Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 20. – 26. septembris

 






AUNS Jau nedēļas sākumā jūs pārņems entuziasms un vēlme nekavējoties sākt īstenot jaunus plānus un projektus. Tomēr labāk pagaidiet līdz sestdienai, kas Auniem būs labākā nedēļas diena. Pavadiet vairāk laika ar saviem mīļajiem no otrdienas līdz ceturtdienai. No piektdienas viss veicinās aktivitātes un pārmaiņas. Neatlieciet biznesa tikšanās, apspriediet kopīgus plānus ar draugiem.
VĒRSIS  Ja plānojat svarīgu sarunu ar mīļoto cilvēku un cerat uz konkrētu rezultātu, tad mēģiniet atrast šādu iespēju līdz ceturtdienai. Jo pretējā gadījumā viss var izrādīties lieliski, bet ne tā, kā vēlējāties. Nedēļas otrajā pusē dzīve sagādās dažādus pārsteigumus. Šis ir labs laiks izklaidei. Būs vēlme sākt mājas labiekārtošanu. Savukārt labākā iepirkšanās diena ir piektdiena.

DVĪŅI  Jums būs motivācija nekavējoties sākt kaut ko jaunu. Un tieši nedēļas sākumā varat pieņemt negaidītus lēmumus. Līdz piektdienai būs vairāk tēriņu mājokļa labiekārtošanai. Sestdiena un svētdiena sagādās daudz patīkamu pārsteigumu. Šajās dienās varat plānot kultūras pasākumus un izklaidi. Lieliskas izredzes personīgajā dzīvē. 
VĒZIS No otrdienas līdz ceturtdienai ir labākais laiks ģimenes pasākumiem. Izdomājiet kopīgu interesantu tēmu, kas apvienos visus ģimenes locekļus. Nopietnu jautājumu risināšanu, jaunu darījumu sākumu labāk ieplānot nedēļas nogalē. Lai gan šis laiks ir tikpat labs atpūtai, neatlieciet svarīgu sarunu, ja jūtat, ka tā palīdzēs noskaidrot jautājumus, kas jūs interesē.

LAUVA Iespējams, šis laiks jums būs visneaizmirstamākais. Šīs nedēļas nogalē jūs gaida lieliskas vēstis. Vienkārši sajūtiet, kad pienācis laiks piebremzēt, nemeklējiet piedzīvojumus, kuri varētu radīt problēmas. Ceturtdien labāk nesēdieties pie stūres un sestdien nedzeriet pārāk daudz.


JAUNAVA Šonedēļ būs daudz patīkamu iespaidu, taču mēģiniet pēc iespējas ātrāk iejusties darba ritmā. Dalieties idejās ar partneriem. Viss, kas tiks pateikts (īpaši sestdien un svētdien), nākotnē radīs rezonansi. No ceturtdienas kolektīvā sāksies interesanti notikumi. Dzīves temps paātrināsies, un, ja plānos ir kaut kas svarīgs, nekavējieties, mēģiniet to paveikt uzreiz. 

SVARI Ģimenē briest pārmaiņas, un līdz ceturtdienai viss jāapspriež ģimenes padomē, jāsadala lomas un slodze. Esiet uzmanīgi trešdien, kad kaislības var uzliesmot nopietni un vairs nebūs tik viegli tikt skaidrībā ar neapmierinātības iemesliem. Radošais periods jums sākas piektdien. Šis ir pozitīvu pārmaiņu laiks, īpaši romantiskās, mīlestības attiecībās. 

SKORPIONS Pēdējās nedēļas ir palīdzējušas atgūt iedvesmu. Taču prioritāte joprojām būs materiālas dabas jautājumi un jūsu perspektīvas. Komunikāciju labāk plānot tā, lai būtu iespēja tikties ar dažādiem cilvēkiem un īstenot visus plānus. Otrdien ir iespējamas negaidītas izmaiņas, taču tendences ir labvēlīgas, un līdz nedēļas nogalei jūs varēsiet nostiprināt savas pozīcijas. Šajā gadījumā noorganizējiet kādu patīkamu pasākumu.
STRĒLNIEKS Planētu ietekme vairo jūsu ambīcijas. Netērējiet laiku un sāciet īstenot savus plānus. Nedēļas sākumā un beigās būs daudz komunikācijas, telefona zvanu, draugi piedāvās labi pavadīt laiku. Saplānojiet blīvāk savu grafiku un obligāti reaģējiet uz notikumiem, kas jūs izvirza uzmanības centrā. Ja plānojat svētkus, labākās dienas šim nolūkam ir sestdiena un svētdiena.
MEŽĀZIS Dzīve pasniedz dāvanas dažādos veidos, tāpēc labs garastāvoklis saglabāsies visu nedēļu. Līdz ceturtdienai jūs labprāt atpūtīsieties kopā ar ģimeni. Un pat tad, ja jums daudz laika būs jāveltī darbam, pašlaik jūs redzat izredzes pozitīvā gaismā. No piektdienas ārējie apstākļi veicinās jebkuru jūsu iniciatīvu. Neierobežojiet sevi, ja jūs patiešām kaut ko vēlaties, piepildiet savus sapņus. 
ŪDENSVĪRS Otrdien iespējami notikumi, kas liks jums no jauna izvērtēt savas izredzes. Jums pat nav jāpieliek pūles, lai savā dzīvē piesaistītu kaut ko jaunu. Bet galvenais ir tas, ka no visa, ko dzīve piedāvā, jums ir jāizvēlas kaut kas viens un nekavējoties jāsāk aktīvi risināt šo jautājumu. Daudz laika būs jāpavada sabiedrībā, kur varēsiet paspīdēt ar savu intelektu.
ZIVIS Šonedēļ plānojiet vairāk ģimenes aktivitāšu. Tagad jūsu idejas sapratīs un atbalstīs kolektīvā. Šis nav īstais laiks palikt vienatnē, drīz vien vairs nebūs tik daudz veiksmīgu dienu, lai ātri īstenotu savus plānus. Nedēļas nogalēs neierobežojiet sevi un atpūtieties pēc pilnas programmas. Jūs tik un tā nepalaidīsit garām noderīgu informāciju vai savu iespēju. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM