Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 10. – 16. janvāris

 






AUNS Pirmdien jums jāpasteidzas izdarīt to, ko esat iecerējis. Neatlieciet svarīgas tikšanās, turpiniet īstenot savas idejas un projektus. Jums veiksies, būs iespēja iegūt atzinību ne tikai lietišķā līmenī, bet arī draugu lokā. Pārmaiņas, ceļojumi, jaunas romantiskas pazīšanās nodrošinās spēku pieplūdumu un noskaņos jūs uz jauniem sasniegumiem. Ceturtdiena ir labākā diena pirkumiem, bet svētdien var plānot apmeklēt pasākumus vai sporta zāli, vai vēl labāk, uzņemt viesus.
VĒRSIS Aktivitāte darījumos nesīs veiksmi. Daudzām lietām sāksies ātra attīstība, parādīsies jauni sadarbības piedāvājumi un notiks pakalpojumu apmaiņa. Personiskā dzīve uzlabosies. Neprecētiem Vēršiem iespējams dienesta romāns, iepazīšanās ceļojumos un komandējumos. Ceturtdien gaidi patīkamas ziņas no tālienes. Labvēlīga diena, lai sarakstē caur internetvietnēm vai telefonsarunu ar iemīļotu cilvēku panāktu noteiktību jautājumos, kas jums abiem rūp. Brīvdienās saņemieties un izvairieties no stresa.
DVĪŅI Pirmdienas rītā kādi jaunumi, liks mainīt plānus. Iespējamas problēmas ceļojumos, datoru un citu sakaru sistēmu darbībā. Pirmdien un otrdien veidosies tendences, kuras darbosies tuvākajā mēnesī. Centieties gūt labumu no jebkādiem apstākļiem. Ceturtdien var ieguldīt, pirkt un pārdot. Brīvdienās pacentieties, lai jūsu plāni sakrīt ar partnera plāniem, un jums ir garantēta komfortabla atpūta un patīkami iespaidi. 
VĒZIS Intrigas jūsu vidē pirmdien var pāraugt konfliktā. Izrādiet gudrību un atrodiet veidu, kā samierināt ienaidniekus. Jūsu personiskajās lietās iespējamas pārmaiņas. Apspriežat ar tuviniekiem plānus, ko esat iezīmējis, bet ceturtdien dodieties iepirkties. Kopīgs darbs mājās vai draugu uzņemšana veicinās personisku attiecību stiprināšanu. Brīvdienās atrodiet laiku sporta zalei vai fiziskam aktivitātēm. Fiziska slodze nāks par labu.
LAUVA Šobrīd ne viss ir atkarīgs no jums. Ja nesāksiet forsēt notikumus, tad pakāpeniski varēsiet tikt galā ar jūsu ceļā radītajiem izaicinājumiem. Pagaidām labāk nogaidīt ar tirgus darījumiem, bet varat ievākt nepieciešamo informāciju. Pirmdien var rasties tāla brauciena nepieciešamība vai arī pienāks ziņas no tālienes. No trešdienas līdz piektdienai jūs gribēsiet vairāk laika veltīt mājsaimniecībai, bet brīvdienās būs noderīgāk mainīt apstākļus un atpūsties.

JAUNAVA Lietišķās un personiskajās attiecībās ir iespējamas pārmaiņas, kas liks jums pārdomāt savu dzīvi. Jūs varat būt drosmīgi - godīgi aprunāties ar tuvāko cilvēku par attiecību perspektīvām. Jums paveiksies, ja vien partneris nesāks šo sarunu pirmais. Ir jāatsakās no vecajiem hobijiem, idejām, un jāsāk plānot kas jauns, šobrīd realizēšanai ir piemēroti nosacījumi. No trešdienas līdz piektdienai darba lietas ritēs mierīgi. Sargiet veselību un lietojiet vitamīnus.

SVARI Pēkšņa iemīlēšanās vai nekaitīgāka jauna aizraušanās var aizņemt visas jūsu domas. Centieties pievērst uzmanību darbam, lai jūsu darbības neraisītu dusmas priekšniecībā. Pirmdien vēstules un telefona zvani no ārzemju partneriem atgādinās par plāniem, pie kuriem pienācis laiks atgriezties. Jūs varat izjust nepieciešamību mainīt savu izskatu vai sākt pašizglītoties, lai radītu vajadzīgo iespaidu biznesa un sabiedriskajos pasākumos, kuros ir jāpiedalās darba gaitās.
SKORPIONS Savu budžetu šobrīd varat papildināt izmantojot partneru programmas. Paplašiniet sadarbību, kopīgojiet informāciju un idejas - jūsu entuziasms tiks atalgots. Labs laiks radošo plānu īstenošanai. Kārtojot mājokli atradīsiet kaut ko interesantu. Var parādīties interese par sen aizmirstu aizraušanos. Brīvdienās centieties nedomāt par gaidāmajām lietām un izvēlaties atpūtu un izklaidi pēc savas gaumes. Galvenais ir atrasties starp cilvēkiem, kas jūs saprot. 
STRĒLNIEKS Jums var nepatikt, ka ģimene jums cenšas atgādināt par jūsu pienākumiem un solījumiem. Var rasties arī neparedzēti apstākļi, kas liks jums vairāk pievērst uzmanību mājas jautājumiem. Vieglāk ir parūpēties par visu pēc savas iniciatīvas un tā atlicināt laiku personiskām lietām un hobijiem. Esiet uzmanīgs pirmdien un otrdien, ja būs jārīkojas atbildīgi. Informācija, ko saņemsiet var tikt izkropļota. Bet, bez raizēm uztveriet visu, kas atbilst jūsu plāniem un cerībām.
MEŽĀZIS Jūsu palīdzība, padoms vai finansiālais atbalsts var noderēt kādam no tuviniekiem. Pagaidām daudz laika veltīsiet, lai runātu un apspriestu problēmas, kuras uz jums neattiecas. Bet izrādītās rūpes uzlabos garastāvokli gan jums, gan tiem, kuriem jūs sniegsiet padomu. No trešdienas līdz piektdienai būs iespēja vairāk laika veltīt mājsaimniecībai. Laulības partneris būs sajūsmā par jūsu interesi par mājas darbiem un no pirkumiem, kurus vislabāk veikt ceturtdien. Brīvdienās varat doties ciemos pie draugiem. 
ŪDENSVĪRS Pirmdien var izjukt kāda vienošanās, uz ko jūs reaģēsiet diezgan asi. Bet pēc brīža izrādīsies, ka viss nav tik slikti, un jūsu intereses un plāni nav cietuši, bet tikai nedaudz mainījušies. Risinot materiālos jautājumus un formējot svarīgus dokumentus, aprunājaties ar partneriem un labi izrunajiet detaļas. Par spīti lielai nodarbinātībai, jūs šobrīd esat jūsu pielūdzēju uzmanības centrā. Atrodiet laiku, lai satiktos ar draugiem. Labi, ja jums izdosies nodarboties ar fiziskām aktivitatēm. 
ZIVIS Ja jūs par kaut ko sapņojat, tad ievērojiet - vai nesaņemat atgādinājumus un norādes, ka ir pienācis laiks rīkoties apņēmīgāk. Galvenais ir lieki nepārdzīvot, nepieļaut pārslodzi un atrast laiku nodarboties ar lietam, kas jums patīk. Pirmdien un otrdien nesāciet strīdus ar priekšniecību. Jūs varat mierīgi plūst pa straumi - šonedēļ jums veiksies. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM