Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 23. – 29. augusts

 






AUNS Labie laiki nav mūžīgi, tāpēc tagad nav piemērots periods aktivitātēm. Pirmdien nav nekādu ierobežojumu, tāpēc pasteidzieties paveikt visu ieplānoto. Negaidīti notikumu pavērsieni būs jums izdevīgi. No ceturtdienas līdz nedēļas beigām veiciet ikdienas darbus. Viss, kas notiek, no jums prasīs uzmanību, rūpes un daudz enerģijas. Sarežģītos apstākļos ir iespēja iegūt jaunus draugus.
VĒRSIS  Jūsu izturība un neatlaidība palīdzēs ne tikai jums, bet arī jūsu tuvākajiem cilvēkiem tikt galā ar gaidāmajām problēmām. Jūs nekādā gadījumā nezaudēsiet stabilu pamatu zem kājām. Centieties rīkoties racionāli un tikt galā ar nedēļas svarīgākajiem darbiem līdz ceturtdienai. Nedēļas nogali labāk pavadīt mājās, ievērojot ierasto ritmu.


DVĪŅI  Iespējams, kāda informācija jūs var ļoti sāpināt, taču centieties nezaudēt optimismu, mieru -- no jūsu noskaņojuma daudzējādā ziņā būs atkarīga notikumu gaita. Plānojiet ceļojumus tikai nedēļas pirmajā pusē. Iedvesmojieties paši un iedvesmojiet citus radošu risinājumu meklējumiem un grūtību pārvarēšanai.
VĒZIS Jums būs jāmaina dzīves ritms, jo apkārt viss noritēs aktīvā mijiedarbībā. Tagad daudz kas ir atkarīgs no savstarpējas sapratnes biznesa un personīgās partnerattiecībās. Jūs varat atteikties no iniciatīvas, risinot jaunas problēmas, taču jums būs jāpieliek reālas pūles, lai saglabātu stabilitāti. Sākot ar ceturtdienu, koncentrējieties ģimenes interesēm un vērtībām. 
LAUVA Ir pienācis laiks atklāt savu spēju potenciālu. Iespējams, jūs var neapmierināt pašizpausmes nosacījumi, vai arī būs jāuzņemas liels papildu slogs. Taču tieši tagad veidojas ilgtermiņa perspektīvas. Šī un nākamā nedēļa ir viens no kārtējā gada noteicošajiem periodiem. Meklējiet sabiedrotos, apkopojiet pieredzi. Nesteidzieties kaut ko mainīt savā personīgajā dzīvē. 

JAUNAVA Mēģiniet līdz ceturtdienai paveikt iknedēļas darbus. Neatslābinieties, papildiniet savu darbu grafiku. Negaidītas izmaiņas darbā jums var nākt par labu, ja ne tagad, tad pēc kāda laika. Ceturtdien var sākties notikumi, kuru dēļ jūs nonāksiet izvēles priekšā. Iespējami zaudējumi un šķiršanās, taču viss, kas notiek tagad, paver jums ceļu uz jaunām iespējām.

SVARI Šīs nedēļas tikšanās, notikumi, pārmaiņas būs ļoti svarīgas. Labāk ir ļaut notikumiem ritēt savu gaitu, bet nepamest novārtā problēmu risināšanu. Līdz ceturtdienai sarīkojiet visas svarīgās sanāksmes, pabeidziet darījumus. Pēc ceturtdienas dariet tikai visnepieciešamākos darbus, atlieciet lielus pirkumus un nesāciet mājokļa pārkārtošanu. 

SKORPIONS Jūsu spēja tikt ar visu galā dažādos apstākļos palīdzēs izkļūt no šīsnedēļas sarežģītās situācijas. Esiet uzmanīgi, jo intuīcija jau iepriekš brīdinās, kurās dzīves jomās ir jābūt uzmanīgiem. Konfrontācija ar partneriem vai konkurentiem var būt visai bīstama. Taču ir lietderīgi dibināt sakarus, atrast abpusēji izdevīgas intereses, jo īpaši ņemot vērā nākotni.

STRĒLNIEKS  Šī nedēļa jums gatavo izaicinājumus. Jūs nevarēsit atļauties brīvi plānot savu laiku. Būs nepieciešams ātri pieņemt lēmumus un uzņemties papildu rūpes. Nedēļas pirmajā pusē veltiet uzmanību darījumiem un interesēm, kas jūs saista ar ārvalstu partneriem. No ceturtdienas var rasties problēmas, kas prasīs visu jūsu laiku un uzmanību.

MEŽĀZIS Koncentrējieties tam, kas notiek apkārt. Šī nedēļa var mainīt jūsu dzīvi un piespiest nodemonstrēt īpašības, par kurām jums nebija pat nojausmas. Pirmdien iespējamas negaidītas izmaiņas – tie būs pirmie signāli par gaidāmajiem notikumiem. Ja jūsu pakļautībā ir cilvēki, parūpējieties par kopības gaisotni, tomēr atbildības nasta tagad pilnībā būs jāuzņemas jums.
ŪDENSVĪRS Pirmdien varat ļauties improvizācijai, ja jums ir atbilstošs noskaņojums. Paplašiniet kontaktus, iepazīstieties ar dažādiem cilvēkiem – komunicējot ir iespēja uzzināt kaut ko interesantu. Ceturtdien esiet uzmanīgs, ja iespējams, izvairieties no riskantām situācijām. Nepakļaujieties konkurentu provokācijām. Turpiniet ar entuziasmu darīt to, kas jums patīk, mainiet savu tēlu, vaļaspriekus, bet palieciet uzticīgi saviem partneriem un draugiem. Ja nepieciešams, piekāpieties un mierīgi vērojiet notiekošo.
ZIVIS Šonedēļ jūs gaida dažādi notikumu pavērsieni, kuros iegūsiet vērtīgu pieredzi. Bet, lai izturētu pieaugušo slodzi, labi izplānojiet nedēļas galvenās aktivitātes. Visus svarīgos darbus paveiciet līdz ceturtdienai. Ir vērts paveikt arī to, ko iepriekš ignorējāt vai kam nebija pietiekami daudz laika. Varat droši teikt „nē”, ja esat pārliecināti, ka jums ir taisnība. Ja jums lūdz palīdzību, neatsakiet to.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM