Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 22. – 28. augusts

 






AUNS Nepieciešamība satuvināties ar citu cilvēku un izpētīt jaunus attiecību aspektus var būt pretrunā ar vēlmi saglabāt neatkarību. Konfrontācija, sāncensība šonedēļ radīs fonu tiem kontaktiem, kuros jūs pretendējat uz līderpozīciju. Pirmdien un otrdien rīkojieties izlēmīgāk. Negaidīti strīdi sarunās ar partneriem nāks par labu darbam. Taču ceturtdien piebremzējiet un nepieņemiet svarīgus lēmumus līdz nedēļas beigām.
VĒRSIS Ja jums ir konkrēti uzdevumi šai nedēļai, tad sāciet tos īstenot pirmdien. Ne viss noritēs pēc plāna, bet rezultāti iepriecinās. Šonedēļ būs veiksmīga iepirkšanās, izstāžu un skaistumkopšanas salonu apmeklējumi. Gaisotne būs piemērota svarīgām vai sirsnīgām sarunām ar tuvu partneri. Nedēļas nogalē atrodiet, ko darīt, lai novērstu uzmanību no neatrisinātām problēmām. Vislabāk šo laiku pavadīt kopā ar mīļajiem.

DVĪŅI Pirmdien izdosies ielikt labus pamatus šonedēļ svarīgu jautājumu risināšanai. Būs jaunas vilinošas idejas un plāni. Uzmanīgi sekojiet līdzi katras situācijas attīstībai. Partneri var būt negodīgi, pārkāpt saistības un vienošanās. Ceturtdien ir viegli nonākt strupceļā, taču pagaidām nevajadzētu izdarīt izvēli – pēc dažām dienām viss var izšķirties pats no sevis. Izmantojiet sestdienu ceļojumiem un aktīvai atpūtai. 
VĒZIS Šis ir labākais laiks, lai pilnveidotu mājas interjeru. Pirmdien varat veikt pirkumus, sākt realizēt savus dizaina projektus vai pieaicināt šim nolūkam speciālistus. Personīgajā dzīvē gaidāmas arī pozitīvas pārmaiņas. Trešdien neizvairieties no atklātas sarunas. Tā veicinās tuvināšanos un piepildīs dzīvi ar patīkamiem iespaidiem.

LAUVA Šonedēļ netērējiet savu enerģiju maznozīmīgām lietām. Jau pirmdien negaidīta informācija var ievirzīt jūsu uzmanību kādā jaunā gultnē. Iespējams, vēlēsieties pārskatīt partnerattiecības. Nedēļas pirmajā pusē negaidītus un iespaidīgus risinājumus rosinās partneri. Taču no ceturtdienas nevajadzētu būt pārāk aktīviem. Labāk ieņemt novērotāja pozīciju un vairāk laika veltīt savām personīgajām lietām. 

JAUNAVA Koncentrējies uz finanšu jautājumiem. Pieaug ienākumi, bet var pieaugt arī jūsu izdevumi. Paņemiet atvaļinājumu, ja iepriekš nav bijis laika atpūsties. Priekšā ir daudz darba, un tagad jums ir iespēja aizbēgt no raizēm, mazināt stresu, pavadīt vairāk laika dabā. Nedēļa ir labvēlīga ceļojumiem, īpaši tās pirmā puse.

SVARI Nedēļas pirmajās divās dienās labi veiksies darbi, kur varēsi parādīt savu radošumu. Apmeklējiet izstādes, prezentācijas, ienesiet savā dzīves telpā dažus modernus elementus. No trešdienas būs problēmas, ja nepievērsīsiet uzmanību signāliem, ko saņemat iepriekš. Personiskajās attiecībās pretenzijas pret partneri var uzkrāties līdz nedēļas nogalei. Tērējiet savu enerģiju cienīgu mērķu sasniegšanai. 
SKORPIONS Iespējams, jūs nodarbina prestiža jautājumi, taču pagaidām labāk parūpējieties par savu imidžu. Šiem nolūkiem piemērota nedēļas pirmā puse. No ceturtdienas nāksies saskarties ar pārbaudījumu, kad pārstās darboties daži ierastie attiecību modeļi. Nesteidzieties uzņemties iniciatīvu. Sadzīvē vēlams atbrīvoties no vecām lietām. 

STRĒLNIEKS Jūsu lēmumu īstenošana notiks vienā elpas vilcienā. Tikšanās, jaunu darbības jomu apspriešanu, darbu ar reklāmu plānojiet nedēļas pirmajā pusē. Pēcāk būs jāpievēršas mājsaimniecības darbiem. Emocijas lielā mērā noteiks notikumu gaitu. Labāk nesarežģīt jau tā saspringto atmosfēru, bet gan atrast veidu, kā attiecības atdzīvināt. Sestdien var ieplānot braucienus, tikšanās ar draugiem. 
MEŽĀZIS Jums skaidri jādefinē veicamie uzdevumi. Iespējas paplašinās, bet vēl ir mazliet jānogaida. Apkopojiet informāciju, paplašiniet sakarus un veiciet parasto darba daļu. Ceturtdien rīkojieties gudri un atturīgi situācijās, kad dalībnieku pozīcijas un intereses izrādās pretrunīgas. Pēc dažām dienām tiks rasts kompromisa risinājums. Svētdien noder jebkura fiziska aktivitāte.
ŪDENSVĪRS Pirmdien un otrdien var izrādīties, ka jūsu fantāzijas nav nemaz tik nepamatotas un tuvinās sākotnējam risinājumam. Sarunas, darījumus centieties nekavējoties noformēt un ātri virzīt darbu uz priekšu. Pagaidām nevajadzētu rēķināties ar slodzes samazināšanu, taču priekšā ir labas perspektīvas un ir vērts to labā smagi strādāt. Mēģiniet nedēļas nogalē atpūsties dabā.
ZIVIS Pirmdien sākas labvēlīgs periods, kas ilgs gandrīz divus mēnešus, varēsiet atrisināt iepriekš nesakārtotos jautājumus. Ieplānojiet sarunas un citus svarīgus notikumus trešdienai. Ceturtdien ir labi atbrīvoties no sliktiem ieradumiem vai lietām, kas ir izgājušas no modes. Sakārtojiet savus skapjus, atbrīvojiet vietu jauniem pirkumiem. Nedēļas otrajā pusē iespējama liela spriedze. Mēģiniet bieži ieturēt pārtraukumus darbā.


REKLĀMA


REKLĀMA

      REVOLUT karte LATVIJĀ - BEZ MAKSAS!


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM