Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 26. jūlijs – 1. augusts

 






AUNS Pārbaudījumu un emocionālas atjaunotnes nedēļa. Visticamāk, Auniem nekavējoties būs jāpaveic atliktie darbi vai jānokārto saistības, ko viņi uzņēmušies agrāk. Auni var visu pazaudēt vai atrast uzreiz. Nedēļa būs labvēlīga saziņai, mīlestībai. Romantisks noskaņojums un pārmaiņu gaidas palīdzēs Auniem tikt galā ar iepriekšējā perioda negatīvajām tendencēm. Sapņojiet, kaliet plānus pat tad, ja tie nav īstenojami.
VĒRSIS  Iespējams, Vērši sapratīs, ka viņiem dzīvē daudz kā pietrūkst. Situācija var kļūt nekontrolējama, un Vērši sāks justies nekomfortabli. Var rasties nepamatotas aizdomas, sākties kurnēšana. Šīs zīmes pārstāvjiem var būt šaubas par apkārtējo cilvēku viedokļu pareizību. Iespējamas veselības problēmas. Vēršu panākumi būs tieši atkarīgi no spējas veiksmīgi komunicēt, mainīt uzvedības taktiku atkarībā no situācijas. Ģimenes problēmas radīs papildu izdevumus. 
DVĪŅI  Nedēļa ir labvēlīga fiziskām aktivitātēm, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Saziņa ar draugiem, intelektuālas sarunas, mūzikas šedevru klausīšanās ļaus Dvīņiem apmierināt estētiskās vajadzības. Taču šajā periodā var rasties kāre pēc baudām un izpriecām. Dvīņiem var pavērties daudzi dzīves ceļi, tāpēc būs grūti izdarīt pareizo izvēli. Pamudinājumi un padomi, kurus viņiem sniegs mīļi cilvēki, var palikt nesadzirdēti.
VĒZIS Varbūt Vēži parādīs sevi, pildot nelielus uzdevumus, veicot ikdienas darbus. Ņemot vērā nedēļas notikumus, Vēžu uzvedību un izteikumus, tuvi cilvēki var iegūt pilnīgāku priekšstatu par šīs zīmes pārstāvjiem. Priekšplānā izvirzīsies ģimenes problēmas, kuras prasīs ievērojamus izdevumus. Visvairāk Vēži būs noraizējušies par savu bērnu – pusaudžu vai pat pieaugušo bērnu problēmām. Būs jāpieliek daudz pūļu un jāiztērē naudas, lai nodrošinātu savas ģimenes stabilitāti. 
LAUVA Šonedēļ iespējamas krasas garastāvokļa izmaiņas, problēmas attiecībās ar partneriem, konkurentu intrigas. Attiecību problēmas var piespiest Lauvas pieņemt smagus lēmumus. Drudžaina nedēļa. Mājas un ikdienas problēmas būs jārisina nekavējoties. Daudzi Lauvas gaidīs spilgtus notikumus vai pasākumus. Var nedaudz pasliktināšanās pašsajūta, konflikti ar radiniekiem vai bērniem, iespējams, likumpārkāpumi. 

JAUNAVA Nelabvēlīga nedēļa, kas saistīta ar ģimenes problēmām, nesamierināmu konfrontāciju. Visticamāk, problēmas vai kļūdu labošana profesionālajā jomā prasīs ļoti daudz laika. Taču vienlaikus tas ir laiks atpūtai, enerģijas uzkrāšanai, mīlestībai, pašanalīzei, noietā ceļa pārdomāšanai. Nedēļas notikumi būs jūsu iekšējās būtības atspulgs. 

SVARI Saspringts laiks, kas saistīts ar veselības un dzīvības apdraudējumu. Iespējams, pārmērīgi augsts pašnovērtējums, savtīguma izpausmes. Pārmaiņu un pārvērtību periods. Pārmaiņām Svaru dzīvē būs gan pozitīvās, gan negatīvās puses, tomēr šajā laikā izdosies uzkrāt enerģiju. Šīs zīmes pārstāvji, iespējams, spēs koncentrēt spēkus un tikt galā ar visām problēmām, izvairīties no provokācijām un kārdinājumiem. 
SKORPIONS Neveiksmju joslai ir jābeidzas. Šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāves būs romantiskas un jutekliskas. Skorpioni -- vīrieši demonstrēs savas tēvišķās īpašības -- viņi mīl bērnus un labprāt pavada laiku kopā ar viņiem; bērniem šāds tēvs ir īsts atradums. Viss ieplānotais īstenosies, taču sirds dziļumos daudzi Skorpioni nebūs apmierinātību ar sevi un apkārtējiem, savukārt tas var izraisīt nervozitāti.
STRĒLNIEKS  Strēlniekus gaida rosīga nedēļa, kurā viņiem izdosies labāk iepazīt cilvēkus, ar kuriem ir kopā ikdienā. Partneru negodīgums, nelabvēļu intrigas vai melīgi solījumi var radīt lielus finansiālus zaudējumus. Iespējami konflikti ar cilvēkiem, no kuriem atkarīgs Strēlnieku finansiālais un sociālais stāvoklis. Šajā periodā Strēlnieki var saņemt nepareizu informāciju, iespējami pārpratumi, maldi. Darbs, kas prasa lielu fizisku piepūli vai vēlme gūt panākumus par katru cenu var negatīvi iespaidot Strēlnieka pašsajūtu. Turklāt citiem viņi šķitīs despotiski. 
MEŽĀZIS Šajā periodā Mežāži daudz strādās, taču viņiem nāksies pārvarēt slinkumu un apātiju. Atkal būs ļoti daudz darba, taču ir iespējami pārpratumi. Liks sevi manīt pagātnē, tostarp arī pagājušajā gadā pieļautās kļūdas. Veicot darba pienākumus, Mežāži var saskarties ar opozīciju. Nedēļu raksturo suģestija, atkarība, māņticība. Savukārt intrigas, skaudība, nepieciešamība pārvarēt negaidītus šķēršļus aizkavēs jūsu plānu īstenošanu.
ŪDENSVĪRS Veiksmīga nedēļa, kura Ūdensvīriem ilgi paliks atmiņā ar harmoniju, mieru un pareiza notikumu gaita. Laba veselība, sabiedriskums, personīgais šarms daudziem palīdzēs veiksmīgi īstenot jebkurus biznesa plānus un gūt ievērojamus panākumus sava mērķa sasniegšanā. Taču šī nedēļa var sagādāt negaidītas pārmaiņas. Ūdensvīri var kļūt par situācijas noteicējiem vai, gluži pretēji, nonākt ietekmīgu cilvēku pakļautībā. Viss būs atkarīgs no ziņām, kuras Ūdensvīri, iespējams, saņems. 
ZIVIS Šajā nedēļā varat sākt jaunu uzņēmējdarbību vai kalt plānus, visticamāk, tos atbalstīs arī citi. Zivīm piemītošais radošais pacēlums var palīdzēt īstenot interesantos projektus un sasniegt unikālus rezultātus. Visticamāk, šonedēļ būs iespēja novērtēt visus savas pozīcijas plusus un mīnusus un izklāstīt tuvākās nākotnes pasākumu plānu. Ieteicams sākt organisma atveseļošanas kūri. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM