Ja viņi lūdz palīdzību, neatsakiet.



GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM