Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 27. septembris – 2. oktobris

 






AUNS Nesamaziniet tempu, mēģiniet pabeigt kādu darba daļu, lai redzētu rezultātu. Jūs gaida unikāls periods, un tam ir labi jāsagatavojas. Otrdiena un trešdiena būs optimālas visām mazajām un ikdienišķajām lietām, nepieciešamās informācijas iegūšanai. Sazinoties ar mīļajiem, atbildiet spontāni un patiesi, neizvairieties no pārmaiņām. Plānojiet izklaidi un braucienus svētdienai.
VĒRSIS Tagad jums vajadzētu vairāk laika veltīt savas dzīves estētiskajai pusei. Darbā ieteicams risināt reklāmas un dizaina jautājumus. Pievērsiet lielāku uzmanību savu bērnu lūgumiem un bažām. Dariet viņu labā to, ko esat apsolījuši. Otrdien kārtojiet praktiskus jautājumus, īstenojiet idejas. Šis ir optimālais laiks kolektīvam radošam darbam; jūs varat uzņemties vadošās lomas.

DVĪŅI Jūsu darba slodze palielinās, taču tagad ir daudz vilinošu perspektīvu. Personīgajā dzīvē šī nedēļa ir viena no gada labākajām šajā gadā. Jūs varat veidot biznesa un personīgus kontaktus, veikt darījumus, iesaistīties reklāmas akcijās. Trešdien iespējami negaidīti notikumi. Mainiet ierasto saziņas stilu, tas var dot labu efektu. Taču neuztiepiet savu viedokli un nesteidzieties -- ne visi tagad var paspēt jums līdzi.
VĒZIS Šai nedēļai sastādiet konkrētus plānus un centieties paveikt pēc iespējas vairāk. Kļūs skaidras dažas attiecību nianses, kas palīdzēs jums veidot tās mazliet citādi. Šis ir īstais laiks svarīgu lēmumu pieņemšanai, kas saistīti ar ģimeni un personīgo dzīvi. Trešdien neatsakieties no tikšanās, aktīvi sarakstieties, jaunā informācija var palīdzēt izvēlēties pareizās vadlīnijas. Sapņojiet, plānojiet svētdienas izklaides un gatavojieties straujai notikumu attīstībai.
LAUVA Pirmdien iesaistieties situācijas risināšanā bez kavēšanās. Paplašiniet savu sociālo loku un pārrunājiet kopīgos plānus ar biznesa un privātajiem partneriem. Jūsu karjeras panākumi tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir atkarīgi no tā, kā veidojat attiecības ar kolēģiem. Trešdien esiet uzmanīgi, kārtojot finanšu lietas. Nedēļas otrā puse labvēlīgāka dažādiem pasākumiem, reklāmai.

JAUNAVA Pēdējā laikā esat guvuši panākumus, pateicoties gudrai rīcībai un pacietībai. Taču piektdien partneri var pievilt, vai pēkšņi nāksies darīt kaut ko jaunu. Nepretojieties pārmaiņām – tā nav nejaušība. Savukārt pagaidām centieties rast kompromisu sarežģītās situācijās. Jums ir divas nedēļas, lai nostiprinātu savas pozīcijas un virzītos uz priekšu. 

SVARI Šis ir viens no nozīmīgākajiem gada pavērsieniem, kad ir svarīgi pabeigt iesākto un sagatavoties nākamajam intensīvajam periodam darbā un personīgajā dzīvē. Tagad jūs atrodaties notikumu centrā, un jums jācenšas tikt skaidrībā par visām svarīgajām tēmām. Pasteidzieties atrisināt biznesa un personīgos jautājumus. Risiniet nodarbinātības un izglītības jautājumus. 
SKORPIONS Izšķiroša nedēļa lietās, kurām jau esat veltījuši daudz laika un enerģijas. Tagad jūs esat daudz tuvāk panākumiem, taču jums ir jāpieņem atbildīgi lēmumi. Nelūdziet padomu draugiem – jūs, kā vienmēr, daudz labāk spējat izprast savu situāciju. Svētdiena var mainīt jūsu plānus un sagādāt jaunas rūpes. Pievērsiet uzmanību šķietami nejaušām tikšanās reizēm un informācijai.
STRĒLNIEKS Komandas darbs tagad nesīs maksimālus panākumus. Draugu, kolēģu un citu interesentu loma tajās dzīves jomās, kurās esat gatavi iesaistīties, var būt nozīmīga. Stresa vai ekstrēmām situācijām trešdien var būt negaidīti labvēlīgas sekas. Tomēr nezaudējiet mēra sajūtu un nepārkāpiet savas saistības, rīkojieties komandas interesēs. 

MEŽĀZIS Nedēļas pirmajā pusē pievērsieties aktuālu problēmu risināšanai. Ja jums nav laika nokārtot ar darbu saistītus jautājumus, drīz vien var sākties juceklis. Apkārtējie labprāt palīdzēs, ja pareizi organizēsiet kopdarba procesu. No nedēļas vidus sāksies pārsteigumi. Būs daudz uztraukumu, taču lielākā daļa no tiem būs saistīti ar pozitīvām pārmaiņām biznesā un personīgajā dzīvē. Nekavējiet to, kam jānotiek.
ŪDENSVĪRS Grūtības ir aiz muguras, un tagad izbaudiet vadības, kolēģu labvēlību un pretējā dzimuma pastiprināto interesi. Trešdien iespējami negaidīti pārdzīvojumi. Vispirms padomājiet par veselību un biznesa interesēm. Jebkurš stress ātri pāries, veltiet laiku tam, kas patiešām ir svarīgs. Nedēļas nogale vairos jūsu enerģiju un entuziasmu. Var piepildīties kāds sens sapnis, taču jāuzņemas iniciatīva.
ZIVIS Drīzumā būsiet aizņemti daudzos darbos, tāpēc šonedēļ centieties ieviest savā dzīvē lielāku kārtību. Trešdien var rasties grūtības ar cilvēkiem, kuri jums daudz nozīmē. Spontāna reakcija var būt vispareizākā, un tas veicinās vēl lielāku tuvību. Mēģiniet nokārtot visas finanšu lietas līdz nedēļas nogalei. Var risināt mantojuma, īpašuma tiesību jautājumus, ņemt kredītu.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību