Pāriet uz galveno saturu

Šorīt Rīgā deviņstāvu mājā Imantā kritis lifts ar cilvēku

 Šorīt, Rīgā kādā deviņstāvu mājā Kurzemes prospektā kritis lifts ar cilvēku, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP), piebilstot, ka tiks veikta liftu ārpuskārtas pārbaude.



Lifts, kurā bija viens cilvēks, atrodoties devītajā stāvā, patvaļīgi paātrinājās. Lifta avārijas bremžu sistēma liftu apstādināja ceturtajā stāvā. Cilvēks, kurš tajā brīdī atradās liftā, nav cietis.

Atbilstoši darbu žurnālam, pēdējā apkope ēkas liftiem SIA "Recept- Holding Lifts" veica 9.jūnijā un 27.jūnijā. Savukārt liftu tehniskā uzraudzība, ko ārpakalpojumā veic SIA "TUV Rheinland grupa", notika pagājušā gada 28.jūlijā un bija jāveic šī gada 28.jūlijā.

Šajā zonā RNP ēku liftus pēc uzvaras iepirkuma procedūrā apkalpo uzņēmums SIA "Recept- Holding Lifts", kuram RNP jūnija sākumā izteica pretenziju par liftu tehnisko apkalpošanu, plānoto un avārijas remontdarbu veikšanas saistību neizpildi, saistībā ar līgumā noteikto liftu remontdarbu izpildes termiņu neievērošanu.

Lai pārliecinātos par visu SIA "Recept- Holding Lifts" veikto darbu atbilstību prasībām, RNP tuvākajā laikā veiks visu šī uzņēmuma apkalpoto liftu ārpuskārtas pārbaudes.

Līgums par liftu tehnisko apkalpošanu, plānoto un avārijas remontdarbu veikšanu ar SIA "Recept- Holding Lifts" noslēgts 2021.gada oktobrī.

Kā liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija SIA "Recept- Holding Lifts" reģistrēta 1994.gadā. 92,31% uzņēmuma kapitāla daļu pieder Anatolijam Kulikam.

2021.gadā uzņēmums strādājis ar 1,4 miljonu eiro apgrozījumu un 100 000 eiro peļņu.



Avots: bb.lv
REKLĀMA
GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!

REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM