Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 6. – 12. decembris

 






AUNS Iespējams, Aunu jaunā pazīšanās nebūs ilga. Zvaigznes brīdina par iespējamu pārmērīgu entuziasmu, sliktu ieradumu veidošanos, tukšu un nevajadzīgu rituālu ievērošanu, māņticību. Šī nedēļa ir nelabvēlīga laulībām, bērna ieņemšanai. Visticamāk, Auniem var izveidoties maldīgs priekšstats par savu izredzēto. Aunus var maldināt vai arī rīkoties negodīgi cilvēki, no kuriem šīs zīmes pārstāvji ir atkarīgi. 
VĒRSIS Labvēlīga nedēļa mācībām vai citu izglītošanai. Var augt viņu prestižs un profesionālais statuss. Nedēļas otrajā pusē iespējami strīdi ar ģimenes locekļiem, vispārēja neapmierinātība ar savu ģimenes stāvokli. Nedēļa iezīmējas ar disharmoniju un garīgu apjukumu. Iespējama pastiprināta priekšniecības uzmanība, taču tā izpaudīsies tikai kā Vērša papildu noslogošanā ar neatliekamiem un atbildīgiem darbiem. 

DVĪŅI Iespējams, ka Dvīņu ārējā vienaldzība un vēsums var pāraugt strīdos vai vilšanās attiecībās ar mīļoto. Nedēļas otrā puse var izrādīties smaga. Profesionālās darbības jomā kontakti ar partneriem vai priekšniecību būs apgrūtināti. Panākumi personīgajā dzīvē ir ļoti apšaubāmi.
VĒZIS Nedēļa labvēlīga fiziskām aktivitātēm. Vēži varēs iedziļināties darbā, uzlabot savu materiālo stāvokli, stiprināt attiecības ar mīļoto. Šī nedēļa iezīmējas ar Vēžu radošuma un intelektuālā potenciāla pieaugumu. Īpaši labvēlīgi tas ir tiem, kas saistīti ar mākslu. Daudzi izjutīs nepieciešamību izteikt savas domas un jūtas krāsās, vārdos, skaņās.

LAUVA Daudzām Lauvām nepietiks laika, lai paveiktu visu, kas ieplānots. Uz laimīgu gadījumu nav vērts cerēt. Jūsu ķermenim nepieciešama papildu enerģija. Vecāka gadagājuma Lauvām un cilvēkiem ar gremošanas sistēmas slimībām, visticamāk, var nedaudz pasliktināties veselības stāvoklis. Iespējamas traumas, lielas problēmas ar svešiniekiem.

JAUNAVA Smaga un bīstama nedēļa. Iespējamas sliktas ziņas. Nedēļa paies neizlēmības un vilšanās zīmē. Jūs riskējat zaudēt uzticamus partnerus, tuvus cilvēkus un amatu biznesā. Stratēģiski panākumi biznesā ir iespējami, taču materiālos jautājumus atrisināt nebūs viegli. Pateicoties veiksmīgam pirkumam vai dāvanām. var uzlaboties finansiālais stāvoklis.

SVARI Jums izdosies nodemonstrēt savas spējas dažādās jomās. Gaidāma veiksme. Bērnu interesēm būs nepieciešama jūsu uzmanība un personīga iesaistīšanās. Visticamāk, šonedēļ jums izdosies vienoties ar partneri vai rast sirdsmieru. Svarus var aizraut kāda neierasta nodarbošanās, kuras rezultāti var pilnībā mainīt viņu pasaules uzskatu. Sapņi var būt pravietiski.

SKORPIONS Šonedēļ pieaugs pašapziņa. Daudziem Skorpioniem šīs nedēļas nepatikšanas izdosies sagaidīt ar augsti paceltu galvu. Pieaugs Skorpionu šarms, viņi zinās, ko vēlas, un sasniegs to ar ierasto neatlaidību. Iespējams, par jums ieinteresēsies solīdu organizāciju pārstāvji. Daudziem imponēs Skorpionu talants.

STRĒLNIEKS Atpūtas, jaunu enerģijas avotu meklēšanas nedēļa. Strēlnieki būs noskaņoti kritiski novērtēt realitāti. Šis periods ir ārkārtīgi nelabvēlīgs komunikācijai. Vēlme palīdzēt vai nodrošināt aizbildnību var kļūt par iemeslu neapdomīgai rīcībai, kurai iespējamas negatīvas sekas. Var sarūgtināt nesaskaņas kolektīvā, cilvēku, kuriem jūs esat snieguši palīdzību, nepateicības izpausmes. 
MEŽĀZIS Jūs būsiet neatlaidīgi, vēlēsieties uzvarēt, tikt ar visu galā sarežģītos apstākļos. Iepriekšējo profesionālo darbību rezultāti, visticamāk, būs pozitīvi. Mežāžu uzticamība un neatlaidība izraisīs apkārtējo cilvēku simpātijas. Mierīga, līdzsvarota nedēļa, ko raksturo pastiprināta intuīcija. Ļoti iespējams, ka nejaušas iepazīšanās rezultātā izveidosies ilgstošas ​​un harmoniskas attiecības. Labvēlīga ir laulības noslēgšana, iestāšanās sabiedriskajās organizācijās. 
ŪDENSVĪRS Var samazināties enerģētiskais potenciāls, pievilt intuīcija. Negaidīts šķērslis, kas saistīts ar ienaidnieku intrigām, var ietekmēt jūsu mērķu sasniegšanu. Ūdensvīriem būs jāmobilizē visi spēki, lai izturētu šīs nedēļas negaidītos pārbaudījumus. Nedēļa labvēlīga lietišķiem kontaktiem, saziņai ar sabiedriskajām organizācijām un valsts iestādēm. Zvaigzņu stāvoklis veicinās iepriekšējā perioda ideju un ieceru realizāciju.
ZIVIS Nedēļa simbolizē savu kļūdu un maldu apzināšanos. Visticamāk, Zivis spēs daudz ko labot, saņemt piedošanu un pārvērtēt savas dzīves vērtības. Ir liela varbūtība, ka jums izdosies uzlabot savu veselību. Mīļotā cilvēka sirsnīgais apskāviens sasildīs dvēseli, un Zivis jutīsies laimīgas.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM