Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 16. – 22. maijs

 






AUNS Līdz piektdienai centieties sakārtot darba lietas, mājas un darba vietu. Šis laiks aizsāk jaunu notikumu ciklu saistībā ar darbu un citiem jūsu pienākumiem. Neradiet sev problēmas, un partneri palīdzēs tagad tikt galā ar neizbēgamām grūtībām. Pagaidām labāk dalīt slodzi un atbildību, jo priekšā ir lielu sasniegumu laiks, tāpēc jātaupa spēki.

VĒRSIS Mīlestība būs lielisks stimuls citiem jūsu dzīves kvalitātes uzlabojumiem. Tagad jūs mēdzat būt radošs visu jautājumu risināšanā un gūt labumu pat sarežģītos apstākļos. Veiksme vienmēr ir blakus, ja esat atvērti pārmaiņām. Būs jāpieņem lēmums, kura rezultāti kļūs redzami pēc diviem mēnešiem. 


DVĪŅI Maksimālā uzmanība – bērniem. Šis ir svarīgs periods, lai gūtu skaidrību kādā svarīgā jautājumā, kas saistīts ar jūsu attiecībām vai tieši ar viņu interesēm. Arī jūs varat justies kā bērns. It īpaši, ja izjūtat aizvainojumu vai greizsirdību. Līdz svētdienai nerīkojieties pārsteidzīgi, lai nepieļautu kļūdas. Svētdien jau atgriezīsies pārliecība un skaidra situācijas izpratne. 
VĒZIS Sakārtojiet savu māju un atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām. Nedēļa labvēlīga arī attīrošiem veselības pasākumiem, diētām. Planētu stāvoklis palīdzēs jums iegūt ticību saviem spēkiem un būt drošiem par tuvākajām izredzēm. Tā varētu būt jauna informācija, vēstule, telefona zvans vai tikšanās. Nākamie mēneši būs ārkārtīgi noslogoti, tāpēc neaizmirstiet par atpūtu un relaksāciju.
LAUVA Pagājušās nedēļas sarežģītajām situācijām tagad būs sekas. Palieciet tur, kur esat, mierīgi veiciet pašreizējos pienākumus. Ne viss tagad ir atkarīgs no jums, bet, ja iespējams, izdariet pareizo izvēli, ja rodas tāda nepieciešamība. „Darījums ar savu sirdsapziņu” var jums dārgi maksāt. Personīgajā dzīvē nepalaidiet garām nelielus signālus, ka partneris ir gaidījis jūsu uzmanību. Esiet dāsni un izdomas bagāti. 

JAUNAVA Vēl viena svarīga nedēļa šajā gadā. Labvēlīgs laiks, lai pilnībā atklātu potenciālu, kuru vēl neesi uzdrošinājies atklāt. Nepalaidiet garām šo laiku, pretējā gadījumā var atgriezties agrākais stāvoklis. Pirms piektdienas sakārtojiet visas savas lietas, nomaksājiet parādus, atbrīvojies mājās no nevajadzīgām lietām. Šonedēļ nesteidzies sākt kaut ko jaunu, taču jau svētdien sāksies labvēlīgs periods. 

SVARI Vēl mazliet -- un ierobežojumi paliks aiz muguras, jūs sāksiet kāpināt tempu. Šo nedēļu veltiet tam, lai sakārtotu tās jūsu dzīves jomas, kurās tas ir nepieciešams. Pirmdien būs lietderīgas tikšanās, kurās ar partneriem varat pārrunāt kopīgus plānus un saskaņot aktivitātes. Taču sāciet jaunu biznesu ne agrāk kā svētdien. Šajā laikā jau jutīsiet jaunu spēku un entuziasma pieplūdumu. Bet pirms tam jums vajadzētu labi atpūsties. 
SKORPIONS Jūs varat saskarties ar atziņu, ka esat palaiduši garām dažas iespējas, zaudējuši kādā sacensību posmā. Bet jūsu laiks pienāks ļoti drīz. Un, lai gan jums nevajadzētu īpaši saspringt, planētas ietekmē jūsu zīmi ne visai pozitīvi. Atpūtieties, pievērsieties personīgajām interesēm, pilnveidojiet savu tēlu. Tam īpaši piemērota nedēļas nogale, kad jūtat, ka atkal sākat kontrolēt situāciju.
STRĒLNIEKS  Jums būs iespēja profesionālai izaugsmei. Taču nesteidzieties – ir iespējami nepārdomāti lēmumi. Jūs varat vienoties, slēgt darījumus, taču pievērsiet pienācīgu uzmanību detaļām un konsultējieties ar tiem, kuriem uzticaties. Arī personīgajā dzīvē labāk atstāt visu kā ir, nevis kaut ko sasteigt. Pēc sestdienas ir labi uzsākt jaunu veselību uzlabojošu vingrinājumu ciklu un sekot līdzi uzņemtajām kalorijām. 
MEŽĀZIS Paveras iespēja īstenot kādu no jūsu jaunajām idejām. Lai to izdarītu, varat sākt jaunu mācību ciklu vai doties ceļojumā. Paplašiniet kanālus jaunas informācijas pieplūdumam, sagatavojiet materiālus tam, ko darīsiet nākamnedēļ. Brīvdienās var iepirkties, iekārtot savu dzīves telpu jaunās tendencēs. Šajās dienās atpūtai izvēlieties labu kompāniju.

ŪDENSVĪRS Jūs varat izjust konkurences spiedienu un ierobežotas iespējas popularizēt kādu no savām jaunajām idejām. No nākamās nedēļas tendences ievērojami mainīsies uz labo pusi. Pa to laiku jākoncentrējas uz aktualitātēm un jādemonstrē augstas darba spējas, lai nepaliktu "astes" un parādi. Nedēļas nogalē jau jutīsiet, ka atgriežas veiksme, interese un apkārtējo mīlestība. Pavadiet šo laiku ar tiem, kurus mīlat.
ZIVIS Tagad ir laba iespēja pārrunāt problēmas un atstāt tās pagātnē. Sadarbība būs jāveido pēc jauniem noteikumiem, taču pagaidām nesteidzieties slēgt līgumus vai alianses. Labāk to darīt nākamajā mēnesī. Vērojiet notiekošo, plānojiet, vairāk laika veltiet veselībai un personīgajiem hobijiem. Varat iepirkties brīvdienās. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM