Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 31. oktobris – 6. novembris

 






AUNS Jūsu attiecības ar citiem šonedēļ būs balstītas uz pretrunām. Drosmīgi lēmumi, nepieciešamība pēc pārmaiņām liks rīkoties ātri un enerģiski. Nedēļas pirmajā pusē veiksme būs jūsu sabiedrotā, bet perioda beigās labāk piebremzēt un pievērst lielāku uzmanību sīkumiem, lai nepieļautu muļķīgas kļūdas. Personīgajās attiecībās kaislības sitīs augstu vilni, tāpēc atrodiet veidu, kā iegrožot emocijas. Ieteicams sportot un strādāt fizisku darbu.
VĒRSIS Jūs nevēlaties darīt neko tādu, kas var izjaukt jūsu mierīgo dzīves ritējumu. Būs iespēja ienest savā pasaulē vēl vairāk skaistuma un ērtības. Nozīmīgākos pasākumus plānojiet pirmdienai un otrdienai, un neaprobežojieties ar vienu tēmu. Pieņemiet nestandarta lēmumus, rīkojieties drosmīgāk, neatsakieties no darbu apvienošanas. Svētdien nozīmīgās attiecībās var iestāties krīze.

DVĪŅI Šis ir viens no svarīgākajiem periodiem gadā, kad var mēģināt kaut ko būtiski mainīt vai sākt no jauna. Līdz ceturtdienai izdosies vienlaikus īstenot milzumdaudz ideju, taču kaut ko varat atstāt arī nākotnes rezervei. Ceturtdien uzmanīgi sekojiet notikumiem, jo, iespējams, jums pavērsies plašas perspektīvas. Fiziskā un psiholoģiskā pārslodze nav vēlama. Līdz nedēļas beigām jūs gaida vēl daudz pārmaiņu un jaunas pieredzes, taču centieties neko nesarežģīt un nesabojāt. 
VĒZIS Varat veikt remontdarbus vai atbrīvoties no tā, kas bremzē jūsu vēlmi pēc pārmaiņām un atjaunotnes. Varat arī parūpēties par savu personīgo imidžu. Izveidojiet spilgtāku un drosmīgāku tēlu, lai tas atbilstu straujajam notikumu tempam un plašajai komunikācijai. Nedēļas nogalē, gluži otrādi, pabūšana vienatnē nāks par labu veselībai un bagātinās emocionālo pasauli. 
LAUVA Pirmdiena un otrdiena jūs iepriecinās ar perspektīvām. Nepieciešamība pēc pārmaiņām mīsies ar vēlmi pēc autonomijas. Varbūt tas ir vienīgais veids, kā tikt galā ar pārslodzi. Pēc rosības un komunikācijas pilnām dienām centieties mierīgi atpūsties mājās. Mājas darbi var pagaidīt, bet jūsu vaļasprieki palīdzēs saglabāt iekšējo līdzsvaru. Rūpējieties par savu labsajūtu. Tas palīdzēs novērst iespējamās problēmas.

JAUNAVA Līdz ceturtdienai var aktīvi risināt kādu svarīgu tēmu. Šī ir arī iespēja daļēji vai radikāli mainīt attiecību stilu vai savu tēlu. Iespējams, ka ne viss ir atkarīgs no jūsu vēlmes. Izmaiņas var nākt no ārpuses, un jums neatliks nekas cits, kā pieņemt jaunos spēles noteikumus. Nedēļas sākumā centieties noskaņoties jaunam notikumu ritmam. Tā kā tuvākajā laikā nevarēsiet atpūsties, biežāk rīkojiet pārtraukumus darbā.

SVARI Savus plānus rūpīgi pārdomājiet. Varat uzsākt ko jaunu, un labāk to darīt nedēļas sākumā, lai atlikušajās dienās varētu redzēt, kas notiek, un veikt nepieciešamās korekcijas. Neslinkojiet, pārkārtojiet mājoklī mēbeles, lai savu dzīves telpu padarītu stilīgāku un ērtāku. Tas radīs pozitīvu gaisotni, pēc kādas jūs pašlaik ilgojaties. Personīgajā dzīvē jūs pareizi novērtēsiet partnera pastāvību un uzticamību.
SKORPIONS Nedēļas sākumā būs veiksmīgi komandējumi, sarunas ar ārvalstu partneriem. Trešdien pārspēsiet paši sevi un nodemonstrēsiet pārliecināšanas spējas jautājumos, kurus vēlaties atrisināt kopā ar priekšniecību vai kolēģiem. Taču atcerieties, ka interesēm tagad ir jābūt abpusēji izdevīgām, un komandas darbs ir labāks nekā neatkarīga virzība uz mērķi.
STRĒLNIEKS Jūsu apbrīnojamā spēja iejusties notikumu ritmā palīdzēs pielāgoties apstākļiem. Pat zināma demonstrativitāte un vēlme radīt spilgtāku tēlu nāks par labu šim mērķim. Ceturtdien varat nonākt izvēles priekšā. Uzmanīgi uzklausiet kolēģu vai partneru argumentus. Jūs precīzi novērtēsiet situāciju un labi to izpratīsiet. Sadalot lomas, jūs ātrāk varēsiet sasniegt mērķi. 
MEŽĀZIS Noskaņojieties, lai mainītu savā dzīvē visu, kas jūs vairs neapmierina, – darba grafiku, mājas vai biroja interjeru, attiecību stilu ar partneriem. Tomēr jums neizdosies izvairīties no pārmaiņām, un labāk ir darīt visu tā, lai jums būtu izdevīgi vai interesanti. Krājiet spēkus, slēdziet darījumus, mēģiniet atlikt līdzekļus, jo drīzumā iespējamas problēmas. Personīgajās attiecībās centieties neizraisīt mīļotā greizsirdību. Pavadiet nedēļas nogali kopā klusā un jaukā vietā, bet nerunājiet par nākotni.
ŪDENSVĪRS Tagad labāk paļauties uz saviem spēkiem. Jums būs vairāk jātaupa, tāpēc nesteidzieties iegādāties lielus pirkumus. Taču jaunu ideju un vēlmes strādāt ar jums vienā komandā netrūks. Lietišķās un personīgās intereses izdosies saskaņot. Romantiskas tendences un dienesta romāns var pat novērst jūsu uzmanību no pragmatiskākiem uzdevumiem. Nezaudējiet galvu un līdz nedēļas nogalei atrodiet sev nodarbi, kas atjaunos iekšējo līdzsvaru. 
ZIVIS Tirdzniecības darījumi ir iespējami nedēļas sākumā, taču tie var būt neizdevīgi, ja tos noslēgsiet tuvāk nedēļas nogalei. Pagaidām jūsu darbība nesola lielu peļņu, tāpēc labāk pievērsties sakaru paplašināšanai un līgumiem. Dāsnums kombinācijā ar praktisku tvērienu palīdzēs jums intuitīvi sasniegt pareizo attiecību līmeni un izbaudīt aktuālos notikumus.


REKLĀMA


REKLĀMA

 


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM