Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 28. marts – 3. aprīlis

 






AUNS Kolektīvā, kurā pavadāt lielāko daļu sava laika, briest pārmaiņas. Mēģiniet uzņemties vadību. Jūsu idejas būs oriģinālas, turklāt tagad saskarsmē ar kolēģiem mēdzat vadīties ne tikai pēc loģikas, bet arī pēc intuīcijas. Līdz trešdienai vēlams atbrīvoties no visiem traucēkļiem, izmest nevajadzīgos papīrus un klasificēt visus dokumentus. Neatlieciet jaunu darbu sākšanu, izsakiet un uzklausiet priekšlikumus. 
VĒRSIS Šī nedēļa nesīs pozitīvas pārmaiņas personiskajās attiecībās. Būs iespēja brīvi izpaust savas jūtas, lai gan nav izslēgti arī negaidīti pavērsieni. Esiet radoši darbā. Ņemiet vērā visas oriģinālās idejas – tās noderēs nākotnē. Jūs būsiet izvēles priekšā – kaut kam jāpaliek pagātnē un jāatbrīvo vieta jaunai tēmai. Izmaiņas biznesā veicinās materiālo izaugsmi.


DVĪŅI Ir iespēja kaut ko sākt no jauna, pārvarēt konkurenci un pietuvoties savu sapņu īstenošanai. Jūsu dzīvē sākas nozīmīgu pārmaiņu periods. Atmetiet šaubas, bet ceļā uz panākumiem rūpējieties par attiecībām ar cilvēkiem, kuri ir vienā komandā ar jums. Trešdien nosakiet prioritātes, bet ceturtdien netērējiet laiku, sāciet to, ko plānojāt. Arī personīgajā dzīvē gaidāms daudz pārsteigumu, taču nepaļaujies tikai uz veiksmi – esi aktīvi. 
VĒZIS Ceturtdien iespējams negaidīts pavērsiens un var mainīties iedibinātā kārtība. Šis ir labvēlīgs laiks karjeras plānu īstenošanai. Tāpēc nedēļas pirmo pusi veltiet jauna tēla veidošanai un mājās paveiciet darbus, ko pastāvīgi esat atliekuši, -- vēlāk tam nebūs laika. Piektdien var iepirkties vai uzsākt remontu mājā. Svētdien labi atpūtieties. 

LAUVA Ir unikāla iespēja mainīt savu dzīvi saskaņā ar jūsu ideālo priekšstatu par to. Labākās idejas šajā laikā būs tās, kas saistītas ar izglītību vai mācībām, pieredzes apmaiņas braucieniem vai atpūtas ceļojumiem. Planētas ir apvienojušas spēkus – un romantiskā mīlestība tagad var pārvilkt svītru visiem plāniem. Bet, lai piesaistītu mīļotā cilvēka uzmanību, jums būs nepieciešama nestandarta pieeja.

JAUNAVA Pirmdien svarīgā sarunā atklāsies attiecību nianses ar biznesa vai personīgo partneri. Nesteidzieties ar secinājumiem, bet arī nekavējiet pārmaiņas. Trešdien sākas jauns posms, vēlams pievērsties prioritārajiem uzdevumiem. Tomēr veiksmīga partnerība būs viena no jūsu panākumu sastāvdaļām. Padariet savas attiecības abpusēji izdevīgas. Svētdien varat atļauties neierobežot tēriņus -- esat to pelnījuši.

SVARI Šonedēļ sāksies notikumi, kas var pilnībā mainīt attiecības ar mīļoto cilvēku. Būs lieliska iespēja izveidot skaistas romantiskas attiecības. Laiks izteikt un pieņemt rokas un sirds piedāvājumu. Savukārt tiem, kas ir precējušies, nāksies apspriest jaunus kopīgos plānus. Var pārskatīt arī biznesa partnerattiecības. Jebkurā gadījumā ir vērts rūpīgi izsvērt visas iespējas un izvēlēties dažas no tām.
SKORPIONS Tagad panākumi ir atkarīgi tikai no jūsu apņēmības un vēlmes daudz strādāt. Ceturtdien iesāktie darbi veiksies lieliski un ar laiku nesīs labus ienākumus. Darba dēļ nepalaidiet garām iespējas, kas paveras personīgajā dzīvē. Uzturiet sevi formā ar vingrinājumiem, bet imūnsistēmu -- ar vitamīniem. Mēģiniet izmantot katru iespēju atpūsties, atjaunot savu enerģijas potenciālu. 
STRĒLNIEKS Neskatoties uz to, ka daži no jūsu plāniem nepiepildās, tomēr no pārmaiņām nevar izvairīties, un tās solās būt pozitīvas. Ja darbā viss ir kārtībā, tad varat sākt remontēt māju. Labāk to darīt nedēļas otrajā pusē. Gan darbā, gan mājās nāksies strādāt „virsstundas”, bet šobrīd jūs ieliekat pamatus labvēlīgai notikumu attīstībai tuvākā un tālākā nākotnē.

MEŽĀZIS Meklējiet radošu pieeju visām dzīves situācijām – šoreiz tiešie ceļi nav tie tuvākie mērķa sasniegšanai. Rūpējieties par gaisotni mājās un attiecībām ar vecākiem un bērniem. Nevērīgs vārds var izraisīt konfliktu. Taču mierīga, atklāta saruna pirmdien var nākt par labu, un dažas problēmas izdosies atrisināt. No ceturtdienas aktīvi iesaistieties jaunos projektos. Šis ir īstais laiks, lai sāktu rakstīt savu mīlas stāstu no jauna. Pamēģiniet atrast sev jaunu vaļasprieku. 
ŪDENSVĪRS Šonedēļ galvenais ir nepalaist garām iespējās, kas jums paveras. Ienāks daudz jaunas informācijas, iespējams negaidīts pavērsiens biznesā, kas nākotnē uzlabos materiālās iespējas. Taču romantisku jūtu vilnis var atņemt spēju raudzīties uz lietām racionāli. Šīs nedēļas tikšanās un iepazīšanās būs nozīmīgas. Neatturiet izmaiņas un mēģiniet mazāk lidināties mākoņos –izvēlieties kādu no virzieniem, kas paveras jūsu priekšā, un attīstiet to.
ZIVIS Pirmdien negaidīta informācija var izjaukt ierasto notikumu gaitu. Ar vieglu sirdi ļaujiet visam netraucēti ritēt uz priekšu – lai kas arī notiktu, mēģiniet no tā gūt maksimālu labumu. Līdz ceturtdienai nepieņemiet atbildīgus lēmumus un neslēdziet darījumus. Mēģiniet atmaksāt savus parādus. Trešdiena sagādās jaunus izaicinājumus, kas pozitīvi ietekmēs karjeru. Tāli ceļojumi, komandējumi veicinās panākumus.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM