Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 17. – 23. janvāris

 






AUNS Šonedēļ paļaujieties uz sevi. Jūsu viedokļi, spriedumi un rīcība būs vispareizākā, taču labāk to nedemonstrēt biznesa partneriem. Viņi to nesapratīs un nenovērtēs. Līdz ceturtdienai pabeidziet visu iesākto. Rīkojiet sarunas un gatavojieties projektiem un jauninājumiem, kas uz ilgu laiku kļūs par jūsu centienu objektu. Nobīdiet emocijas otrajā plānā un mēģiniet nepalaist garām savu iespēju. 
VĒRSIS Rīkojies tā, kā liek pienākuma apziņa. Izpildiet savus pienākumus, palīdziet tuviniekiem. Nepārkāpiet likumu un partnerattiecību līgumus. Tādējādi jūs gūsiet gandarījumu, bet galvenais – jūsu dzīvē atkal ienāks miers un harmonija. Piektdien sākas jauns posms. Mīlestībā alternatīvas iespējas var sagrozīt galvu, taču nepārsteidzieties ar solījumiem. 


DVĪŅI Mēģiniet šonedēļ nepalaist garām neko, kas varētu būt noderīgs vai interesants. Jums var nākties mainīt dažus savus uzskatus vai nodomus. Konkurence saasinās, un būs jāizvērtē tā, kurš atrodas barikāžu otrā pusē, spējas un stiprās puses. Mēģiniet tikt galā ar konfliktsituācijām līdz piektdienai un tikt skaidrībā, uz kādu sadarbību varat paļauties tuvākajā nākotnē. Savukārt sestdiena un svētdiena būs izšķiroša nākamajam mēnesim.
VĒZIS Ja plānojat mājokļa remontu, tad šī nedēļa ir viena no gada labākajām šādam mērķim. Var likt pamatus, veikt būvdarbus. Ja tik grandiozas izmaiņas nav jūsu plānos, varat aprobežoties ar ģenerāltīrīšanu vai kosmētisko remontu. No piektdienas var rasties nepieciešamība uzsākt jaunu tēmu. Nekavējiet pārmaiņas, jo tādējādi uzlabosies jūsu personīgās attiecības.
LAUVA Iespējams, šonedēļ pietrūks pacietības attiecībās ar tiem, kas bauda jūsu darba, uzmanības augļus. Ja nav gaidītās savstarpējās enerģētiskās apmaiņas, tad nav jēgas turpināt attiecības tādā pašā garā. Iespējams, jūs uzskatīsiet par nepieciešamu šķirties no kāda. No piektdienas jūsu entuziasms gūs labu stimulu. Mērķi un intereses kļūs pragmatiskāki. Labas izredzes var pavērties kopā ar kādu no jūsu mīļajiem.

JAUNAVA Tas, kas vēl nesen šķita nesasniedzams, tagad kļūst pavisam reāls. Galvenais ir izlemt par prioritātēm un lēnām virzīties izvēlētajā virzienā. Situācija būs saspringta, taču šādas situācijas bieži vien nāk par labu mērķim un piesaista jaunus notikumus un perspektīvas. Ja bija plāni paaugstināt kvalifikāciju, piedalīties semināros vai mācībās, šis ir īstais brīdis.

SVARI Vēlme padarīt savu pasauli ērtāku un skaistāku prasīs papildu izmaksas. Šis ir ideāls laiks, lai atjaunotu savu dzīves telpu. Bet vispirms izlemiet, cik emocionāli esat gatavs lielām pārmaiņām un vai jums ir ieinteresēti palīgi. Var rasties arī vēlme atšķetināt pretrunas personiskajās attiecībās. Tagad jūs esat gatavs rīkoties drosmīgi. 

SKORPIONS Konkurence saasinās. Centieties neiedzīvoties ienaidniekos, pielāgojiet savu rīcību, ja jūtat pretestību vai skaudību. Tagad daudz kas var atklāties no agrāk noklusētā. Meklējiet problēmu avotu, pirmkārt, sevī. Vienlaikus šī ir laba iespēja visu pārrunāt, ar partneriem atrast kopīgus mērķus un veidot konstruktīvu sadarbību. No piektdienas mainīsies spēles noteikumi, un tu jutīsies pārliecinātāks.
STRĒLNIEKS Jūsu radošums šobrīd ir sasniedzis maksimumu. Varat izmēģināt sevi jaunā lomā, mainīt kaut ko tēlā vai eksperimentēt savu hobiju jomā. Tajā pašā laikā jums būs jātiek galā ar ierastajiem pienākumiem. Darba laiku vēlams veltīt apstākļu sagatavošanai jaunas tēmas uzsākšanai, kas būs saistīta ar jaunu partnerību. Iespējams, šī iemesla dēļ nedēļas nogalē vēlēsieties apvienot biznesa un personīgos plānus.
MEŽĀZIS Šī nedēļa sagādās izaicinājumus, kas jāpieņem mierīgi un jākoncentrējas stabilitātes uzturēšanai darbā un mājās. Pievērsiet lielāku uzmanību bērniem, viņu problēmām un lūgumiem. Varbūt tagad ir vajadzīgs jūsu atbalsts arī mīļotajam cilvēkam. Palīdzot un rūpējoties par citiem, jūs kvalitatīvi maināt savu dzīvi. No piektdienas var sākt īstenot projektu, kas parādīs jūsu radošās un līdera īpašības. 
ŪDENSVĪRS Neļaujieties kārdinājumiem, ja jūtat, ka tie var satricināt jūsu dzīves pamatus. Ģimenē briest situācija, kas prasīs kopīgu apstākļu analīzi. Ņemiet vērā, ka jūsu partneris tagad var nepareizi interpretēt jūsu pilnīgi nevainīgās darbības. Aizvainojums un greizsirdība nav nejaušība, ja jūsu rīcība ir pretrunā ar vispārējiem noteikumiem. Tuvāk nedēļas nogalei praktiskiem jautājumiem jābūt prioritātei.
ZIVIS Šonedēļ ik pa brīdim var rasties nesaskaņas. Jūsu lojalitāte un vēlme nogludināt asus stūrus palīdzēs nolīdzināt asumus, taču galvenais ir saprast notiekošā būtību un sasniegt jaunu saprašanās un sadarbības līmeni. Remontdarbi, ko esat ieplānojuši savā mājā, var prasīt ievērojamas pūles un naudu. Ja jūtat, ka nevarat tikt galā pats, sazinieties ar speciālistu. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM