Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 18. – 24. aprīlis

 






AUNS Labākais laiks, lai komunicētu ar draugiem. Šī nedēļa sniegs daudz patīkamu iespēju darīt to, ko vēlaties. Viss veiksies viegli, darbs sagādās prieku, pat ja būs jārisina gana sarežģīti biznesa jautājumi. Otrdien varat sākt īstenot globālos plānus, slēgt jaunus darījumus. Ceturtdien atrodiet laiku sev un savam vaļaspriekam. Plānojiet šajā dienā tikšanās un randiņus, svētkus, dibiniet jaunas pazīšanās.
VĒRSIS Ja dienas kārtībā ir svarīgi jautājumi, pasteidzieties tos atrisināt šonedēļ. Pagaidām nebremzējiet darba tempus, sāciet jaunu biznesu, paplašiniet sadarbību. Plānojiet biznesa tikšanās un sarunas otrdienai. Līdz ceturtdienai vēlams ieviest skaidrību personiskajās attiecībās. Pārrunājiet ar partneri kopīgās izredzes, pretējā gadījumā jums būs ilgi jāgaida vēl viens šāds brīdis. 
DVĪŅI Nepatikšanas ir aiz muguras un pamazām viss atgriežas ierastajās sliedēs. Ja šajā laikā neplānojat atvaļinājumu un darbā nav gaidāma papildu slodze, tad pievērsieties mājsaimniecības darbiem. Labs laiks, lai sāktu remontdarbus, īpaši tur, kur nepieciešama radoša pieeja. Izpētiet jaunu materiālu katalogus -- tas viss sagādās jums lielu prieku. Iepirkties vēlams otrdienās un ceturtdienās. Labākais laiks atpūtai ir sestdiena.
VĒZIS Šī nedēļa paver jums brīnišķīgas izredzes. Ja izmantosiet idejas, ieteikumus, iespējams interesants pavērsiens jūsu darbības jomā. Tomēr nevajadzētu cerēt uz ātru rezultātu. Mēģiniet ielikt pirmo "ķieģeli" jauna projekta pamatos un izstrādāt rīcības plānu. Otrdien veiksmīgi tiks aizvadītas lietišķas tikšanās un sarunas ar partneriem. Vēlams dokumentēt pieņemtos lēmumus. Neaizmirstiet parūpēties par savu veselību.
LAUVA Šonedēļ ieteicams paplašināt savu sociālo loku un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Iepazīšanās var būt daudzsološa gan biznesa, gan personiskā ziņā. Otrdien ieplānojiet tikšanās, no kurām daudz ko sagaidāt. Izmantojiet šīs nedēļas iespējas un neko neatlieciet uz vēlāku laiku. Pat nedēļas nogale būs produktīva uzņēmējdarbībā. Taču atrodiet veidu, kā parādīt cilvēkiem, kurus mīlat, ka neesat par viņiem aizmirsuši. 

JAUNAVA Šis patiešām ir jūsu laiks. Ir iespēja izvēlēties darbības jomu, kas maksimāli piesaista un apvienot profesionālās intereses ar patīkamiem brīžiem. Varat atlikt atvaļinājumu uz vēl vienu nedēļu, lai vienotos ar partneriem un justos droši, ka viss nevainojami darbosies arī jūsu prombūtnes laikā. Arī privātā dzīve prasīs pūles un uzmanību, lai sakārtotu pēdējā laikā satricinātās attiecības. Tas nebūs grūti, ja izrādīsi entuziasmu, būsiet dāsni. 

SVARI Šobrīd jums ir nepieciešama kvalitatīva atpūta, tāpēc vēlams paņemt atvaļinājumu. Bet pat tad, ja jums joprojām ir jāiet uz darbu, mēģiniet pavadīt vairāk laika ārpus biroja sienām. Īstenojiet profesionālās pilnveides plānus, apmeklējiet seminārus, mācības. Ja partneri vai sponsori izsaka jaunus piedāvājumus, negaidiet līdz nākamajai nedēļai, lai pieņemtu lēmumu. Paveiciet visu līdz nedēļas nogalei.
SKORPIONS Pēc iepriekšējās nedēļas pārslodzes vajag nomierināties, taču pašreizējo darba tempu labāk nesamazināt. Tagad jūs varat paveikt daudz, un iespēja atpūsties radīsies pavisam drīz. Pirmdien un otrdien saskaņojiet savus plānus, ja tas ir nepieciešams. Var uzsākt uzņēmējdarbību, reģistrēt uzņēmumus, parakstīt dokumentus. Personīgajā dzīvē tagad varat daļēji vai pilnībā mainīt attiecību stilu.
STRĒLNIEKS Tagad varat aizmirst par iepriekšējo nedēļu spriedzi un atgūt neizmantotās iespējas. Iespējami komandējumi, kuros būs daudz interesantu un patīkamu notikumu. Jūs varat ieņemt ievērojamāku vietu savā paziņu lokā, dibinot jaunas partnerattiecības. Sāciet īstenot savus plānus jau no paša nedēļas sākuma. Otrdien svarīga saruna palīdzēs noteikt dažas prioritātes. Varbūt, jūs gaida pārmaiņas savā personīgajā dzīvē. 
MEŽĀZIS Attiecības ar biznesa partneriem un spēja rast kompromisa risinājumus būs jūsu veiksmes pamatā. Neuzņemieties pārāk daudz, ļaujiet citiem uzņemties vadību. Vairāk uzmanības veltiet savām mājām un mīļajiem. Ja ir paredzēti remontdarbi, tad pasteidzieties tos uzsākt jau šonedēļ. Ja nē, tad varat atlikt uz nākamo mēnesi. Jūsu personīgā dzīve tagad prasīs pastiprinātu uzmanību. Neceri uz ātriem panākumiem – esiet pacietīgi.
ŪDENSVĪRS Pēdējo nedēļu krīzes varēja ietekmēt jūsu veselību un budžetu, tāpēc ir pienācis laiks uzlabot abus. Nosakiet prioritātes un atlieciet darbus, kas var pagaidīt. Šonedēļ kopā ar partneriem nāksies koriģēt plānus saistībā ar mainīgajiem apstākļiem. Otrdien ieteicams noformēt jaunus darījumus. Personīgajā dzīvē viss būs kārtībā. Brīvdienās izklaidējieties, bet tā prātīgi. 
ZIVIS Ir pienācis laiks atpūsties un izklaidēties. Vienmērīgi sadaliet slodzi darbā, bet neuzņemieties pārāk daudz. Jūsu intuīcija un tālredzība palīdzēs izvēlēties jaunu attiecību stilu ar nozīmīgiem cilvēkiem, ņemot vērā nesenā pagātnē notikušās pārmaiņas. Otrdien un sestdien gaidāmi notikumi, kas jūs kaut kādā zīmīgā veidā pārorientēs. Pašlaik varat doties arī romantiskā ceļojumā ar savu mīļoto. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību