Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 1. – 7. augusts

 






AUNS Planētu ietekme ir vāja. Iespējama Aunu autoritātes krišana, to ietekmes mazināšanās uz cilvēkiem un notikumu gaitu. Tuvāk brīvdienām Aunu dzīves potenciāls palielināsies. Pastiprināsies enerģiskums, seksualitāte. Zvaigznes būs labvēlīgas radošam darbam. Apstākļi Aunus var nostādīt sarežģītas izvēles priekšā. 

VĒRSIS Darbs var prasīt no Vēršiem lielas pūles, nestandarta skatījumu uz ierastajiem pienākumiem. Pastāv iespēja, ka Vērši saslims, vai tiks traumēti un būs nepieciešama ilgstoša ārstēšana. Iespējams, viņiem nāksies aizstāvēt savu godu, aizstāvēt cieņu, pierādīt savu nozīmīgumu darbos. Šīs zīmes pārstāvjiem tāda situācija šķitīs pazemojoša.


DVĪŅI Dvīņu jaunās aizraušanās var sagādāt nogurumu, aizvainojumu vai vilšanos. Iespējami pārpratumi, kas radušies pārgalvīgu solījumu dēļ. Iespējams, ka šīs nedēļas notikumi un apstākļi prasīs no jums lielas pūles, nestandarta skatījumu uz ierastajiem pienākumiem, neordinārus problēmu risinājumus.
VĒZIS Visas šonedēļ iesāktās lietas veiksmīgi attīstīsies. Taču pieaugušās vēžu ambīcijas, viņu pašlepnums un atsvešinātība sagādās daudz nepatikšanu. Iespējama skaudība, intrigas no sāncenšu un konkurentu puses. Vēžu veselība un darbspējas atradīsies augstumā, neskatoties uz to, ka slodze ievērojami palielināsies. 

LAUVA Jūs sagaida vilšanās un cerību sabrukuma nedēļa. Laiks nav gluži labvēlīgs komercdarbībai. Nav izslēgts, ka radīsies vilšanās, kas saistītas ar draugiem vai tāliem radiniekiem, tāpēc jums nav pilnībā jāpaļaujas uz viņiem. Nedēļa var būt smaga, sagādāt kņadu un vilšanos. Pastāv iespēja, ka notiks nodevība, trauma vai slimība, kas prasīs ilgstošu ārstēšanu.

JAUNAVA Nedēļai raksturīga enerģijas transformācija radošajās dzīlēs. Labvēlīgs zvaigžņu izvietojums nodrošinās panākumus jebkuros darbos. Jaunavas ir spējīgas sagriezt galvu jebkuram. Nav izslēgts, ka sāksies periods, kas saistīts ar garīgo izaugsmi, prioritāšu noteikšanu un prasmi pareizi virzīt enerģiju.

SVARI Nelabvēlīga nedēļa. Nav izslēgts, ka jūsu rīcība nonāks pretrunā ar vispārpieņemtajiem likumiem un normām. Neuzmanīgu izteikumu vai lieka kategoriskuma dēļ neatradīsiet sapratni ar tuviem cilvēkiem. Taču daudzus svarus sagaida veiksmīgs nedēļas noslēgums, kurš nesīs savstarpēju sapratni ģimenes un profesionālajās attiecībās. Seksuālajā jomā jūs gaida patīkami iespaidi. 
SKORPIONS Iespējama saindēšanās, traumas, slimības un smagi zaudējumi. Skorpioniem, kuri uztur sakarus ar kosmosu, būs saasināta intuīcija, vispārējs psihes jūtīgums, kas pie smagām nedēļas tendencēm Skorpionus darīs nervozus. Liela ir traumu iespējamība. Uzmanieties ceļā. 


STRĒLNIEKS  Iespējams konflikts ar apkār tējiem vai priekšniecību un tas var traucēt pieņemt pareizu lēmumu. Tālredzībai un pārdomātiem plāniem ir lielas izredzes uz panākumiem. Ja šonedēļ saslimsiet, tad slimība var būt ilga un smaga, iespējamas komplikācijas. Dzīves potenciāls ir zemā līmenī. Nelabvēlīgs zvaigžņu izvietojums var izraisīt jums neraksturīgu skarbumu saskarsmē. Iespējamas krasas un pēkšņas garastāvokļa svārstības. 
MEŽĀZIS Nedēļa paredz darbošanos kolektīvā, cilvēku apvienošanu. Pateicoties savām darbspējām, spēs īstenot iecerēto maksimumu īsā laikā. Kosmiskās ietekmes vērsīs uzmanību uz pagātnes pieredzes atcerēšanos, pārdomāšanu, grupu un koalīciju veidošanas ceļu. Harmonisku attiecību iespējamība ir ļoti liela. Iespējamas tikšanās ar senām simpātijām. Ja ilgstoši nav bijis kontakta ar viņiem, tad šobrīd ir īstais laiks veidot sakarus.
ŪDENSVĪRS Iespējami nepatīkami notikumi. Ūdensvīrus var negaidīti uzrunāt ar piedāvājumu, kas nesola, būt veiksmīgs. Iespējama maldināšana un nodevība no cilvēkiem, kas Ūdensvīriem vienmēr bijuši uzticīgi. Kritiska nedēļa. Pat viegla neveselība radīs nopietnas sekas. Sapnis var būt viszinošs, jāgaida tā piepildījums drīzā nākotnē.

ZIVIS Nedēļa paredz vientulību. Iespējams, ka garastāvokļa svārstību dēļ nevarēsiet kontaktēties ar cilvēkiem, no kuriem esat atkarīgs. Šonedēļ var rasties nopietnas veselības problēmas, kad ir vērts vērsties pie speciālista. Ne no zivīm būs atkarīgs - šķirsies viņi no tuva cilvēka vai ne. 



REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM