Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 21. – 27. novembris

 




AUNS Pavadiet vairāk laika atpūšoties un izklaidējoties. Pirmdien pasteidzieties īstenot steidzamākos plānus. Otrdien izvairieties no pārsteidzīgiem secinājumiem. Pēc iespējas vairāk brīvā laika pavadiet kopā ar ģimeni. Sākot ar nedēļas otru pusi, projektus, kuri jums ir svarīgi, īstenojiet kopā ar domubiedru, jo vienatnē tas var neizdoties. Piektdien iespējami ar darbu saistīti pārdzīvojumi.
VĒRSIS Šī nedēļa var būt piemērots brīdis vērtību sistēmas pārskatīšanai, kā arī teorijas pielietošanai praksē. Mēģiniet novērtēt situāciju no ilgtermiņa perspektīvas. Šīs nedēļas notikumi var atsaukties pēc ilgāka laika. Pirmdien iespējami kļūdaini aprēķini, bet trešdien jūsu plānos var notikt būtiskas izmaiņas. Ceturtdien problēmu risināšanai būs jāpieiet nosvērti un rūpīgi.


DVĪŅI Šonedēļ lēmumi būs jāpieņem un jāīsteno ātri, nepieciešams iekšējais miers un izturība. Jo vairāk strādāsiet otrdien, jo lielāku peļņu gūsiet. Piektdien centieties neizdarīt spiedienu uz citiem, jo ​​viņi šajā dienā nevēlēsies pildīt jūsu prasības. Sestdien neatsakieties no piedāvājuma: iespējams, ar labu padomu palīdzēs draugi. Centieties vairāk laika veltīt bērniem.
VĒZIS Uzticieties intuīcijai, vismaz šajā periodā. Veltiet laiku tuvākās nākotnes rīcības plānu izstrādāšanai. Nesteidziniet notikumus un nemēģiniet darīt vairākus darbus vienlaikus. Otrdien var iepriecināt pozitīvi notikumi jūsu dzīvē. Ceturtdien var šķist, ka iestājies klusums pirms vētras. Iespējams, ka tā arī ir, tāpēc krājiet spēkus. Piektdien var būt nepieciešams aizstāvēt savas intereses. 
LAUVA Šonedēļ intuīcija palīdzēs saplānot darbus, kas veicami tuvākajā nākotnē. Pirmdien biznesa intereses nonāks pretrunā ar senu draudzību. Zvaigznes iesaka neatstāt novārtā draugus. Trešdiena, iespējams, sniegs jums vairākas daudzsološas iespējas. Ja nespējat paveikt visu, tad dariet steidzamākos darbus. Nestāstiet savus noslēpumus apkārtējiem cilvēkiem, jo ​​jūsu teiktais var tikt nepareizi interpretēts.

JAUNAVA Šonedēļ parūpējieties par izskatu, dodieties darījumu braucienos un ceļojumos. Pirmdien ideju, ko būsiet noformējuši rakstiski, var atbalstīt kāda ietekmīga persona. Otrdien gribēsiet visu sakārtot – pat savas domas un sajūtas. Nedēļas vidū kāds rūpīgi vēros jūsu darbu un izdarīs secinājumus, kas var nopietni ietekmēt jūsu likteni. Mīļotajam cilvēkam būs nepieciešams jūsu padoms. 

SVARI Šīs nedēļas galvenais uzdevums un mērķis ir rast savstarpēju sapratni ar citiem. Esot konfliktā, jūs, visticamāk, nespēsiet izdarīt to, ko esat ieplānojuši, un gūt sev labumu. Nedēļa būs notikumiem bagāta – uzkrāsiet interesantus iespaidus, turklāt var izdoties īstenot visdrosmīgākos plānus. Centieties nedot solījumus: jums būs diezgan grūti tos pildīt. Labākā atpūta nedēļas nogalē būs neliels ceļojums. 
SKORPIONS Šajā periodā iespējamas pārmaiņas. Draugi vai mecenāti palīdzēs īstenot drosmīgus plānus. Pirmdiena ir laba diena radošumam un jaunām idejām. Trešdien centieties pabeigt iesāktos darbus un projektus, un tad ceturtdien varēsiet sākt ko jaunu. Sestdien nesaskaņas mēģiniet atrisināt mierīgi un bez liekiem strīdiem.

STRĒLNIEKS Šonedēļ, neatkarīgi no tā, kas jūsu dzīvē notiks, apkārtējie jutīsies pārsteigti par šiem notikumiem, pat ja tie jūs nekādi neietekmēs. Otrdien jūs varat būt nesavaldīgi izteicienos, tāpēc šajā dienā labāk paklusējiet. Nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus, vairākkārt tos apsveriet. Trešdien jūs var vilināt viss jaunais. Šajā dienā ir labi doties ceļā, jo tā ir labvēlīga ceļojuma uzsākšanai. Piektdien vēlams nevienam neko nesolīt.
MEŽĀZIS Neskatoties uz to, ka visi atpūšas, jums vēl nav pienācis laiks atdusēties uz lauriem: tagad jāpieliek pūles, lai pabeigtu ilgi un neatlaidīgi veikto darbu. Varbūt tagad jums šķiet, ka priekšā vēl tik daudz darāmā, ka ar to nav iespējams tikt galā. Nenolaidiet rokas -- sāciet ar mazumiņu un soli pa solim virzieties pretī mērķim.

ŪDENSVĪRS Šonedēļ iespējamas pārmaiņas personīgajā dzīvē un darbā. Plūcot sava darba augļus, centieties neatslābt, pretējā gadījumā jūsu plāni var nepiepildīties. Esiet pacietīgi un centieties nestrīdēties ar savu priekšnieku. Nebaidieties uzņemties atbildību, no tā jūs tikai iegūsiet. Uzlabosies attiecības ar varas iestādēm. Otrdien, pirms pieņemat jaunu piedāvājumu, pārliecinieties, vai jūs necenšas apkrāpt. 
ZIVIS Šī ir labvēlīga nedēļa spilgtiem radošiem sasniegumiem. Jums noteikti ienāks prātā kāda lieliska ideja, un galvenais ir tās īstenošanu neatlikt uz vēlāku laiku. Jūs gaida veiksme un jauni biznesa partneri. Esiet savaldīgi, ja pārņem vēlme novērtēt citu cilvēku rīcību un skaļi to komentēt. Ceturtdien varat zaudēt sirdsmieru, un iemesls tam nebūt nebūs romantisks. Piektdiena var būt lieliska diena profesionāliem sasniegumiem. 

REKLĀMA


REKLĀMA

 


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību