Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 20. – 26. jūnijs

 






AUNS Labvēlīga nedēļa komerciāliem darījumiem un riskantiem pasākumiem. Viss veicinās Auna popularitātes un autoritātes pieaugumu. Viņu viedoklis nepaliks nepamanīts tiem, kas to vēlas uzzināt. Piemērots laiks, lai tiktos ar mīļoto cilvēku. Veiksme uzsmaidīs radošo profesiju Auniem, studentiem un skolotājiem, mājsaimniecēm. Iespējams, ka budžets lēnām, bet stabili uzlabosies. 
VĒRSIS Visu periodu Vērši rīkosies izlēmīgi personīgajā dzīvē. Tiesa, šīs darbības ne pārāk atbalstīs tuvinieki, attiecībās ar kuriem, iespējams, briest konfliktsituācija. Vēršus var mākt nogurums un pārņemt vilšanās, taču prieku sagādās komunikācija ar jaukiem cilvēkiem. Šīs zīmes pārstāvji var gūt panākumus un censties īstenot savus plānus, vai arī ciest no enerģijas trūkuma.

DVĪŅI Nedēļa labvēlīga sportam un jebkuram fiziskam darbam. Veneras aizbildnība nāks par labu Dvīņiem, taču var rasties vēlme arī turpmāk iet savu iegribu pavadā, kas būs daudzu nepatikšanas iemesls. Šīs nedēļas notikumi var būt saistīti ar viltu, slimībām un aizvainojumu. Visticamāk, ka Dvīņiem visu nedēļu laiks būs jāsadala tā, lai paspētu izpildīt darba pienākumus un būtu kopā ar ģimeni.
VĒZIS Nedēļa būs piemērota atjaunotnei, kad Vēži varēs koncentrēt savu enerģiju un atrast tai īsto pielietojumu. Daudzi saņems tuvinieku mīlestības apliecinājumu. Labvēlīga nedēļa, kas ļaus Vēžiem parādīt savas spējas dažādās jomās. Pastiprināsies intuīcija, aktivizēsies sociālā dzīve. Daudzi varēs nodibināt noderīgus sakarus. Iespējami labvēlīgi apstākļi profesionālā un kultūras līmeņa celšanai. 
LAUVA Sarežģīta nedēļa. Iespējami maldi, zaudējumi, nepatīkamas situācijas. Oficiālās darīšanās, atbildīgās tikšanās vai svarīgu dokumentu noformēšanā iespējamas kļūdas vai finansiāli zaudējumi. Iespējami konflikti ar svešiniekiem, varas pārstāvjiem, augstāku institūciju vadītājiem. Vecākiem vīriešiem nav ieteicamas aktīvas fiziskās aktivitātes. Nepārdomāts solījums var sarežģīt personīgo dzīvi, bet vizītes un braucieni nenesīs redzamus pozitīvus rezultātus.

JAUNAVA Kritisks periods. Iespējama garīga nelīdzsvarotība, pesimisms, kas var kļūt par pamatu slimības sākumam vai tās komplikācijām. Šo nedēļu vajadzētu pavadīt pasīvi un apcerīgi. Personīgajā dzīvē jums ir jāatrod kompromiss starp to, ko vēlaties, un to, kas jāpaveic. Labvēlīga atpūtas plānošana, atteikšanās no sīkiem mājas darbiem.

SVARI Nedēļa aizritēs kārdinājumu, ilūziju un maldu zīmē. Iespējami strīdi ar ģimeni, nesaskaņas ar draugiem. Jūs var apciemot negaidīts viesis. Aktīva, radoša nedēļa. Interešu sadrumstalotība, vēlme visur gūt zibenīgus panākumus daudzus biznesa cilvēkus var atmest sākuma pozīcijās. Atmetiet savas ilūzijas, jo ​tās var izraisīt konfliktus un labklājības pasliktināšanos. 
SKORPIONS Lietišķiem kontaktiem nelabvēlīga nedēļa. Lielākajai daļai Skorpionu var rasties nesaprašanās ar kolēģiem un priekšniekiem finansiālu problēmu dēļ. Neskatoties uz vispārējo neapmierinātību, dažiem izdosies darbu pavirzīt uz priekšu. Vairumam Skorpionu šī nedēļa var būt smaga un atbildīga. Visvairāk problēmu viņiem būs jāatrisina nedēļas pirmajā pusē.

STRĒLNIEKS Personīgajā dzīvē iespējamas konfliktsituācijas vai neapmierinātība ar pašreizējām attiecībām. Emociju uzliesmojums var izraisīt atbildes agresiju – jebkurš strīds pāraugs pamatīgā skandālā, attiecību saraušanā. Vieglprātīga attieksme pret savu veselību un smags darbs var izraisīt nervu sabrukumu vai saslimšanu. Profesionālās darbības jomā iespējami finansiāli zaudējumi. 
MEŽĀZIS Daudziem Mežāžiem darbs prasīs maksimālu koncentrēšanos, disciplīnu un organizētību. Visticamāk, ka nepareizi aprēķini un ilūzijas var radīt negaidītus izdevumus vai nopietnas problēmas. Mežāžiem būs jāpieliek visas pūles, lai pierādītu, ka viņi nav sliktāki par citiem. Taču šī nedēļa sagādās arī daudz prieka un patīkamus pārsteigumus. Tālu no mājām pavērsies jaunas perspektīvas – pasteidzieties izmantot šo iespēju. 
ŪDENSVĪRS Nedēļa labvēlīga jaunu darbu sākšanai. Tomēr pārmērīga aktivitāte var sabojāt ieceri, izraisīt skaudību un pretestību. Panākumi ir iespējami daudzās Ūdensvīru dzīves jomās. Viss, ko viņi uzņemsies, var vainagoties panākumiem. Ūdensvīru partneri un labvēļi ar viņiem leposies, jo ir tik patīkami apzināties, ka līdzās dzīvo talantīgi cilvēki. Iespējams, Ūdensvīriem būs jāuzņem ciemiņi. 
ZIVIS Šonedēļ iespējamas daudzas sīkas nepatikšanas. Neticība saviem spēkiem neļaus jums pieņemt svarīgus lēmumus. Nedēļa būs pretrunu pilna. Nedēļas pirmajā pusē Zivis var nonākt neizdevīgā situācijā. Zināma šaubīšanās par sevi un izklaidība kavēs kontaktu nodibināšanu. Nedēļas otrā puse solās būs veiksmīgāka. Jūs sāks cienīt visi apkārtējie.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM