Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 8. – 14. augusts

 






AUNS Nedēļas laikā notiks tikšanās un interesantas iepazīšanās. Auniem var rasties tieksme un iespēja paust savu iekšējo mieru uzticības sarunā ar tuviem cilvēkiem. Nedēļas pirmā puse solās paiet mīlestībā, saticībā un savstarpējā sapratnē. Tieši šonedēļ auni varēs likt pamatu saviem panākumiem. Tomēr līdz nedēļas beigām daudzus var pārņemt iekšējs nemiers. Iespējami dažādi sapņi. Redzēto glabājiet noslēpumā. 
VĒRSIS Bīstama nedēļa. Iespējamas mokošas galvassāpes, saindēšanās, ugunsgrēki. Iespējami lieli finansiāli zaudējumi, neveiksmīgi darījumi, nekustamās mantas zaudēšana. Bērniem – vēršiem, iespējamas traumas. Nedēļas otrā puse - pārmaiņu laiks, jebkura svarīga darba sākums. Iespējams, jums piedāvās jaunu amatu vai darbu mazpazīstamā jomā. Daudzi šīs zīmes pārstāvji paniski baidīsies no jaunievedumiem.

DVĪŅI Nedēļa simbolizē apziņas šķelšanos, garīgu un tikumisku sabrukumu. Iespējama zināma izvirtība, rosība un nevēlēšanās koncentrēties darbam. Iespējamas nepatikšanas baumu un aprunāšanas dēļ. Kopumā nedēļa ir labvēlīga kontaktiem un lietišķām pārrunām. Garastāvokļa noturība, labs garastāvoklis ļaus sasniegt vēlamo rezultātu. Veiksmīga nedēļa dvīņiem, kuri strādā finanšu jomā. 
VĒZIS Iespējama peļņa, ievērojami ienākumi. Tā rezultātā vēži var izjust dzīves pilnību un vēlmi rīkoties. Spēsiet sagādāt daudz patīkamu minūšu sev un mīļotajiem cilvēkiem. Nav pārmērīgi jākoncentrējas uz profesionālām problēmām. Lietderīgāk pievērsties individuālam darbam, iemīļotai nodarbei. Formālas attiecības daudzās ģimenēs prasīs vēžiem pārdomāt savu uzvedību un uzskatus par tuviem cilvēkiem. 
LAUVA Labvēlīga nedēļa kolektīviem pasākumiem, fiziskām slodzēm, aktīvam darbam svaigā gaisā. Iespējams, pievērsīsiet uzmanību tuvinieku vai bērnu problēmām. Nedēļa paies gana saspringti: emocijas dominēs pār prātu, kas var novest pie konfliktiem ar partneriem un pasliktināsies pašsajūta. Lieka domāšana, tiekšanās pēc pašapliecināšanās un savas autoritātes nostiprināšanās var traucēt realizēt jūsu plānus.

JAUNAVA Saglabājas iepriekšējās nedēļas spriedze. Nedēļa veicinās fanātisma, ekstrēmisma izpausmes, konfliktus risināsiet ar spēku. Droši vien saasināsies attiecības ar jaunāko paaudzi. Laiks izprast savas saknes, saprast zināšanu un amatu līmeni. Labvēlīgi aktīva iesaistīšanās sabiedriskajā dzīvē. Nevēlēšanās strādāt kolektīvā var radīt jums daudz problēmu.

SVARI Šī nedēļa tiks iekrāsota optimistiskās krāsās. Tā solās būt interesantu notikumu piesātināta arī privātajā dzīvē. Nav izslēgts, ka daži var nepareizi novērtēt jūsu aktivitātes un uzskatīt jūs par pārlieku pašpārliecinātu. Dzīves potenciālam ir tendence samazināties, tāpēc iespējami hronisku slimību saasinājumi, bīstamas pārslodzes, neattaisnojams risks.
SKORPIONS Nedēļa ar radošo spēju pieaugumu. Ekstravagances cienītājiem izdosies īstenot drosmīgākās idejas un izrādīt savu individualitāti. Iespējams, radīsies jaunas idejas, kas ietekmēs pasaules izjūtu. Gaidāma dzīves spēku līmeņa pazemināšanās. Lietišķas tikšanās nedos vēlamos rezultātus, tāpēc labāk tās pārcelt uz nākamo nedēļu. Emocionālā dzīve var būt nestabila, vai nomākta. Pastiprināsies atsvešināšanās un aizdomīgums pret apkārtējiem.
STRĒLNIEKS Nedēļa paredz zaudējumus, grēkošanu jo nevēlēsieties pretoties zemiskiem instinktiem. Strēlnieki būs spējīgi uz pārgalvīgu rīcību. Pastāv kļūdas, finansiāla zaudējuma, izšķērdības iespējamība. Nav izslēgts, ka stāvoklis sabiedrībā sagrīļosies. Daudzi piedzīvos krīzi arī privātajā dzīvē.


MEŽĀZIS Šī nedēļa var pavērt Mežāžu priekšā divus līdzvērtīgus ceļus svarīgu problēmu risināšanā. Izvēle var nopietni mulsināt. Psiholoģiskā nestabilitāte un apjukums Mežāžus mulsinās. Vecāko Mēžāžu baisākie ienaidnieki - bailes, īgnums un pesimisms. Iespējams, ka sasniegt augstu mērķi - līdera pozīciju - spēs tikai tie no jums, kuri iemācījušies viltīgi slēpt savu “es”. Tieksme izdabāt paša vājībām var radīt sarežģījumus personīgajā dzīvē. 
ŪDENSVĪRS Iespējams, tieši šonedēļ Ūdensvīri jutīs zināmu nogurumu un neapmierinātību par paveikto. Iespējami priekšniecības aizrādījumi, partneru un kolēģu pretenzijas. Viss var pavērsties pret Ūdensvīriem. Daudzi no viņiem zaudēs savaldību. Nedēļa labvēlīga aktīvai atpūtai, fiziskām aktivitātēm vai darbam brīvā dabā. Jūsu rakstura dažādība var negatīvi ietekmēt attiecības ar apkārtējiem.
ZIVIS Pretrunīga, divējāda nedēļa. Neraugoties uz ārējo labsajūtu, varat izjust neskaidru satraukumu un nervozitāti. Tieksme pēc brīvības un neatkarības saasinās attiecības darbā un ģimenē. Droši vien zivis līdz galam nesaprot savu atbildību par sev tuvu cilvēku labklājību. Nedēļai raksturīgi maldīgi priekšstati un kļūdas daudzām zivīm – sievietēm. Var rasties pārpratumi un stress, kas izprovocēs netiklu tieksmju izpausmi. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM