Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 29. novembris – 5. decembris

 






AUNS Aunu ideālistiskais priekšstats var liegt apjaust viņu patieso stāvokli, maldināšanu vai viltus solījumu, sagādāt vilšanos un aizvainojumu. Iespējams, viņi var nonākt ļoti neveiklā situācijā. Liktenis sūta Auniem kārtējo personīgo vai ģimenes attiecību stipruma pārbaudījumu. Nevērīgs vārds vai negatīvu emociju uzliesmojums var nopietni sarežģīt lietas, novest pie pilnīgas attiecību saraušanas ar kaimiņiem vai biznesa partneriem.
VĒRSIS Aktīvas cīņas, savu principu aizstāvēšanas, pašaizsardzības periods. Vērši var tik ļoti iegrimt personīgās problēmās, ka nepievērsīs uzmanību apkārtējiem. Nevērība un bezjūtīgums atsvešinās no Vēršiem cilvēkus, kuri centās ar viņiem komunicēt. Vēršu personīgajā dzīvē iespējami nozīmīgi notikumi. Iespējams, viņi spēs parādīt savus talantus un spējas visdažādākajās jomās, laikus pieņemt pareizo lēmumu.

DVĪŅI  Iespējamas skaudīgu cilvēku intrigas vai Dvīņu strīdi ar tuviniekiem. Jebkura aktīva rīcība profesionālās darbības jomā, pārcelšanās uz jaunu dzīvesvietu nav ieteicama. Planētu ietekme ir novājināta. Dvīņu enerģētiskais potenciāls var būt nestabils. Nav ieteicams paplašināt darbības jomu, sākt jaunus darbus vai dot padomus.
VĒZIS Piemērots laiks tikšanās reizēm, sirsnīgām sarunām un izjukušo attiecību atjaunošanai. Iespējams, Vēžu dzīvē ienāks kāds jauns cilvēks, kurš spēj saskatīt viņos ko tādu, ko citi nav atklājuši. Nedēļa piemērota darbam un atpūtai patīkamā kompānijā. Priekšroka dodama kolektīvam, nevis individuālam darbam. Saņemsiet palīdzību mājokļa labiekārtošanā. 

LAUVA Lietišķās tikšanās vai apspriedes, lieli pirkumi un atvaļinājuma plānošana jāveic nedēļas pirmajā pusē, jo nedēļas otrajā pusē var neizdoties pieņemt pareizo lēmumu. Nav izslēgtas vilšanās, kas saistītas ar neveiksmēm personīgajā dzīvē. Lauvas joprojām ietekmēs pretrunīgas tendences kosmosā. Priecīgi notikumi mīsies ar nepatikšanām, bet veiksmes – ar neveiksmēm.

JAUNAVA Nedēļa saistās ar nepiepildītām cerībām un veltīgām gaidām. Jaunavas nevarēs lepoties ar augstu enerģētisko potenciālu. Iespējams, Jaunavas var pārņemt nogurums, iespējamas kļūdas un vilšanās personīgajā dzīvē. Visticamāk, negaidīts atbalsts un palīdzība veicinās ilgtermiņa plānu īstenošanu vai arī pamudinās mainīt darbības jomu.

SVARI Nedēļu raksturo esības prieka sajūta, pagātnē pieļauto kļūdu labošana, gudrība. Iespējams, nāksies risināt sadzīves un personiskas problēmas, nobīdot biznesu un darījumus otrajā plānā. Labvēlīga nedēļa fiziskām aktivitātēm, ceļojumu uzsākšanai, sarunām ar draugiem. Visticamāk, nākotnes perspektīvas būs skaidras, daudzi atgūs ticību saviem spēkiem.
SKORPIONS Šonedēļ būs veiksmīgi kontakti un pirkumi. Idejas un fantāzijas, kas ienāks galvā Skorpioniem, var tikt realizētas un sniegt morālu un materiālu gandarījumu. Skorpioni visērtāk jutīsies neierastā vidē -- ar nestandarta mēbelēm un „aizjūras" interjera priekšmetiem. Viņus piesaistīs neparasti cilvēki un sabiedrība. Nedēļa solās būt labvēlīga visos aspektos. Skorpionu tuvākajā vidē vai finansiālajā jomā var notikt negaidītas pozitīvas pārmaiņas.
STRĒLNIEKS Nedēļas pirmajā pusē zvaigznes būs labvēlīgas visiem plāniem, pat visriskantākajiem. Jebkuri braucieni, ceļojumi, jaunas iepazīšanās būs veiksmīgas. Daudzi Strēlnieki būs apveltīti ar spēcīgu enerģētiku. Iespējams, spēka pārpilnība liks noticēt, ka ir viegli apgriezt pasauli kājām gaisā, panākt taisnību, aizstāvēt savus uzskatus.

MEŽĀZIS Nedēļas vidus būs divējāds. No vienas puses, lielas izmaiņas Mežāžu dzīvē nav gaidāmas, no otras puses, iespējama vērtību pārvērtēšana. Nedēļa paredz iekaroto pozīciju nostiprināšanos, materiālo un psiholoģisko stabilizāciju. Tikšanās un noslēgtie darījumi var izrādīties veiksmīgi. Mežāži jutīsies pārliecināti par sevi. Viņiem piemītošais diplomātiskums stiprinās šo pārliecību. 
ŪDENSVĪRS Labvēlīga, mierīga nedēļa. Ūdensvīri varēs justies laimīgāki, ja savā uzvedībā nepārkāps ierastās robežas. Pieaugs viņu šarms un pievilcība. Labvēlīga nedēļa tirdzniecībai un izdevīgiem pirkumiem. Dibiniet jaunas pazīšanās. Ūdensvīri var paspīdēt ar savu asprātību, parādīt sevi labvēlīgā gaismā. Vēlme sasniegt jaunas virsotnes, ambīcijas un lepnums var viņus pamudināt uz jauniem sasniegumiem.
ZIVIS Nedēļa saistīta ar taisnīguma atjaunošanu, taisnības triumfu, likuma ievērošanu. Dažas Zivis nonāks situācijā, kad tām būs jāizvēlas starp pienākumu pildīšanu un savu sirdsapziņu. Nedēļai raksturīgas ilūzijas. Daudzas Zivis vilinās viegli panākumi un labklājības šķietamība. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM