Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 29. augusts – 4. septembris

 






AUNS Veselība, skaistums un iekšējais līdzsvars būs galvenais jūsu darbošanās stimuls šonedēļ. Jūs varētu izmēģināt jaunu diētu, atgriezties sporta zālē vai būt uzmanīgāki pārtikas izvēlē. Neuzspiediet savu viedokli partneriem, esiet pacietīgi – pašlaik tikai abpusēji izdevīgas intereses var dot rezultātu, uz kuru jūs cerat. Trešdien varat doties iepirkties. Nedēļas nogali vislabāk pavadīt mājās vai laukos kopā ar ģimeni un tuviem draugiem.
VĒRSIS Pašlaik jūs esat aizņemti mājas darbos, un nedēļas pirmajā pusē varēsiet īstenot kādu no savām dizaina idejām. Dzīvesbiedru patīkami pārsteigs jūsu radošums un pacietība. No trešdienas būs jaunas intereses un uzdevumi. Līdz piektdienai var slēgt darījumus, risināt reklāmas jautājumus. Labs laiks aktīvai komunikācijai, viedokļu apmaiņai un sarunām. Nedēļas nogalē ģimenē var aktualizēties jauna tēma, kurai pievērsīsiet uzmanību.
DVĪŅI Lielisks laiks atpūtai, ceļošanai. No nākamās nedēļas darba slodze ievērojami pieaugs, un tagad jāsavāc un jāsakārto visa nepieciešamā informācija. No trešdienas informācija ienāks aizvien lielākos apjomos, bet ceturtdien iespējami traucējumi sakaru sistēmu darbībā, problēmas ceļojumos un kontaktos ar apkārtējiem. Esiet uzmanīgi pret savu tuvinieku lūgumiem. Svētdien būs veiksmīga iepirkšanās. 
VĒZIS Nedēļas pirmā puse paies ikdienas rūpēs. Jums sagādās prieku sava mājokļa labiekārtošana. Ceturtdien iespējami notikumi, kas var destabilizēt jūsu pozīciju. Lūdziet palīdzību partnerim. Pārvarot kopīgās problēmas, radīsies kopīgas intereses, personiskajās attiecībās būs vairāk uzticības un tuvības. Svarīgus lēmumus pieņemiet ģimenes padomē.

LAUVA Gaidīšanas laiks ir beidzies – jāpasteidzas ne tikai ar aktuālu, bet arī globālāku plānu realizāciju. Apstākļu sakritības dēļ jūs atrodaties notikumu attīstības centrā, un apkārtējiem par to ir savs viedoklis. Ceturtdienas notikumiem būs īpaša nozīme, nepalaidiet garām iespēju tikt skaidrībā jautājumiem, kas jūs interesē. 

JAUNAVA Pievērsiet vairāk uzmanības tiem sīkumiem, kam parasti nepietiek laika – un jūs izjutīsiet patiesu prieku par harmoniju, kas valda ap jums. Visa nedēļa labvēlīga praktisku jautājumu risināšanai. Taču ceturtdien un piektdien iespējami notikumi, kas nebija iekļauti jūsu plānos. Nedēļas nogale ir piemērots laiks, lai paplašinātu savu paziņu loku. 

SVARI Nedēļas pirmajā pusē esiet pragmatiskāki un pievērsiet uzmanību tam, kā izmantojat savu laiku. Netērējiet to niekiem, bet veiciet darbus, kas nesīs konkrētus rezultātus. Vienošanās šajā laikā obligāti noformējiet juridiski. No ceturtdienas var izrādīties, ka attiecībās ar biznesa vai tuvu partneri viss nav tik vienkārši. Gatavojieties nākamnedēļ uzsākt jaunu biznesu, bet tikmēr veltiet vairāk laika personisku problēmu risināšanai. 
SKORPIONS Kārtīgi atpūtieties, kamēr vēl var nesteigties ar iniciatīvām un jauninājumiem. Pievērsiet lielāku uzmanību radošo saikņu veidošanai grupā vai kolektīvā, kurā pavadāt savu laiku. Draugi var sniegt jaunas idejas vai noorganizēt noderīgu iepazīšanos. No nedēļas otrās puses notikumi var attīstīties neprognozējami. Var būt daži ierobežojumi, toties būs enerģija citiem darbiem. 
STRĒLNIEKS Tuvojas nozīmīgas un daudzsološas pārmaiņas. Ja jums ir savi plāni, veltiet šo nedēļu sagatavošanās aktivitātēm. Situācijas būs emocionālas, taču būs grūti koncentrēties kaut kam konkrētam. Atsāciet sporta aktivitātes. Jūsu klātbūtne radīs labvēlīgu psiholoģisko mikroklimatu grupā – esat entuziasma pilni un gatavi sasniegumiem. Visa nedēļa, izņemot ceturtdienu un piektdienu, ir labvēlīga ceļošanai.
MEŽĀZIS Šajā periodā Mežāži daudz strādās, taču viņiem nāksies pārvarēt slinkumu un apātiju. Atkal būs ļoti daudz darba, taču ir iespējami pārpratumi. Liks sevi manīt pagātnē, tostarp arī pagājušajā gadā pieļautās kļūdas. Veicot darba pienākumus, Mežāži var saskarties ar opozīciju. Nedēļu raksturo suģestija, atkarība, māņticība. Savukārt intrigas, skaudība, nepieciešamība pārvarēt negaidītus šķēršļus aizkavēs jūsu plānu īstenošanu.
ŪDENSVĪRS Iespējams, daži no jūsu sakariem pašlaik tiek pārskatīti. Gaidiet notikumu kulmināciju ceturtdien. Nesteidzieties novērtēt rezultātus, īpaši, ja tie jums ir negaidīti. Laika gaitā notikušajās pārmaiņās jūs atradīsiet sev daudz priekšrocību. Nedēļas pirmā puse dos iespēju kādu no praktiskajām idejām īstenot savās mājās. Nedēļas otra puse ir labvēlīgāka kontaktiem, ceļojumiem, sarakstei. Visu nedēļu rūpējieties par savu veselību un nepārslogojiet sevi. 
ZIVIS Tikšanās, sarunas tiks pakārtotas materiālajām interesēm. Tagad būtu labi nomaksāt parādus, veikt citus maksājumus, lai nākamnedēļ sāktu ko jaunu. Visticamāk, ceturtdien īstenosiet kaut ko neparastu un negaidītu. Šī ir interesanta diena, un notiekošajā iespējams mistisks „piesitiens”. Nedēļas nogale nesīs daudz patīkamu pārdzīvojumu, it īpaši, ja atvaļinājumam izvēlēsieties labu kompāniju. 


REKLĀMA


REKLĀMA

      REVOLUT karte LATVIJĀ - BEZ MAKSAS!


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM