Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 25. aprīlis – 1. maijs

 






AUNS Pēc šīs nedēļas vai nu sajutīsiet, ko nozīmē uzvaras garša, vai arī nāksies kādu laiku veltīt kļūdu labošanai. Lai samazinātu zaudējumu risku, nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus. Bet pats galvenais – neuztiepiet savu viedokli vadībai vai strīdā ar savu otro pusīti. Līdz trešdienai ieviesiet kārtību visur, kur tas nepieciešams. No ceturtdienas jūsu degsme nedaudz mazināsies, taču spēsiet gūt lielāku gandarījumu par visu paveikto.
VĒRSIS Jūs gaida daudz pārsteigumu. Gatavojieties izdarīt negaidītus atklājumus, uzklausīt piezīmes vai saņemt piedāvājumus. Galvenais ir atmest neizlēmību un mēģināt sasniegt jaunu līmeni. Pretējā gadījumā iespēja tiks palaista garām. Ceturtdien varēsiet pamatīgāk pievērsties svarīgu jautājumu risināšanai. Izlemiet par izmaiņām savā personīgajā dzīvē. Brīvdienās draugi neļaus garlaikoties.
DVĪŅI Visas nedēļas garumā būs vēlme rīkoties. Taču tieši iniciatīva var sabojāt dažus jūsu plānus. Labāk nogaidīt un koncentrēties tiem projektiem, no kuriem nākotnē sagaidāma atdeve. No ceturtdienas varat rīkot sarunas, labot kļūdas, ja tas nepieciešams biznesam vai sirdsmieram. Mazāk domājiet par sevi, vairāk par citiem. Brīvdienās piedalieties dažādās aktivitātēs.
VĒZIS Savaldieties, ja jūtat, ka citi provocē jūs iesaistīties strīdā. Pietiks ar nenozīmīgu iemeslu, lai izlauztos uz āru uzkrātais aizvainojums vai aizkaitinājums. Tagad jums būs grūti tikt galā ar jūtām. Bet vārdisku cīņu rezultāti ne vienmēr būs destruktīvi -- atklātība palīdzēs atrisināt dažus jautājumus, kurus jūs jau ilgu laiku atlikāt. Nedēļas otro pusi veltiet jauninājumiem – iepērcieties, mainiet personīgo tēlu vai sāciet mājokļa labiekārtošanu. 
LAUVA Mēģiniet pareizi noteikt savas prioritātes. Nedēļas pirmajā pusē jutīsiet, ka ir jāiejaucas notikumu gaitā, labprāt parādīsiet līdera īpašības sarežģītās situācijās. Būs labāk, ja aktivitāte neizkliedēsies un jūs parūpēsies par ilgtermiņa perspektīvām – gan sev, gan kolektīvam. Nedēļas otrā puse radīs nopietnākus jautājumus, kuru risināšana var būtiski mainīt jūsu sociālo statusu. 

JAUNAVA Šonedēļ svarīgākais ir netērēt uzmanību niekiem, nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus un savaldīt emocijas. Tad, neskatoties uz grūtībām, spēsiet ne tikai izvairīties no nepatikšanām, bet arī iegūt jaunus draugus. No ceturtdienas jūs apkopot rezultātus. Tagad vairāk laika atliks personīgām lietām. Romantiskas noskaņas paplašinās interešu loku un radīs vēlmi ieguldīt naudu personīgā tēla mainīšanā. Labākais laiks pirkumiem ir ceturtdiena.

SVARI Darbā gaida jaunumi, kas liks mainīt plānus. Jaunu orientieru izvēle vai pārkārtošanās komandā ir diezgan iespējama. Var arī nākties nodarboties ar agrāk pieļauto kļūdu labošanu. Iespējams, beidzot nolemsiet sakārtot savu mājokli. Un tas jums izdosies. Iepirkšanās vislabāk veiksies ceturtdien vai svētdien. Personīgajā dzīvē šonedēļ attiecības varat gan uzsākt, gan izbeigt. 
SKORPIONS Pēc nelielas atelpas jūs atkal esat ierindā. Vērtīgi padomi un palīdzība var nākt no tālienes. Jums var šķist, ka trūkst zināšanu, lai virzītu kādu no saviem projektiem, tāpēc būs jāatlicina laiks darbam ar informāciju, lai rastu izpratni par šo jautājumu un būtu līdzsvaroti argumenti savas pozīcijas aizstāvēšanai. Mīlestībā var būt negaidītas pārmaiņas. 
STRĒLNIEKS Izvirziet priekšplānā ģimenes vērtības un labklājību. Ja tuvinieki rūpējas par sadzīves jautājumiem, tad jūs varat virzīt savas biznesa intereses. Arī komandējumi vai iespēja pilnveidot savas prasmes var palielināt jūsu izredzes nākotnē. Nodarbības klubā vai sporta zālē piesātinās jūsu dzīvi ar jauniem iespaidiem. Nedēļa solās būt aktīva, tāpēc netērējiet laiku niekiem, labāk izvēlieties dažas interesantākās jomas un centieties sasniegt iespaidīgus rezultātus.
MEŽĀZIS Mēģiniet patiesi paust savas emocijas attiecībās ar kolēģiem un mīļajiem. Tomēr neuzspiediet savu viedokli un nesteidziniet citus būt tikpat atklātiem. Varbūt ir pienācis laiks pāršķirt jaunu lappusi savā dzīvē. Jūs varat atļauties spontānus lēmumus un darbības. Iedzimtā atturība palīdzēs sajust robežu, kuru labāk nepārkāpt, bet darbības virziena maiņa var pavērt pilnīgi jaunas perspektīvas. Personīgajās attiecībās pagaidām labāk neko nemainīt.
ŪDENSVĪRS Atpūtieties un uzticieties savai intuīcijai. Jūs daudz kas pārsteigs, taču šīs nedēļas notikumi palīdzēs atrisināt dažas problēmas. Tagad jūs saņemsiet skaidras atbildes uz saviem jautājumiem un izdarīsiet izvēli. Jūtu vilnis var ienest jūs svētlaimes okeānā, taču atstājiet sev iespēju atgriezties iepriekšējās pozīcijās. Jūsu vēlmes un mērķi tagad ir pilnībā noskaņojuma varā. Nedēļas nogalē pārdomājiet, kas šobrīd ir svarīgākais, un sāciet koriģēt savus plānus. 
ZIVIS Tagad jūs turat savās rokās likteņa pavedienus. Mīlestība un labklājība, dalība ģimenei svarīgu jautājumu risināšanā un jauni darbības virzieni – to visu varat attīstīt. Taču jums jābūt uzmanīgiem, virzoties uz priekšu, jo būs jārīkojas saspringtā gaisotnē. Nekritizējiet apkārtējos. Pieņemiet tikai apzinātus lēmumus, lai gan romantiskajās attiecībās tas būs grūtāk.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību