Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 20. – 26. decembris

 






AUNS Visticamāk, tieši šī nedēļa ļaus Auniem atrisināt kādu no ģimenes problēmām. Sievietes var aizstāvēt savas tiesības, realizēt savas profesionālās spējas. Visādā ziņā veiksmīga nedēļa. Zvaigznes sola Auniem labvēlīgu situāciju materiālā stāvokļa uzlabošanai. Lielākajai daļai šīs zīmes pārstāvju priekšnieku un partneru izteiktie priekšlikumi būs izdevīgi. Daudziem biznesā viss veiksies raiti, bez kāpumiem un kritieniem.
VĒRSIS Iespējami nepatīkami piedzīvojumi un slimības. Turklāt var rasties problēmas, kas saistītas ar mīļoto vai radiniekiem. Tikai no Vēršiem būs atkarīgs, vai laulāto attiecības turpināsies, vai nāksies šķirties uz visiem laikiem. Iespējams emocionāls diskomforts, negribēsies atrasties sabiedrībā, komunicēt. Vēršu konservatīvisms un pedantisms var izpausties visās dzīves jomās. Diktatoriskais raksturs var izraisīt daudzu neapmierinātību.
DVĪŅI Daudzi Dvīņi kontrolēs situāciju. Laba nedēļa ģimenes problēmu risināšanai. Ģimenē valdīs sapratne un mīlestība. Visticamāk, atgriezīsies sen aizmirstas jūtas. Izjukušo attiecību atjaunošana nesīs prieku un veiksmi. Iespējams, ka ne viss izdosies tā, kā gribētos. Daudziem būs nepieciešamība paust savas emocijas. Būs grūti izrādīt savas jūtas un tajā pašā laikā censties neaizvainot apkārtējos.
VĒZIS Šī nedēļa saistās ar sliktām ziņām un provokācijām. Visticamāk, ka Vēžu trauksme būs saistīta ar vainas sajūtu. Paaugstināta taisnīguma izjūta neļaus mierīgi vērot negatīvos procesus. Iespējami sašutuma un agresijas uzliesmojumi, bet diez vai jūs varēsit kaut ko atrisināt šādā veidā. Labāk saņemt sevi rokās un mierīgi pārdomāt situāciju. Nedēļas nogalē Vēži mazliet nomierināsies un radīs prieku tuvinieku lokā. 
LAUVA Iespējams, ka profesionālās darbības jomā subjektīvs situācijas novērtējums vai nevēlēšanās sekot veselajam saprātam liks dzīties pēc mirāžas. Savstarpēja sapratne ar citiem būs apgrūtināta neskaidrības dēļ. Iespējams, Lauvas paspīdēs ar asprātību, piedaloties dažādās diskusijās. Attiecības ar ģimenes locekļiem stabilizēsies un sagādās prieku.

JAUNAVA Enerģijas, jaunu zināšanu, iekšējās brīvības gūšanas nedēļa. Jums ir apskaužamas darbaspējas, tāpēc paspēsiet izdarīt ļoti daudz. Visticamāk, šīs nedēļas dominējošās iezīmes būs mierīgums un apcerīgs rāmums. Vajag piedot, dāvināt un pieņemt dāvanas, izpildīt lūgumus. Iespējamas nepatīkamas ziņas, var izjukt plāni. Jums radīsies iespaids, ka visapkārt ir tikai nekompetenti cilvēki. Toties nedēļas nogalē jūs iepriecinās mīļotais cilvēks.

SVARI Nedēļa var būt diezgan smaga. Darījumi, kas ne tik sen šķita droši, var izrādīties neveiksmīgi. Lielas neveiksmes iespējamas sporta sacensībās, radošos konkursos. Aktīva nedēļa, kas no daudziem Svariem prasīs drosmi, uzupurēšanos. Labvēlīgas ir kolektīvas aktivitātes, cilvēku saliedēšana, lojalitātes un centības izrādīšana. 

SKORPIONS Šīs nedēļas lielākā daļa Skorpioniem būs jāvelta organizatoriskajam darbam – sakaru dibināšanai, materiālās bāzes sagatavošanai. Daudziem tas izdosies ātri un vienkārši. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem izdosies normalizēt situāciju ģimenē. Tomēr kādu laiku saglabāsies nepatīkama iepriekšējo strīdu pēcgarša, jo savstarpēju pāridarījumu ir grūti aizmirst.
STRĒLNIEKS Iespējamas pozitīvas pārmaiņas finansiālajā situācijā. Strēlnieki demonstrēs savus talantus un spējas, precīzi novērtēs situācijas sarežģītību un atradīs pareizos risinājumus. Nelabvēlīgais zvaigžņu izvietojums liks Strēlniekiem rīkoties izlēmīgi un koncentrēties svarīgākajam. Striktais viedoklis var izraisīt strīdus. Taču visdrīzāk jūs atradīsiet kopīgu valodu ar citiem, kuri uzklausīs jūsu padomus.
MEŽĀZIS Iespējama kāda jauna iepazīšanās, kas ļaus Mežāžiem paskatīties uz pasauli no cita skatu punkta. Mežāži sāks vairāk uzticēties, kļūs atklātāki. Iespējams pat naivums saskarsmē ar nepazīstamiem cilvēkiem. Nedēļa būs gana spraiga: emocijas ņems virsroku pār prātu, kas var izraisīt strīdus ar mīļajiem, nervu slimības vai traumas. Esiet piesardzīgi, lai izvairītos no nepatikšanām un pavadītu vairāk laika ar kopā ģimeni.
ŪDENSVĪRS Iespējama depresija vai pārmērīga nervozitāte. Ūdensvīri būs spiesti izdarīt smagu izvēli. Iespējams, daudzi no viņiem zaudēs cerību uz labāku nākotni un interesi par savu iepriekšējo nodarbošanos. Nedēļas nogalē iespējams kāds notikums, kas Ūdensvīrus padarīs mazliet priecīgākus. Lieti noderēs vērība un ātra reakcija, arī delikātums. Nedēļas otrajā pusē daudzi saņems ziņas, kurām nemaz nav gatavi. Ūdensvīru reakcija var būt neparedzama. 
ZIVIS Šonedēļ triumfēs taisnīgums, izdosies aizstāvēt savas intereses. Labvēlīga nedēļa aktivitātēm brīvā dabā un radošo plānu īstenošanai. Ja šajā laikā jums ir izdevies pasargāt sevi no dusmām un agresijas, tad tagad pārņems vēlme pēc pozitīvām pārvērtībām. Jūs, iespējams, sajutīsiet augstāko spēku atbalstu un aizsardzību. Zivis spēs pārvarēt pretrunas sevī, kas ļoti pārsteigs citus.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM