Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 21. – 27. februāris

 






AUNS Būs daudz jaunu iespēju, tostarp arī uzsākt vai paplašināt savu biznesu, dibināt noderīgus kontaktus, pārrunāt izredzes ar partneriem. Problēmas var rasties steigas, komandas darbības nesaskaņotības un Aunu pārmērīgo ambīciju dēļ. Nosakiet prioritātes un dariet visu pēc kārtas. Personīgajā dzīvē pirmdiena var būt pozitīvu pārmaiņu diena. 

VĒRSIS Ja nedēļas sākumā uzreiz ieiesiet pareizajā ritmā, paspēsiet paveikt daudz. Trešdien negaidīti pavērsies vilinošas iespējas. Neatsakieties no piedāvājumiem, neapstājieties pie sasniegtā. Varat ieviest pārmaiņas mājokļa interjerā un iepirkties. Romantisku un sapņainu noskaņu līdz nedēļas nogalei nomainīs nepieciešamība pēc aktīvākas un dinamiskākas notikumu attīstības.

DVĪŅI Jūs gaida daudzi dažādi notikumi. Esiet gatavi ātri mainīt plānus atkarībā no apstākļiem. Taču ņemiet vērā, ka pārlieku emocionāla attieksme pret notiekošo var kļūt par traucēkli ceļā uz panākumiem. Citu cilvēku uzvedības motīvos iedziļināsies vēlāk, bet pagaidām izmantojiet iespēju uzsākt jaunas tēmas un nodibināt izdevīgas pazīšanās. Rīkojieties izlēmīgi jau pirmdien.
VĒZIS Šī nedēļa ir labvēlīga ceļojumiem un savu perspektīvu paplašināšanai. Nedaudz egoisma nenāks par ļaunu, tuvinieku problēmas varēsiet risināt vēlāk. Trešdien varat sākt jaunu darbu. Šajā dienā pievērsiet uzmanību ienākošajai informācijai, ieteikumiem un negaidītām idejām.

LAUVA Pašlaik jums ir gana daudz enerģijas, tāpēc labāk neatlikt jaunu ideju īstenošanu dzīvē. Nedēļas pirmajā pusē izdosies veiksmīgi atrisināt materiālas dabas jautājumus. Iespējama pret jums draudzīgi noskaņotu cilvēku aizbildniecība. Trešdien varat ieviest skaidrību personīgajās attiecībās. 

JAUNAVA Rīkojieties apdomīgi, pretējā gadījumā dažas pārmaiņas var negatīvi ietekmēt jūsu noskaņojumu un garīgo līdzsvaru. Nepārdzīvojiet priekšniecības nesavaldības vai mīļotā cilvēka nepacietības dēļ. Mācieties atšķirt būtisko no nebūtiskā. Lai gan jums paveras plašas iespējas, vienatnē neko daudz nepaveiksiet.

SVARI Pirmdien centies atrisināt svarīgākos uzdevumus. Gan biznesā, gan personīgajā dzīvē pastāv iespēja gūt panākumus un sasniegt to, uz ko tiecaties. Taču jābūt savaldīgiem, lai nepateiktu pārāk daudz un uzturētu stabilas attiecības mājās un darbā. No otrdienas līdz ceturtdienai var nodarboties ar mājokļa izdaiļošanu un pārkārtošanu, bet trešdien – iepirkties.
SKORPIONS Tikšanās un šķiršanās var izraisīt dramatiskas pārmaiņas dzīvē. Ja pienācis laiks atvadīties no cilvēka, kurš jums ir kļuvis svešs, necentieties šīs attiecības saglabāt. Nedēļas sākums labvēlīgs jaunu programmu vai mācību procesa uzsākšanai. Ceļojumi un komandējumi paplašinās jūsu izredzes, jums izdosies nodibināt noderīgas pazīšanās. Piektdien un sestdien konflikts ar partneri var kļūt par iemeslu attiecību saraušanai.
STRĒLNIEKS Jūs esat uz patīkamu pārmaiņu sliekšņa. Sapņojiet, ģenerējiet idejas, dibiniet noderīgas pazīšanās -- tas viss var noderēt. Taču neesiet pārāk atklāti un neuzspiediet citiem savu viedokli. Pirmdien un otrdien varat sākt jaunu projektu realizāciju. Ģimene tagad ir jūsu cietoksnis, bet jūs, savukārt, neaizmirsti izrādīt uzmanību saviem mīļajiem. Trešdien var lemt par nekustamā īpašuma iegādi vai savas mājokļa rekonstrukciju. Nedēļas nogalē atpūtieties.
MEŽĀZIS Šonedēļ tiks atcelti daudzi ierobežojumi, un beidzot jūs varēsiet realizēt savus senos nodomus. Iespējami materiālie ieņēmumi vai biznesa priekšlikumi ar labu perspektīvu. Trešdien pievērsiet uzmanību pārmaiņām, izmantojiet iespēju atjaunot attiecības vai pavadīt vakaru kopā ar mīļoto kādā jaukā vietā. Šajā dienā gūtie iespaidi uz ilgu laiku kļūs par pozitīvu emociju avotu. Pārējās nedēļas dienas būs pilnībā jāveltī darbam.
ŪDENSVĪRS Neizdosies izvairīties no nervu un fiziskas pārslodzes. Bet, ja vēlaties apmierināt savas ambīcijas, tad esiet gatavi smagi strādāt. Radiet harmonisku vidi un komfortu savā dzīves telpā. Tas simboliski palīdzēs jums atbrīvoties no nevajadzīgām lietām jūsu dzīvē un sākt atjaunotni.


ZIVIS Ja jums ir nopietni nodomi, nekavējieties ar to īstenošanu. Iespējams virsstundu darbs, jauni biznesa priekšlikumi. Neatsakieties un nepalaidiet garām iespēju risināt karjeras jautājumus. Personiskajās attiecībās trešdien iespējamas negaidītas un patīkamas pārmaiņas. Labāk neko neplānojiet, bet vienkārši esiet notikumu centrā. Svētdienu pavadiet dabā. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību