Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 31. janvāris – 6. februāris

 






AUNS Iespējamas pēkšņas garastāvokļa maiņas, pārmērīga nervu spriedze vai slimības. Auni var palikt malā no svarīgiem ģimenes notikumiem. Nedēļas otrajā pusē iespējama viegla depresija, raizes sakarā ar nespēju tikt skaidrībā ar personīgo dzīvi. Iespējama neizskaidrojama rīcība, stūrgalvība, kas mīsies ar pilnīgu pakļaušanos cilvēkiem un apstākļiem.

VĒRSIS Pasīva, apcerīga nedēļa, šis periods solās būt smags. Plānotās tikšanās, sarunas vai braucieni neizdosies. Vēršu finansiālais stāvoklis var nedaudz uzlaboties. Nedēļa ir vispiemērotākā ģimenes attiecību uzlabošanai. 



DVĪŅI Dvīņus var pārņemt sajūta, ka nākotnē tiks piedzīvots zaudējums, var izzust saikne starp pagātni un nākotni. Šādā stāvoklī daudzi Dvīņi kļūs nomākti, jutīsies bezpalīdzīgi, viņu imunitāte ievērojami pavājināsies. Tikai garīgi attīstīti Dvīņi spēs pārvarēt šīs nedēļas negatīvās tendences. Iespējamas problēmas, kas saistītas ar mīļoto vai radiniekiem. Tas, vai šķirsieties uz visiem laikiem vai turpināsiet attiecības, var būt no atkarīgs nejaušiem cilvēkiem. 
VĒZIS Iespējams, ka pagājušo gadu problēmas, kuras Vēži jau sākuši aizmirst, atkal aktualizēsies un izraisīs pārmaiņas viņu dzīvē. "Pagātnes ēnas" daudziem neļaus atgūt garīgo līdzsvaru. Taču Vēži var saņemt arī negaidītas labas ziņas. Viņiem var šķist, ka vitalitātes un personīgās enerģijas pietiek, lai atrisinātu radušās problēmas. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem patiešām ir liels spēka potenciāls. Garīgi attīstītos Vēžus atbalstīs augstāki spēki. 
LAUVA Saspringta nedēļa, kas paies kārdinājuma, neuzticības, viltus solījumu zīmē. Daudziem būs grūti rīkoties saskaņā ar savu pārliecību. Maldi var novest jūs no pareizā ceļa, sabojāt jebkuru jūsu uzsākto darbu vai attiecības. Taču šī būs radoša nedēļa. Šis laiks ir labvēlīgs būvniecībai, remontam. Iespējams, jums tiks piedāvāts jauns amats vai arī būs iespēja papildus nopelnīt. Ieteicamas ārstnieciskas un kosmētiskas procedūras.

JAUNAVA Visai sarežģīts laiks, kas saistīts ar garīgo attīrīšanos, morāles likumu apgūšanu. Lieliska nedēļa netradicionālām ārstniecības procedūrām. Nedēļa labvēlīga biznesa aktivitātēm, plānošanai, atklājumiem zinātnē un radošai darbībai. Iespējams, būs izdevumi, bet ieguldītā nauda atmaksāsies dubultā. 

SVARI Iespējams, Svari var pakļauties amorālu cilvēku gribai, kuri ir spējīgi uz visļaunprātīgākajiem darbiem. Iespējami dažādi negaidīti un interesanti notikumi, tikšanās un atmiņā paliekoša saruna ar jau pazīstamu vai jūsu dzīvē jaunu cilvēku. Tomēr nevēlēšanās uzņemties atbildību par izdarīto var pakļaut jūs smagiem likteņa triecieniem. Nedēļas otrajā pusē negaidītas ziņas liks pārdomāt nākamās nedēļas plānus.
SKORPIONS Šajā periodā Skorpioniem labi veiksies radošais darbs. Iespējams, Skorpioniem var ienākt galvā nevaldāmas fantāzijas. Viņi riskē ļauties ilūzijām, kas var atstāt nepatīkamas pēdas viņu atmiņā. Nedēļa labvēlīga dzīves sakārtošanai, remontdarbiem, būs veiksmīgi pirkumi. Skorpioni var atraisīt savu radošumu pat ikdienišķākajās darbībās. Varbūt viņiem izdosies gūt panākumus tajā, par ko klusībā vienmēr ir sapņojuši un kas viņus, pēc viņu domām, var padarīt patiesi laimīgus.
STRĒLNIEKS Īstais laiks reklāmas kampaņām. Nav izslēgta jauna romāna aizsākšanās vai veco attiecību atjaunošana. Labvēlīga nedēļa laulībām, kolektīviem pasākumiem, dalībai sporta sacensībās. Brīnišķīgs laiks mīlestībai un romantiskiem piedzīvojumiem. Daudzi Strēlnieki izcelsies ar optimismu, pašapziņu, draudzīgumu un spēju ievērot vispārpieņemtas normas. Apkārtējie novērtēs Strēlnieku potenciālu, un daudzi viņiem sekos.
MEŽĀZIS Iespējams, Mežāži, kas veic uzņēmējdarbību, tiks ierauti īstā notikumu virpulī. Viņi būs vajadzīgi visiem. Var būt nesaprašanās ar mīļajiem saistībā ar materiālajiem jautājumiem. Taču šonedēļ var samazināties enerģētiskais potenciāls, iespējami zaudējumi. Pastiprināsies Mežāžu neticība, aizdomīgums, viņi kļūs viegli aizvainojami. Viņus var nokaitināt jebkurš sīkums. Iespējamas daudzas saspringtas situācijas. 
ŪDENSVĪRS Visu aktuālo darbu pabeigšanas un apkopošanas nedēļa. Iespējami notikumi, kas Ūdensvīriem atgādinās pagātni un pateiks priekšā turpmākās darbības virzienu. Draugi un ģimene var sniegt atbalstu. Zvaigznes brīdina Ūdensvīrus izvairīties no nejaušiem paziņām: svešinieks var negatīvi ietekmēt viņu personīgo dzīvi. 

ZIVIS Zivīm iespējamas finansiālas problēmas. Nedēļas otrajā pusē var rasties sarežģījumi attiecībās ar bērniem. Neejiet radu un kaimiņu pavadā. Nedēļa labvēlīga organizatoriskiem pasākumiem. Iespējams risināt aktuālus jautājumus, kas saistīti ar personālu, aprīkojumu, teritorijas paplašināšanu. Šis periods paies mīlestības vilšanās zīmē.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM