Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 14. – 20. jūnijs

 






AUNS Iespējamas problēmas, ja Auni nespēs kontrolēt savas vēlmes. Viņi var pārcensties darbā, savukārt ietekme no malas var kļūt par iemeslu negatīviem rezultātiem. Zvaigžņu stāvoklis pašlaik ir nelabvēlīgs, īpaši šīs zīmes stiprā dzimuma pārstāvjiem. Var būt veltīgas cerības, ka izdosies sagaidīt sapratni un atbildes jūtas. Auniem iespējamas kuņģa sāpes, hronisku slimību saasinājums.
VĒRSIS Saspringts dzīvesveids, liels darba apjoms var ievērojami samazināt Vēršu enerģētisko potenciālu. Viņiem nepieciešams pilnvērtīga un ilgstoša atpūta. Var plānot atvaļinājumu. Taču šis periods var izrādīties visai smags. Iespējams, dzīves apstākļi vai ģimenes vajadzības liks veidot ilgtermiņa plānus vai kardināli mainīt darbības jomu. Tas viss var sagraut Vēršu garīgo līdzsvaru.

DVĪŅI  Dvīņu panākumi var būt atkarīgi no viņu prasmes mainīt uzvedību. Pateicoties godprātībai un darbīgumam daudzi saņems izdevīgus piedāvājumus. Aktīva, radoša nedēļa, kura simbolizē mīlestību un piedošanu. Dvīņus gaida lietišķas un personīgas tikšanās, būs jānoformē svarīgi dokumenti. Šis ir lielisks laiks pārdomām par jauna dzīves posma uzsākšanu, veco sakaru atjaunošanu un nostiprināšanu un palīdzības sniegšanu tuviniekiem. 
VĒZIS Vēžus var pārņemt nemiers un trauksme. Daudzi sāks uzskatīt, ka viņu darbībai un aktīvajai dzīves pozīcijai nav nekādas jēgas, tāpēc labprātāk paies maliņā un pavadīs laiku vienatnē. Taču šis būs arī zināšanu apgūšanas, slēptā potenciāla aktivizēšanās periods. Vēžu intelektuālā dzīve būs aizraujoša un balstīsies uz pašu novērojumiem.

LAUVA Iespējams, attiecības ar apkārtējiem prasīs maksimālu koncentrēšanos, disciplinētību un organizētību, taču panākumi solās būt stabili. Ceļš uz mērķi daudziem Lauvām būs pilns līkloču. Tomēr šajā periodā iespējamas veltas ilūzijas, nodevība, maldi un zaudējumi. Jums būs grūti turēties pie savas pārliecības. Tā kā Lauvas nespēs pieņemt pareizo lēmumu, viņus var pārņemt garlaicība un grūtsirdība.  

JAUNAVA Šo laiku raksturo gan pozitīvas, gan negatīvas tendences personīgajā dzīvē. Jaunavas – sievietes gaida iepazīšanās, pēc kuras var aizsākties mīlestības romāns. Kļūs stiprāki jebkuri kontakti. Labi rezultāti būs sadarbībai ar ārzemju partneriem, attāliem radiniekiem. Sievietēm izdosies atbrīvoties no bailēm un šaubām. 

SVARI Šonedēļ materializēsies jūsu idejas un sapņi. Labvēlīgs laiks draudzības attiecību atjaunošanai. Taču šis var izrādīties arī visai pretrunīgs periods. Steiga un nevēlēšanās koncentrēties viena jautājuma risināšanai var radīt problēmas profesionālajā darbībā un personīgajā dzīvē. Jums ir nepieciešama pilnvērtīga atpūta un jauni iespaidi. Iespējams, jūsu tuvinieki nespēs jūs pilnībā saprast.
SKORPIONS Šonedēļ iespējami daudzi pārsteigumi – gan patīkami, gan nepatīkami. Veiksme pavadīs tos Skorpionus, kuriem izdosies apvienot ticību saviem spēkiem un labu intuīciju. Šajā laikā vēlams sagatavoties aktīvākam ciklam, kurš sāksies nākamnedēļ. Piemērots laiks sasniegumu un vienlaikus arī turpmāko plānu pārdomāšanai. Var ierasties ciemiņi, radinieki, taču Skorpionus tas neapgrūtinās. 
STRĒLNIEKS Var turpināties sarežģījumi attiecībās ar apkārtējiem. Strēlniekiem var nākties nedaudz pamainīt savus plānus un turpmākās darbības taktiku. Iespējamas problēmas, kuras būs saistītas ar bērniem vai vecākiem. Jauni cilvēki var izjust lielu psiholoģisku slodzi, kas būs saistīta ar mācībām. Nelabvēlīgs periods, kurš saistīts ar neuzticību partnerattiecībās, konfliktiem ar radiniekiem, kā arī pašsajūtas pasliktināšanos.
MEŽĀZIS Nedēļas pirmajā pusē vēl var būt jūtama iepriekšējā perioda negatīvā ietekme. Konflikti vai pārpratumi mazinās Mežāžu enerģētisko potenciālu, taču viss atrisināsies veiksmīgi. Šajā laikā varat sākt veidot uzkrājumus, sākt būvdarbus. Labs laiks pazudušo mantu, cilvēku, dzīvnieku meklēšanai. 

ŪDENSVĪRS Pārmaiņu un negaidītu likteņa pavērsienu periods. Ūdensvīri var nonākt situācijā, kur viss būs atkarīgs no viņu ticības saviem spēkiem un gribasspēka. Iespējami nepatīkami piedzīvojumi. Šis var būt arī visai pretrunīgs periods – tā pirmā puse var izrādīties garlaicīga, bet otrajā pusē negaidīti notikumi daudziem liks saņemties un aktīvi rīkoties. Lai Savukārt nedēļas otrajā pusē – negaidīta veiksme. Ja tā notiks, tad pacentieties šo brīdi izmantot, lai nostiprinātu savu stāvokli.
ZIVIS Šī nedēļa var sagādāt Zivīm negaidītas iespējas sākt jaunu dzīvi. Vientuļus cilvēkus gaida romantiska tikšanās, savukārt precētie var piedzīvot jūtu atjaunotni. Taču Zivis var zaudēt garīgo līdzsvaru, ticību saviem spēkiem un nākotnei, dažus šīs zīmes pārstāvjus var pārņemt bailes. Zivju personīgajā iespējami nepatīkami pārsteigumi un negaidītas vēstis. Nestabili pāri var daudz strīdēties un iesaistīties konfliktos. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM