Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 26. decembris – 1. janvāris

 




AUNS  Aunu enerģētiskais potenciāls ir milzīgs. Gribēsiet realizēt radošās un organizatoriskās prasmes. Daudziem Auniem var būt vēlme gūt popularitāti, izklaidēties jautrā kompānijā. Nedēļa aizritēs kosmiskās enerģijas transformācijas zīmē. Iespējami dažādi piedzīvojumi, negaidīti likteņa pavērsieni, interesantas tikšanās. Šī nedēļa labvēlīga mīlestībai, ģimenes attiecību stiprināšanai. 

VĒRSIS Visticamāk, ka šonedēļ investīcijas riskantos pasākumos būs veiksmīgas un nesīs peļņu. Labs laiks, lai pabeigtu visus iesāktos darbus un pamazām apkopotu rezultātus. Noticiet savām spējām un spēkiem, un tas nesīs jums veiksmi. Centieties visu pārdomāt, pat vissīkākās detaļas, jo arī tās tagad ir ļoti svarīgas. 



DVĪŅI Dvīņu ģimenē pieaug neapmierinātība ar viņu uzvedību. Veidojot ģimenes budžetu, var rasties nesaskaņas, var būt grūti saprasties. Šī nav īstā nedēļa jauna biznesa uzsākšanai, ilgtermiņa plānošanai, ikdienas jautājumu risināšanai. Iespējams, mazpazīstama cilvēka sabiedrība novērsīs Dvīņu uzmanību no intelektuālā darba, svarīgu soļu apsvēršanas biznesa jomā.
VĒZIS Nedēļa saistās ar grandiozu plānu kalšanu, plašu komunikāciju. Iespējams, pieaugs Vēžu prasības pret cilvēkiem, gan tuviniekiem, gan darba kolēģiem. Tā rezultātā arī pašiem Vēžiem pieaugs pienākumu nasta, turklāt to būs tik daudz, ka būs grūti noteikt svarīgākos. Nedēļas pirmajā pusē Vēžiem nekas netraucēs. Nedēļa ir labvēlīga pārdomām, notiekošā analīzei. 
LAUVA Jūsu augstās darba spējas liks jūsu kolēģiem brīnīties par to, cik ātri esat atguvuši formu. Nedēļa var būt visdažādāko pārsteigumu pilna. Labvēlīgs periods ģimenes attiecību uzlabošanai un savas personības pilnveidošanai. Daudziem Lauvām būs ļoti daudz darba mājās. Iespējams, par sevi atgādinās pēdējo dienu neatrisinātās problēmas. Taču īpašu prieku sagādās saziņa ar bērniem.

JAUNAVA Dzīves kārtējā aktīvajā ciklā jums būs raksturīga vēlme izvairīties no pārliekas steigas, kņadas. Tas ļaus ievirzīt savu dzīvi pareizajā gultnē un atjaunot zaudēto līdzsvaru. Iespējams, tuvi cilvēki neuzvedas ne tā, kā jūs to vēlaties. Diemžēl diez vai jūs spēsiet viņus ietekmēt vai pāraudzināt. 

SVARI Pasīva, klusa nedēļa. Jānogaida ar nopietnu plānu īstenošanu. Drīzumā varēsiet saņemt partneru un kolēģu atbalstu. Centieties izvairīties no visa slepenā un aizkulišu tenkām, neļaujiet sevi ieraut intrigās un sazvērestībās. Labāk dalīties savā pieredzē tikai ar tuvākajiem un uzticamākajiem cilvēkiem. Sestdien nāksies tērēt daudz enerģijas, lai liktu citiem ieklausīties jūsu vārdos. 

SKORPIONS Pasīva, inovācijām, pārmaiņām, ceļojumiem nelabvēlīga nedēļa. Perioda otrajā pusē iespējami notikumi, kuru rezultātā Skorpioni atkal būs labā garastāvoklī. Viņu mājās atkal valdīs mīlestība un miers. Šonedēļ pieaugs radošais potenciāls un šajā ziņā tā solās būt veiksmīga. Izmaiņas materiālajā jomā Skorpioni uztvers kā pašsaprotamas. 

STRĒLNIEKS Šī nedēļa var būt ļoti nozīmīga vairuma Strēlnieku dzīvē. Tās sākumā daudziem būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Īpaši tas attiecas uz Strēlniekiem -- vīriešiem: viņiem var pavērties interesantas karjeras izredzes. Daudziem izdosies sasniegt savu mērķi. Nedēļa ir nelabvēlīga ceļojumiem. Pārspīlēts prasīgums, vēlme izcelties par katru cenu var novest pie nevēlamiem rezultātiem.
MEŽĀZIS Nedēļa saistīta ar enerģijas uzkrāšanu, vērtību pārvērtēšanu. Zvaigznes iesaka Mežāžiem izvairīties no trokšņainām kompānijām un dzīrēm. Tas, visticamāk, negatīvi ietekmēs viņu veselību. Šī nedēļa paies žēlsirdības, mīlestības un piedošanas zīmē. Pāri plūstošā enerģija palīdzēs Mežāžiem paveikt visus šajā periodā ieplānotos darbus. Priekšniecība būs apmierināta ar rezultātiem, un Mežāži varēs cerēt labklājības līmeņa paaugstināšanos. 
ŪDENSVĪRS Ūdensvīri tiks ierauti notikumu virpulī. Viņi var darīt to, kas viņiem patīk, -- labiekārtot savu mājokli, parūpēties par tā drošību. Iespējami panākumi finanšu darījumos. Labvēlīga nedēļa tieslietu kārtošanai, darījumu apspriešanai. Ūdensvīriem būs viegli koncentrēties galvenajam, iedziļināties būtībā, pārvērst savus plānus realitātē. Viņiem viegli izdosies apvienot atjaunotnes vēlmi ar saprātīgu notikumu skatījumu. 
ZIVIS Nedēļas pozitīvās tendences atradīs savu izpausmi. Zvaigznes nostājušās tik labi, ka jums veiksies jebkurā biznesā. Jūs esat uzdevumu augstumos un varat visu. Pie jums vērsīsies, lai saņemtu palīdzību un padomu. Var rasties iespēja realizēt radošas idejas. Tomēr jādomā ne tikai par sevi: meklējiet kompromisu, nerēķiniet, kurš ieguldījis un izdarījis vairāk. Brīvdienās varat doties ceļojumā un labi atpūsties. 



GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM