Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 13. – 19. septembris

 






AUNS Vairāk apņēmības -- un jums būs labas iespējas mainīt un pilnveidot savas personiskās īpašības. Dzīvē sitīs augstu vilni, tāpēc daudzi plāni būs radikāli jāpārskata. Centieties nemētāties ar solījumiem, aplieciniet tos ar darbiem, citādi jūs riskējat ar savu autoritāti. Otrdien būs veiksmīgi braucieni. Ieteicams trešdien neieplānot nopietnas tikšanās un sarunas.

VĒRSIS Šonedēļ jums var nākties veikt steidzamus darbus. Būs papildu stress un būs grūtāk koncentrēties. Nekautrējieties un lūdziet palīdzību. Labākais risinājums būtu visu atbildību deleģēt kādam aktīvam cilvēkam, bet jums šo nedēļu veltīt atpūtai. Ja tie ir tikai sapņi, pacentieties vismaz izgulēties. Mājsaimniecības un ģimenes lietas var izvirzīties priekšplānā. Ceturtdien jūs varat saņemt svarīgu informāciju. 

DVĪŅI Dzīvē ir daudz prieka, un ar to ir jādalās. Īpaši tagad, ja šādi rīkosieties, jūsu paziņas var kļūt par īstiem draugiem. Trešdien jūs, visticamāk, jutīsit enerģijas pieplūdumu un tā ir jāizmanto pareizi, -- iztērējiet visu, lai sasniegtu galveno mērķi. Sestdien, pirms radikāli maināt savu mājinieku dzīvi, informējiet viņus par to. Tādējādi miers un harmonija ģimenē būs jūsu nopelns. 
VĒZIS Jums bija iespēja izkalt grandiozus plānus. Bet, varbūt labāk tos samazināt līdz reālam apjomam? Ja iespējams, samaziniet saziņu ar priekšniecību līdz minimumam, pretējā gadījumā jūsu pārmērīgi asprātīgie paziņojumi var izraisīt konfliktu. Piektdien pie jums var ierasties negaidīti viesi. Pavadiet nedēļas nogali kopā ar saviem mīļajiem. Sestdien, lemjot par svarīgiem jautājumiem, ieklausieties tuvinieku padomos un nenoraidiet viņu palīdzību. 
LAUVA Šis ir labvēlīgs laiks karjeras sasniegumiem, bet šim nolūkam jums būs jāpaaugstina savs profesionālais līmenis. Otrdien rīkojieties apņēmīgi un aktīvi. Ja radīsies kādas neprecizitātes, tad tuvākā nākotne visu noliks savās vietās. Neatsakieties palīdzēt citiem problēmu risināšanā. Biznesa tikšanās un sarunas ar partneriem piektdien labāk neplānot. Šajā dienā diezin vai izdosies gūt arī vadības atbalstu. 

JAUNAVA Šī nedēļa ir piemērota ne tikai nākotnes plānu veidošanai – varat sākt tos lēnām īstenot. Otrdien nemainiet savu viedokli tikai tāpēc, lai kādam izdabātu, jo tas var mazināt jūsu autoritāti. Padomājiet par svarīgiem projektiem un nedēļas beigās apspriediet tos ar domubiedriem un tiem, no kuriem ir atkarīga to īstenošana. Sarunas šonedēļ nebūs veiksmīgas.

SVARI Šonedēļ būs iespēja izpētīt savu partneru potenciālu, jo no tā nākotnē būs atkarīgas jūsu iespējas. Dzīve solās būt interesanta un piepildīta. Jums nāksies daudz laika veltīt gandrīz visiem aktuāliem darba jautājumiem, tāpēc personīgajai dzīvei gandrīz neatliks laika. Tas pats sakāms par nedēļas nogalēm, jo būs daudz mājas rūpju un problēmu.

SKORPIONS Miers un apņēmība -- bruņojušies ar šīm īpašībām, jūs noteikti sasniegsiet vēlamos rezultātus. Zvaigznes būs jūsu pusē. Strādājot ar darba dokumentiem vai materiālajām vērtībām, jābūt uzmanīgākiem. Iegūstiet priekšniecības labvēlību, pierādiet, ka jums var uzticēties, un jums pavērsies jaunas iespējas. Ceturtdien ir izdevīgi plānot līgumu slēgšanu un darījumus. Neaizmirstiet par mājsaimniecības darbiem, neatlieciet tos uz ilgu laiku.
STRĒLNIEKS Meklējiet veidus, kā pēc iespējas vairāk laika pavadīt mierīgā vidē. Otrdien, pirms atrisināt kādu problēmu, papētiet to sīkāk -- varbūt jūsu priekšstats par situāciju mainīsies, un risinājumam būs nepieciešama pavisam cita pieeja. Trešdien būs jāaizstāv savas idejas. Jums būs iespēja nostiprināt savu autoritāti, var būt iespēja ieņemt augstāku amatu. Iespējamas domstarpības ar bērniem, taču tās var viegli atrisināt, savlaicīgi iesniedzot konstruktīvu priekšlikumu. 
MEŽĀZIS Ir pienācis laiks pievērst vairāk uzmanības savam izskatam vai daudzmaz savest to kārtībā. Šonedēļ jums būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Sadarbība ar partneriem no citām pilsētām pamazām uzlabosies. Otrdien jūsu vēlme piepildīsies, tikai ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu. Piektdien esiet īpaši uzmanīgs pret bērniem un ģimeni, neļaujiet vaļu emocijām. Svētdien labi atpūtieties. 
ŪDENSVĪRS Nedēļa kopumā ir labvēlīga, bez lieliem satraukumiem. Tomēr jums būs jākontrolē savas emocijas. Pirmdien varat atrisināt gandrīz visas problēmas. Izlēmība, ar kādu jūs pārvarat šķēršļus, apdomība, kas neļauj jums iesaistīties šķietami vilinošās avantūrās var kļūt par atradināšanas cienīgu piemēru. Ceturtdiena šajā ziņā būs īpaši veiksmīga. Pateicoties jūsu koncentrēšanās spējām un atbildībai, tiks atrisinātas ļoti svarīgas problēmas. 
ZIVIS Šonedēļ pietaupiet savus spēkus, ļaujot citiem pašiem atrisināt savas problēmas. Biznesa partneri var mainīt plānus jums labvēlīgā virzienā, taču tas sagādās jums papildu rūpes. Atliktie projekti sāks pakāpeniski īstenoties. Sestdien jums veiksies biznesā, visas pūles vainagosies panākumiem. Svētdien iespējami sadzīves konflikti. Centieties neļaut vaļu emocijām, kontrolējiet tās.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM