Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 21. – 27. marts

 






AUNS Nedēļas sākumā iespējamas grūtības komunikācijā ar radiem vai kaimiņiem: ir bezjēdzīgi stāstīt par savu nostāju dzīvē -- viņi joprojām to nedzird un nevēlas saprast. Otrdiena nav labākais laiks jaunu ideju deklarēšanai darbā. Nedrošības sajūta apgrūtinās koncentrēšanos. Taču jums ir vairāk spēka un zināšanu, nekā jūs domājat. Uzmanības centrā var būt naudas jautājumi, tāpēc centieties „aizrakties” līdz problēmas būtībai. 
VĒRSIS Pēkšņi un strauji karjeras kāpumi notiek ļoti reti, taču šonedēļ jūs varat gaidīt ne tādus vien brīnumus. Noskaidrojiet, vai varat ieņemt vietu, kas negaidīti atbrīvojusies. Tā būs brīnišķīga dāvana jums. Trešdien centieties izprast savus mīļos, atrast kompromisa risinājumu. Piektdien varat īstenot savus sapņus. Svētdien esi īpaši uzmanīgi ar jaunām idejām.


DVĪŅI Šonedēļ komunicējot būs svarīgi ne tikai izrunāties, bet arī uzklausīt sarunu biedra svarīgos argumentus. Noskaņojieties sadarbībai ar kolēģiem, nevis konfrontācijai. Stereotipi var traucēt nākotnes plāniem. Neļaujiet pagātnes bailēm vai vainas apziņai traucēt tam, ko vēlaties paveikt. Domājiet par nākotni.
VĒZIS Šonedēļ ieplānoto būs grūti paveikt, tāpēc labāk jau uzreiz sagatavoties izmaiņām plānos. Iespējams, daudz laika būs jāpavada, risinot citu cilvēku problēmas. Šī nodarbošanās neizraisīs lielu entuziasmu, taču sniegs nenovērtējamu pieredzi. Tas viss attiecas uz nedēļas pirmo pusi. Piektdien varat saņemt labas ziņas, kuras, pareizi interpretējot, var uzlabot finansiālo stāvokli. Savās aktivitātēs nebaidies no novitātes. 
LAUVA Vēlēšanās pabūt vienatnē pašlaik nav īstenojama, jo visu nedēļu būsiet ierauti notikumu virpulī. No pirmdienas līdz trešdienai vēlams nesākt jaunus darījumus, jo iespējami neparedzēti apstākļi, kas traucēs jūsu plānu realizāciju. Neuzticieties kolēģiem: skaudība vadīs daudzas viņu darbības. Ceturtdiena ir labvēlīga visdažādākajiem darbiem, taču ikviens no tiem ir jāpabeidz līdz galam. Piektdien, iespējams, iepazīsieties ar cilvēkiem, kuri var palīdzēt atrisināt jūsu problēmas.

JAUNAVA Šonedēļ uzmanīgāk pētiet jauno informāciju. Ceturtdiena ir piemērota novatorisku ideju pārdomāšanai, tāpēc labāk pabūt vienatnē, un tas, savukārt, var būt problemātiski. Jūs var apciemot nelūgti viesi – mēģiniet izrādīt dāsnumu un sirsnību. Piektdien nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, nav vēlams kaut ko krasi mainīt savā dzīvē. Sestdien izvairieties no strīdiem. 

SVARI Šo nedēļu vēlams veltīt paveiktā apkopošanai un nesākt neko jaunu līdz sestdienai. Otrdien labojiet agrāk pieļautās kļūdas un nepilnības. Tieciet skaidrībā ar darbības virzieniem, kas vēl joprojām ir neskaidri. Konkurenti var atgādināt par sevi trešdien. Ceturtdien iespējams neliels konflikts ar priekšniecību: saglabājiet mieru, jo radusies situācija neietekmēs jūsu turpmāko karjeru. Piektdiena piemērota tuvākas un tālākas nākotnes plānu veidošanai.
SKORPIONS Šis nedēļas notikumi būs visai pretrunīgi, tāpēc, lai kontrolētu situāciju, būs jāpieliek pūles un gudrība. Jums vajadzētu izvairīties no azartspēlēm. Centieties neiedzīvoties parādos, izvairieties no apšaubāmiem darījumiem – šonedēļ iespējamas finansiālas problēmas un pat krahs. Ja saņemsiet vilinošu piedāvājumu, pirms tā pieņemšanas rūpīgi jāizsver plusi un mīnusi. Sestdien savu nākotni vislabāk plānot vienatnē.
STRĒLNIEKS Šonedēļ īpaši veiksies pilnīgi jaunu projektu īstenošana, būs veiksmīga atgriešanās pie vecām, nepabeigtām un sen aizmirstām lietām. Daudz laika vajadzēs savu plānu un ideju apspriešanai ar citiem. Varbūt kādu Strēlnieku gaida ilgi gaidīts ceļojums. Pirmdiena izrādīsies ļoti veiksmīga radošam darbam. Sākot ar otrdienu, tiem, kas meklē darbu, būs iespēja atrast ko piemērotu. Piektdien var rasties neparedzēti sarežģījumi vienkāršās situācijās.
MEŽĀZIS Ir pienācis laiks nedaudz piebremzēt -- nomierinieties un atpūtieties. Ja iespējams, paņemiet atvaļinājumu vai dažas brīvdienas. Izvairieties no smaga darba. Ja tas nav iespējams, tad centieties vismaz samazināt darba apjomu nedēļas pirmajā pusē. Sākot ar trešdienu, izdosies panākt vienošanās. Būs daudz noderīgas informācijas, veiksmīgas būs lietišķas tikšanās. 
ŪDENSVĪRS Jums ir nepieciešams jauns skatījums uz notikumiem. Ja neatpūtīsieties, varat ciest no nogurumu un stresa. Jums būs jālūdz palīdzība -- visticamāk, pašiem neizdosies tikt galā ar daudzajiem darbiem. Mēģiniet izmantot katru iespēju atpūsties, atjaunot savu enerģijas potenciālu. Otrdien atrodiet laiku sava mājokļa ģenerāltīrīšanai: nomazgājiet logus, izmazgājiet aizkarus. Šonedēļ mēģiniet mazāk runāt un vairāk klausīties. Svētdien atpūtieties.
ZIVIS Labvēlīgs laiks pieļauto kļūdu atzīšanai un labošanai. Neliels ceļojums nāks par labu. Tomēr, ja tas nesanāks, šonedēļ iespējama jūsu paaugstināšana amatā. Trešdiena var izrādīties enerģētiski spēcīga diena, tā sola risinājumu vecām problēmām un jaunas perspektīvas. Ceturtdien centieties saglabāt mieru un līdzsvaru jebkuros apstākļos. Svētdiena piemērota atpūtai dabā. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM