Pāriet uz galveno saturu

Ruds runcis un enerģijas pilns suns meklē mājas

 


Ruds runcis

Rudais runčuks ir ļoti patstāvīgs kaķis. Viņam piemērota dzīvesvieta būs tikai un vienīgi lauku īpašums, jo viņam ļoti patīk pašam kontrolēt savas ikdienas gaitas – iet ārā un nākt iekšā, kad vēlas. Līdz ar to rudulim īsti nederēs arī pilsētas teritorijā esoša privātmāja, kur vakaros noteiktā laikā durvis tiek aizvērtas.

Runcim patīk pieglausties un murrāt, un ļauties, lai kāds papaijā, bet tikai tad, kad pats to vēlas. Ja tas notiek par daudz un viņam vairs nav vēlme pēc pieskāriena – var arī ar ķepu norādīt, lai šī procedūra tiek pārtraukta. Tādēļ runcis nebūs piemērots ģimenēm, kurās ir mazi bērni, vai cilvēkiem, kuri vēlas kaķīti, kurš murrās klēpī un kuru varēs mīļot bez apstājas.

Šim draiskulim vienmēr ir pašam savi dienas plāni. Protams, runcis māk nokārtoties kastītē, bet, ejot savās dienas gaitās – var darīt to arī laukā.



Remis

Remis patversmē nonāca gandrīz pirms diviem gadiem, kad PVD suni atsavināja saimniekam, kurš vairs nespēja parūpēties par dzīvnieku.

Pa šo laiku Remis kļuvis prātīgāks un paklausīgāks. Līdz nonākšanai patversmē Remis dzīvoja dzīvoklī, bet šajā laikā jau pieradis uzturēties voljērā, kā arī doties pastaigās.

Remis ir septiņus gadus jauns. Šobrīd arī jau izturas ar sapratni pret sievietēm, jo sākumā bija izdomājis, ka dodoties pastaigā ar sievietēm varētu pašmaukties un ne tik ļoti paklausīt! Līdz ar to, lielāks respekts ir pret vīriešiem, jo arī Rema saimnieks bija vīrietis.

Suns ir aktīvs, patīk doties aktīvās pastaigās un, kaut arī skaitās jau pusmūžā, bet noteikti ka nebūs piemērotākais dzīvnieks gados vecākiem cilvēkiem, jo enerģijas Remim ir ļoti daudz! Un noteikti, ja viņam ļautu izvēlēties, tad izvēlētos dzīvi ārpus pilsētas!



Ja vēlies iepazīties ar Remi un rudo runci vai sniegt viņam mājas – sazinies ar patversmi ”Lauvas sirds” pa tālruni: 63 443 909

Patversme atgādina, ka adopcijai netiek nodoti dzīvnieki turēšanai pie ķēdes, uz mazdārziņiem, laivu būdām vai juridiskām personām firmu teritoriju ”apsargāšanai”. Adoptējot dzīvnieku nav nepieciešams segt finansiālos izdevumus par veterinārajām manipulācijām.

Patversmē dzīvojošie mīluļi spēs novērtēt, ja ziedosiet profesionālo dzīvnieku sauso barību un konservus, suņu un kaķu guļvietas, pavadas, siksniņas, suņu un kaķu rotaļlietas, kā arī segas, pledus, spilvenus, dvieļus un avīzes. Lūgums uz patversmi nest tikai tīras lietas.

Lai spētu palīdzēt pēc iespējas lielākam nelaimē nonākušo dzīvnieku skaitam, patversmei ir atvērts arī savs ziedojuma konts:

Saņēmējs: Pašvaldības aģentūra ”Nodarbinātības projekti”
Reģistrācijas Nr.: 90001541495
Konta Nr.: LV26UNLA0025300013600
Maksājumā mērķī obligāti jānorāda arī subkonts – 65300013600.


Avots: liepajniekiem.lv

REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM