Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 19. – 26. septembris

 






AUNS Atpūtas un relaksācijas nedēļa. Tā ir saistīta ar kosmosa enerģijas uzņemšanu, mīlestību, piedošanu. Tuvi cilvēki var sniegt atbalstu un palīdzību Auniem. Iespējams, šīs nedēļas beigās Auni izjutīs trauksmi. Iemesls tam var būt komunikācijas problēmas ar partneri vai mīļoto, kurš ir tālu projām. Iespējamas galvassāpes, nogurums un hronisku slimību saasināšanās. 
VĒRSIS Vērši var izjust vilšanos savā personīgajā dzīvē, nepieciešamību pēc draugu padoma. Pastāv risks iekrist šarlatāna tīklā. Iespējams, Vērši pārspīlēs savas problēmas. Nedēļas otrā puse būs mierīgāka, prognozējamāka un veiksmīgāka. Ir iespējami viedi sapņi, arī veselības problēmas. Labsajūta būs atkarīga no tā, cik saspringts vai mierīgs bijis iepriekšējais periods.

DVĪŅI Nedēļa labvēlīga garīgām pārdomām, pašizglītībai. Iespējamas grūtības personiskajās un ģimenes attiecībās. Dvīņus sagaida vēl viena izturības pārbaude. Zvaigznes prognozē neveiksmi visos centienos. Saspringta nedēļa, kas pārbaudīs Dvīņu paškontroli. Nav izslēgta jaunu nepatikšanu vai pienākumu nasta. Sliktas ziņas vai nepatiesa informācija var izraisīt pārpratumus. 
VĒZIS Šī nedēļa iezīmējas ar harmoniju, optimismu un entuziasmu. Labs garastāvoklis un spēja ieklausīties sarunu biedrā vairos Vēžu spējas pārliecināt citus. Īpaši veiksmīgas būs romantiskas attiecības. Vēži var justies gandrīz bērnišķīgi. Vēlama saderināšanās, laulība. Nedēļa ir saistīta ar tiesību un brīvības ievērošanu. Vēži, kuriem piemīt iedzimta taisnīguma izjūta, jebkuru tās pārkāpumu uzskatīs par personisku apvainojumu.
LAUVA Būs punktuāli jāpilda savi pienākumi – gan darbā, gan ģimenē. No jums tiks prasīta izlēmīga, bet apdomīga rīcība. Panākumi noteikti neizpaliks, ja būsiet mierīgi. Atjaunotnes nedēļa, tāpēc centieties atbrīvoties no visa nevajadzīgā. Nedēļas otrajā pusē, iespējams, atjaunosiet saziņu ar senu draugu. Savu finansiālo stāvokli izdosies nostiprināt, taču esiet pacietīgi -- un rezultāti nebūs ilgi jāgaida. 

JAUNAVA Iekšējo spēku atmodas laiks. Jaunavu ārējā nopietnība un nepieejamība var traucēt atjaunot harmoniju ģimenē. Nedēļu raksturo gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Pieaugošo tēriņu dēļ finansiālā situācija neuzlabosies, neskatoties uz jūsu darbaspējām un lielo slodzi.
 

SVARI Iespējams, šonedēļ būs jātiek galā ar neatrisinātām problēmām vai nepabeigtiem darbiem. Tas prasīs diezgan daudz laika un finanšu līdzekļu. Pat stabiliem pāriem var rasties domstarpības, jo komunikācija būs gandrīz neiespējama. Nedēļa simbolizē pārmaiņas, pārvērtības. Jūsu intuīcija var pateikt priekšā pareizo lēmumu. 
 
SKORPIONS Daudzi Skorpioni nedēļu veltīs dzīves jēgas meklējumiem, kā arī lai atklātu mūžīgās patiesības. Varbūt tas viņiem dos kādu labumu, piespiežot atzīt savas kļūdas. Būs jāaizstāv savas intereses un uzskati. Visticamāk, Skorpionu rīcība un uzskati nonāks pretrunā ar vispārpieņemtiem principiem. Ģimenes problēmas atkal izvirzīsies priekšplānā un prasīs ievērojamus izdevumus.
STRĒLNIEKS Šis laiks ir labvēlīgs ilgtermiņa finanšu līgumu slēgšanai un svarīgu lēmumu pieņemšanai. Daudzi Skorpioni spēs būtiski uzlabot savu finansiālo situāciju, veiksmīgi noslēdzot darījumus vai saņemot negaidītu palīdzību. Šo nedēļu raksturo iekšēja brīvība. Tas būs labvēlīgs sevis pilnveidošanai. Radošo profesiju pārstāvji varēs realizēt savas ieceres. Ieteicamas lietišķas un radošas tikšanās, viesu uzņemšana. 
MEŽĀZIS Šonedēļ Mežāžiem var rasties nesaskaņas starp prātu un sirdi. Saimniecības darbi prasīs daudz uzmanības un daudz naudas. Taču vēlams tos atlikt uz vēlāku laiku. Iespējama nekaunīga, agresīva attieksme, pat laupīšanas mēģinājums. Mežāži var zaudēt kontroli pār savām emocijām un iesaistīties sarežģītā konfliktā. Atbildība, kas gulstas uz viņu pleciem, var izrādīties pārāk smaga nasta. 
ŪDENSVĪRS Konfliktu un pārpratumu nedēļa. Ūdensvīrus var apvainot ideālismā, saukt par romantiķiem. Tikai nedaudzi spēj izprast šīs zīmes pārstāvju raksturu. Duāla nedēļa. Ūdensvīriem jābūt gataviem nopietnai sarunai ar priekšniecību. Nedēļas otrajā pusē viņi sajutīs tuvinieku atbalstu, taču nepatikšanas daudziem neļaus nomierināties. Stresa mazināšanai ieteicams fiziska slodze.
ZIVIS Visticamāk, jums izdosies atjaunot zaudētos sakarus, kas mainīs jūsu darba būtību un piepildīs to ar jaunu saturu. Šīs nedēļas galvenā problēma var būt finanšu krīze. Daudzām Zivīm būs jāatmaksā vecie parādi un „jālien” jaunos. Šī situācija var ievilkties uz ilgu laiku. Dažas Zivis patiesi ticēs, ka citi ir gatavi jebkurā brīdī viņām palīdzēt, un piedos visus pāridarījumus. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību