Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 24. – 30. janvāris

 






AUNS Rīkojieties izlēmīgi, īstenojiet savus plānus un piepildiet savus sapņus. Tagad šim vispiemērotākie apstākļi. Ideāls laiks remontdarbu uzsākšanai mājā – ātri tiksiet galā ar visiem darbiem. Mīlestība sasildīs jūsu sirdi, taču tā var arī nostādīt jūs izvēles priekšā. Šonedēļ tikšanās un iepazīšanās būs nozīmīgas. Centieties sevi labi parādīt un svētdien sviniet panākumus ar tuviniekiem.
VĒRSIS Vislabākos panākumus gūsiet, kontaktējoties un komunicējot. Mēģiniet novest jebkuru darījumu vai sarunu līdz galam. Labs laiks līgumu, darījumu noformēšanai. Īpašu uzmanību pievērsiet finanšu jautājumu risināšanai. Šajā jomā parādīsiet savas labākās īpašības – tālredzību un pragmatismu. Notikumi romantiskajās attiecībās attīstīsies strauji. Jums var būt nepieciešamība pārdomāt savas attiecības. 

DVĪŅI Šonedēļ jūs strādāsiet aizrautīgi un apņemsieties sasniegt rezultātus. Problēmas var atrisināties gandrīz brīnumainā veidā. Sirsnīgas sarunas ļoti ietekmēs attiecību attīstību ar mīļoto cilvēku. Droši pieņemiet lēmumus, sāciet jaunus projektus. Jūs varat uzticēties savām jūtām un intuīcijai, ja tikšanās vai šķiršanās palīdz jums sakārtot personīgo dzīvi. Krīzes situācijas, strīdi un nesaskaņas tagad kalpos kā labs stimuls sevis apliecināšanai. 
VĒZIS Atmetiet šaubas, ja esat nolēmuši rīkoties. Aktivitātes izpausmēm nav ierobežojumu. Jūs varat droši uzņemties organizatoriskos un administratīvos pienākumus. Ja vairāk iedvesmo mājas darbi, tad arī šeit varat kalt lielus plānus. No pirmdienas līdz trešdienai var rīkot mājokļa ģenerāltīrīšanu, visu kārtīgi izvēdināt. Rezultāti jūs priecēs ilgu laiku. Brīvdienās kārtīgi atpūtieties, sagādājiet pārsteigumus mīļajiem.
LAUVA Nedēļas pirmajā pusē rūpīgi pildiet savus pienākumus, palīdziet citiem. Mēģiniet izdomāt, kas jums jāpabeidz, lai varētu uzsākt jaunus darbus. No ceturtdienas dariet to, ko uzskatāt par vajadzīgu. Ja jums ir vēlme pabūt vienatnē, lai tiktu skaidrībā par savām jūtām, atlieciet visas tikšanās un ieklausieties savā sirdsbalsī. Iespējams, ka jums šobrīd ir vajadzīgas jauna romantiska aizraušanās.

JAUNAVA Nedēļa solās būt produktīva. Neierobežojiet savas iespējas, centieties atrasties notikumu centrā. Taču paturiet prātā, ka viss, kas notiek šobrīd, var nopietni mainīt jūsu plānus. Šonedēļ noslēgtās vienošanās un alianses ietekmēs jūsu dzīvi un darbu vēl ilgu laiku. Ja nepieciešams, lūdziet draugu padomu. Grūtības personiskajās attiecībās arī nav nejaušas. Labāk ir nogaidīt, līdz izmaiņas kļūst acīmredzamas un jūs sapratīsiet, kā vislabāk rīkoties.

SVARI Gaidāma saspringta nedēļa. Gūsiet panākumus jaunu vienošanos un līgumu slēgšanā, nodibināsiet noderīgus kontaktus un pārrunāsiet svarīgus jautājumus ar tuviniekiem. Ieteicams atmest ierasto praksi ilgstoši izsvērt plusus un mīnusus, izskatot priekšlikumus. Ir lietderīgi salikt punktus uz „i”, kur tas nepieciešams, un pieņemt galīgos lēmumus. Arī personīgajā dzīvē tikpat svarīgs posms. 
SKORPIONS Šonedēļ kļūs redzami jūsu iepriekšējo pūliņu rezultāti un vienlaikus ielikti pamati nākotnes perspektīvām. Ekonomiskās un partnerības prioritātes var būtiski mainīties. Daudz kas ir iepriekš noteikts un nav atkarīgs no jūsu vēlmes vai aktivitātes. Taču veiksies labāk, ja kontaktos, sarunās būsiet uzmanīgāki pret sarunu biedra viedokli. Iespējams, ka mīlestībā jūs varat nonākt izvēles priekšā.
STRĒLNIEKS Nopietni pārdomājiet savus šīs nedēļas plānus. Izdosies paveikt daudzus svarīgus darbus, kas vairos jūsu autoritāti citu acīs, turklāt ar laiku saņemsiet dividendes. Galvenais ir uzņemties nākamo darbu, kad būsiet pilnībā pabeiguši iepriekšējo. Arī sarunās mēģiniet nonākt pie galīgā lēmuma. Ja iespējams, dokumentējiet līgumus. Ceturtdien un piektdien neļaujiet vaļu emocijām kontaktos ar partneriem un priekšniecību. 
MEŽĀZIS Būsiet apņēmības pilni apsvērt savas lomas, darba slodzi un pienākumus. Ir visas iespējas uzlabot savu reitingu, demonstrēt gudrību un tālredzību. Iespējams, būs „jāraujas” divos virzienos, jo ​​uzmanību prasīs arī personīgā dzīve – šis ir laiks, kad jāizdara izvēle, ar ko turpmāk plānojat veidot ciešas attiecības. Trešdien var notikt kāda svarīga saruna, kas palīdzēs daudz ko saprast. Lēmumu pieņemšana jāatliek uz nākamās nedēļas sākumu.
ŪDENSVĪRS Šī nedēļa prasīs koncentrēšanos, labu reakciju un spēju izdarīt pareizo izvēli. Iespējami dažādi negaidīti un interesanti notikumi, tikšanās un atmiņā paliekoša saruna ar jau pazīstamu vai jūsu dzīvē jaunu cilvēku. Ja tuvināšanās notiks intīmākā veidā, sekas var jums nozīmēt vairāk, nekā šķiet sākumā. Profesionālajā dzīvē vērtīgas būs oriģinālas idejas un iespēja paplašināt partnerattiecības. Rīkojieties, prioritātes būs skaidras nedaudz vēlāk.
ZIVIS  Ievērojiet noteikumu – visās izvēles situācijās ieklausieties sevī. Intuīcija nepievils pat tad, ja uzreiz nesapratīsiet, kāpēc esat rīkojušies tā vai citādi. Īpaša nozīme šonedēļ būs zīmīgiem notikumiem, sapņiem, priekšnojautām. Reāli notikumi var mainīt jūsu attieksmi pret dažiem nozīmīgiem cilvēkiem. Neatsakieties no paaugstinājuma un sāciet drosmīgi apgūt jaunas darbības jomas. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM