Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 25. – 31. oktobris

 






AUNS Nelabvēlīgais planētu izvietojums var negatīvi ietekmēt Auna darba spējas, veselību un garastāvokli. Iespējams, Auni var kļūt par upuri nespējai nošķirt galveno no sekundārā. Varat apkopot paveiktā darba rezultātus, veidot jaunus kontaktus. Iespējams notikums vai ziņa, labvēlīgi ietekmēs jūsu biznesu. 

VĒRSIS  Laiks, kad varat iegūt iekšēju neatkarību. Pateicoties svaigām idejām vai jaunas stratēģijas izvēlei, Vērši var veiksmīgi vadīt biznesa tikšanās un sarunas. Viņu optimisms, šarms un loģika mudinās apkārtējos sadarboties. Sirdslietās iespējams negaidīts patīkams notikums. Zvaigznes jums paredz negaidītu dāvanu vai labas ziņas. 


DVĪŅI  Dvīņu enerģētiskajam potenciālam ir tendence palielināties. Pieaug radošums, intuīcija, seksualitāte. Šī nedēļa būs vislabvēlīgākā pārtrauktas draudzības atjaunošanai. Savukārt romantiskās attiecības var sagādāt Dvīņiem sarūgtinājumu, jo ​​viņi būs gaidījuši no mīļotā cilvēka vairāk.

VĒZIS Ārēji notikumu attīstība šķitīs mierīga, bet Vēži izjutīs iekšēju spriedzi, neapmierinātību ar sevi un apkārtējiem. Smagas priekšnojautas daudziem nedos mieru. Viņi piedzīvos gan vilšanos, gan sajutīsies pašpārliecināti. Skatoties uz laimīgiem un veiksmīgiem cilvēkiem, viņi var izjust skaudību. Šonedēļ izdosies labāk izprast notiekošo, pieņemt pareizu lēmumu. Daudzi Vēži nekļūdīgi spēs "atsijāt graudus no pelavām". Viņu padoms var noderēt apkārtējiem.
LAUVA Emocionāli saspringta nedēļa, īpaši vecāka gadagājuma Lauvām. Iespējams ļoti daudz kritisku situāciju. Sievietēm nav vēlams kontaktēties ar priekšniecību. Lauvām būs smagi jāstrādā, bet rezultāts uzreiz neattaisnos pūliņus. Nedēļa ir labvēlīga radošiem šīs zīmes pārstāvjiem. Viņiem izdosies realizēt savas idejas vai atrisināt problēmas, kas saistītas ar dzīvokļa remontu vai mājas labiekārtošanu. Visi pirkumi, apmaiņas, sporta sacensības būs veiksmīgas.

JAUNAVA Līdzsvarota nedēļa, Jaunavas uzņems kosmosa enerģiju, veiks pašanalīzi. Labvēlīga nedēļa personīgās dzīves nokārtošanai. Enerģētiskais potenciāls paaugstinās. Pastiprinās intuīcija, bet nepabeigtie darījumi, sliktās ziņas vai problēmas personīgajā dzīvē neļaus jums pilnībā atpūsties.


SVARI Šī nedēļa sagādās nelielu vilšanos. Varbūt, Svari vienaldzīgi uzklausīs un uztvers jaunas idejas. Cerības, visticamāk, nepiepildīsies, un sapņi paliks tikai sapņi. Jums priekšā ir daudz šķēršļu. Turklāt jūsu enerģētiskais potenciāls aizvien pavājinās. Iespējams, var tikt nopietni iedragāta Svaru veselība.

SKORPIONS Šī ir universālas harmonijas, miera un pareizas notikumu gaitas nedēļa. Nākamo Skorpionu dzīves ciklu iezīmēs skaidra apziņa, spēja pareizi vadīt savu enerģiju. Šonedēļ var izdoties atrisināt daudzas pretrunas. Savukārt veiksme pavadīs tikai tos Skorpionus, kuri beidzot izlems kādu sarežģītu jautājumu un dosies vienā konkrētā virzienā. 

STRĒLNIEKS  Pasīva nedēļa, kurai raksturīga apātija, nevēlēšanās pretoties dzīves plūdumam pat tad, ja tas nes neīstajā virzienā. Iespējamas smagas domas, depresija, bezmiegs. Daudzu Strēlnieku enerģētiskais potenciāls ir zemā līmenī, tāpēc ir iespējamas kļūdas, risinot nopietnus jautājumus. Pastāv liela konfliktsituāciju, nelaimes gadījumu iespējamība. Ceļojumi, ceļojumi, komandējumi nav ieteicami.
MEŽĀZIS Mežāžu enerģētiskais potenciāls pamazām samazinās. Negaidītas ziņas var ietekmēt attiecības ar mīļoto vai kardināli mainīt pašreizējo Mežāžu oficiālo vai sociālo stāvokli. Spilgtas izredzes var aizēnot to cilvēku negatīvā ietekme, ar kuriem viņi ir spiesti cieši kontaktēties. Taču šonedēļ būs lieliska iespēja labot dažas kļūdas. Nedēļa ir labvēlīga āra aktivitātēm, izklaidēm, viesu uzņemšanai, saziņai ar draugiem. 
ŪDENSVĪRS Lielāko daļu problēmu Ūdensvīriem neizdosies atrisināt „pirmajā piegājienā”. Aktīva darbošanās nebūs efektīva un radīs nogurumu. Ūdensvīri savā personīgajā dzīvē saskarsies ar negatīvām pārmaiņām, tas jo īpaši attiecas uz sievietēm. Iespējams, jebkurš bizness no Ūdensvīra prasīs daudz vairāk pūļu un laika, nekā varēja iedomāties. Zvaigznes atkal gatavo pārbaudījumus -- iespējami konflikti ar cilvēkiem, no kuriem atkarīga Ūdensvīru finansiālā situācija. 
ZIVIS Nedēļu raksturo pretrunas, konfrontācija un šķelšanās. Daudzi saskarsies ar sarežģītas izvēles problēmu personīgajā dzīvē. Lai uzlabotu veselību, Zivīm būs jāveic profilaktiskas un atveseļojošas procedūras. Nelabvēlīga nedēļa svarīgu lēmumu pieņemšanai. Jūs, iespējams, neesat labākajā formā, un tas var kļūt par iemeslu jūsu cieņas un goda aizskaršanai.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM