Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 30. augusts – 5. septembris

 






AUNS Pārlūkojiet uzdevumu sarakstu un atlieciet neobligātus un nesvarīgus darbus. Darbojieties ar radošumu tādā formā, kāda jums patīk vislabāk. Novērtējiet sevi atklāti, nekautrējieties paziņot par saviem nodomiem vai pretenzijām. Planētas apvieno savus spēkus, un jums tas nozīmē popularitātes pieaugumu, panākumus mīlas lietās, labvēlīgu materiālo perspektīvu. Nepalaidiet garām iespēju izklaidēties un nepalaidiet garām jaunas interesantas iepazīšanās.
VĒRSIS No tālienes atnāks patīkamas ziņas. Var veikt sarunas un noslēgt darījumus ar ārzemju partneriem. Pārmaiņas darījumos veicinās materiālo izaugsmi. Nedēļa ir piemērota tāliem braucieniem, ceļojumiem. Bet arī paliekot mājās, jūs iegūsiet daudz jaunu iespaidu. Tikai neierobežojiet saziņas loku, piedalieties visdažādākajos pasākumos. Palielinās iespēja veidot perspektīvas biznesa un personiskās attiecības. Pieņemiet un veiciet piedāvājumus - visas izmaiņas dzīvē ir uz labo pusi.
DVĪŅI Viss nenotiks pēc plāna. Bet ir iespēja atgriezties pie darbiem, kas kādreiz nav izdevušies. Darbu nepaliks mazāk, turklāt var rasties papildu idejas par mājas pārbūvi. Centieties nedarīt vairākas lietas vienlaicīgi, visā orientējaties uz kvalitāti, nevis uz daudzumu. Piektdien ir iespējama svarīga tikšanās un saruna, kas mainīs kaut ko attiecībās vai nākotnes plānos. Ja jūtat, ka jums ir vajadzība ko apspriest, izrādiet iniciatīvu.
VĒZIS Jums ir iespēja nodarboties ar to, ko ilgi kārojāt. Bet labāk par saviem meklējumiem, raizēm un sasniegumiem dalīties ar kādu no tuviniekiem vai kolēģiem. Var parādīties daudz neplānotu lietu. Pirmdien un otrdien būs iespēja apspriest ar partneriem rīcības plānu tuvākajam laikam. Nebūs nekādu šķēršļu savstarpējai sapratnei.

LAUVA Neuztraucaties, ka tagad jūs pievērsīsiet darbam mazāk laika nekā parasti. Mēneša beigās situācija mainīsies, bet pagaidām baudiet iespējas ko jums dāvā vasaras pēdējās vēsmas. Pirmdien un otrdien mēģinat nokārtot iekrājušās lietas. Nodarboties ar konkrētiem, praktiskiem jautājumiem. No trešdienas dienas ritms paātrināsies. Var saasināties attiecības ar mīļoto cilvēku vai citiem nozīmīgiem cilvēkiem. Esiet atklāti, nebaidieties no kļūdām.

JAUNAVA Jūsu priekšnojauta par pārmaiņām nemelo. Ja pagātnē bija nerealizēti plāni, sapņi, tad tagad ir labākā iespēja tos īstenot dzīvē. Svarīgākos jautājumus atrisiniet pirmdien un otrdien. Nenovērsiet uzmanību uz sekundārām lietām. No trešdienas personiskās lietas un attiecības pārņems lielāko daļu uzmanības. Iespējams, jūs nespēsiet ietekmēt notikumu gaitu, un jums nāksies pagaidīt, līdz būs skaidrs, kā rīkoties.

SVARI Šonedēļ jums ir iespēja jaunam startam. Lai ko jūs darītu, maksimāli paplašiniet saziņas loku. Pirmdien ieklausieties intuīcijas padomos un dariet to, kas atnesīs ātrus panākumus. Zvaigznes jums sola popularitātes pieaugumu, veiksmi un finanšu papildināšanos. Pirmdien un ceturtdien var iepirkties. Visa nedēļa ir labvēlīga atpūtai un ceļojumiem.

SKORPIONS Ja pēdējā laikā esat rīkojies autopilota režīmā, tad tagad ir pienācis laiks ņemt vērā dzīves apstākļus. Šonedēļ var tikt atrisināti daži jums nozīmīgi jautājumi, dzīve sniegs atbildes uz jautājumiem, viss kļūs skaidrāks. Piektdien pārāk nedusmojieties, ja vēlaties panākt reakciju no partnera puses uz jūsu lūgumiem. Iespējama vilšanās sirds vai materiālo jautājumu lietās.
STRĒLNIEKS Ievērojams notikums var notikt piektdien. Tas var būt svarīgs notikums attiecībās vai arī nāksies risināt finansiālus jautājumus ar partneriem. Rīkojieties apņēmīgāk. Tagad nav tik viegli pārvarēt apkārtējo cilvēku ietiepību, kuriem negribas pašiem strādāt. Nedēļas pirmā puse ir labvēlīga braucieniem, bet otrajā nedēļas pusē nav ieteicams braukt ceļojumos pa sarežģītiem maršrutiem, nenodarbojaties ar ekstrēmiem sporta veidiem.
MEŽĀZIS Ja pagātnē esat palaidis garām kādu iespēju un tagad tā atgriezusies jaunā variantā, padomājiet vai nav vērts to realizēt. Visi jūsu plāni ir apspriežami ar partneriem. Pirmdien un otrdien plānojiet nozīmīgākās lietas. Piektdien personiskajās attiecībās iespējama spriedze. Piektdien veltiet laiku mājai, sadzīves tehnikas labošanai. Brīvdienas pavadiet kopā ar mīļoto cilvēku, iepriekš neko neplānojot.
ŪDENSVĪRS Nelieciet savā ceļā mākslīgus traucējumus. Ja jūs saprotat savējos un partneru nodomus, tad pasteidzieties saskaņot kopējo rīcības plānu. Personiskajās attiecībās neizvairāties no atbildēm uz svarīgiem jautājumiem. Jūsu dzīvē sācies pārmaiņu laiks. Var atsākties iepriekšējais romāns vai arī kārtējo reizi saņemsiet kādu interesantu piedāvājumu. Neaizmirstiet rūpēties par savu veselību. Tagad var nebūt iespējas doties atvaļinājumā, bet atrodiet laiku pastaigām, priekam, lasiet labas grāmatas.
ZIVIS Par spīti aizkavējumiem darba lietās, šī nedēļa var iepriecināt ar panākumiem. Planētas dod jums iespēju ieskatīties nākotnē, nosūtot pārmaiņu zīmes un stiprinot jūsu intuitīvās spējas. Vislabāk peldēt pa straumi, laikus izmantojot katru labvēlīgo iespēju. Nepieņemiet svarīgus lēmumus piektdien, izslēdziet finanšu risku, atlieciet braucienus.


REKLĀMA


REKLĀMA

REKLĀMA
KONKURSS FACEBOOK GARDEDIS LAPĀ - PIESAKIES, NENOKAVĒ!


Patika? - Iesaki draugiem. 

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM