Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 3. – 9. maijs

 






AUNS Nevaldāma vēlme gūt panākumus aktīvākajiem un darbīgākajiem Auniem var nest vērā ņemamus rezultātus. Veselais saprāts palīdzēs noteikt, kurš ir draugs un kurš – ienaidnieks, tāpēc Auniem būs jāizvēlas starp patīkamo un lietderīgo. Vecāka gadagājuma cilvēki var saņemt labklājības garantijas gada otrajai pusei. Šīs zīmes daiļā dzimuma pārstāves gaida patīkama iepazīšanās vai tikšanās.
VĒRSIS Labs laiks mīlestībai, ģimenes attiecību stiprināšanai, radošu nodomu īstenošanai. Daudzi Vērši rūpīgi pildīs savus ikdienas darba pienākumus, ieviesīs kārtību, labos dažādas lietas un mehānismus, palīdzēs pārvarēt emocionālu vai mentālu krīzi tuviem cilvēkiem. Šajā laikā atgūsiet iekšējo brīvību, dzīvesprieku. Labvēlīgs laiks Vēršu autoritātes stiprināšanai.

DVĪŅI  Būs daudz plānu un cerību, turklāt to lielākā daļa piepildīsies. Taču Dvīņus – ideālistus vairāk priecēs apziņa, ka viņi bruģē ceļu uz nākotni. Divējāds periods. Iespējams, Dvīņiem būs jātērē laiks un spēki, lai atrisinātu problēmas attiecībās ar apkārtējiem, jāpārskata plāni. Savukārt jaunas idejas vai nestandarta risinājumi dos labus rezultātus.

VĒZIS Šis ir pārbaudījumu laiks. Domāšana, jūtas, rīcība būs pārdomāta un harmoniska. Vēži var nonākt jaunā situācijā, taču spēs tajā labi orientēties. Pateicoties intuīcijai un skaidram aprēķinam, šīs zīmes pārstāvji var gūt panākumus mākslā, personīgajā dzīvē un darbā. Taču vienlaikus šis būs ilūziju, maldu un provokāciju periods. Pat Vēžiem raksturīgā jūtu atdzimšana, emocionālais pacēlums izrādīsies vien pašapmāns.
LAUVA Brīnišķīgs laiks mīlestībai, laulībai. Labi veiksies jaunu ilgtermiņa projektu un lēmumu īstenošanā. Vīriešiem veiksies labāk. Pozitīva ziņa mazinās spriedzi. Savukārt sievietēm, kuras strādā vadošā amatā, šis laiks nebūs veiksmīgs. Iespējams, neizdosies tikt galā ar dažām problēmām, kuras vēl pavisam nesen šķita viegli atrisināmas.

JAUNAVA Šonedēļ Jaunavām sagādās problēmas komunikācija un sadzīves rūpes. Taču šis periods ir piemērots cīņai ar dažādiem kārdinājumiem. Tas aizritēs žēlsirdības, mīlestības un piedošanas zīmē. Labs laiks sporta nodarbībām, fiziskām aktivitātēm, saskarsmei, laulības slēgšanai.


SVARI Harmonisks, līdzsvarots laiks. Taču idilliskais miers nenovedīs pie domu un jūtu stagnācijas. Veiksmīgākajiem Svariem stabilizēsies finansiālais stāvoklis. Privātā dzīve būs mierīga – nedēļas vidū Svari atjaunos garīgo līdzsvaru un dzīvos harmonijā ar apkārtējo pasauli. 


SKORPIONS Saglabāsies iepriekšējās nedēļas tendences. Šis laiks var izrādīties labvēlīgs plānu īstenošanai. Skorpioniem ir labi attīstīta intuīcija, viņi būs ārēji mierīgi un vienaldzīgi, taču viņu sajūtas būs saasinātas un svārstīgas. Dažiem Skorpioniem tā arī neizdosies panākt to, ka domubiedri sāk atbalstīt viņu idejas.

STRĒLNIEKS Labs laiks jaunu vietu apmeklēšanai, ceļojumiem, Strēlnieki var droši vērsties varas un sabiedriskās iestādēs. Zvaigznes sola panākumus profesionālajā jomā. Aizrautība un prasme racionāli saplānot laiku pozitīvi ietekmēs darba rezultātus un izraisīs apkārtējo cieņu. Taču personīgajā dzīvē iespējamas vilšanās. Jauna iepazīšanās var sagādāt vilšanos.
MEŽĀZIS Iespējami pretrunīgi notikumi, domas, rīcība. Aktīva darbība palīdzēs gūt panākumus finanšu jomā, taču neuzmanības dēļ Mežāži riskē zaudēt ievērojamu naudas summu. Šajā periodā būs jauni enerģijas avoti, piepildīsies vēlēšanās. Šis ir vispiemērotākais laiks ģimenes problēmu risināšanai. Zvaigznes sola, ka tieši tagad pie jums atgriezīsies maiguma un mīlestības jūtas. Būs veiksmīgi pirkumi, labi padosies būvdarbi, remontdarbi.
ŪDENSVĪRS Labs laiks pašizglītībai, amatu apgūšanai. Ūdensvīri var tikt iesaistīti mājokļa labiekārtošanā – remontdarbos vai celtniecībā. Labs periods kolektīvam darbam, kopīgiem pasākumiem, aktīvai atpūtai, fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā. Ūdensvīriem negribēsies nodarboties ar nopietnām lietām. Liks sevi manīt nogurums, kurš uzkrājies iepriekšējā periodā. Arī emocionālais stāvoklis var būt nestabils.
ZIVIS Pretrunīga, divējāda nedēļa. Vēlēšanās norobežoties no steigas un pabūt vienatnē var radīt pārlieku atsvešināšanos un personīgas problēmas. Nedēļas otro pusi sarežģīs pārpratumi, vilšanās. Zivis nebūs gatavas attiecībām, kuras pamatos var mainīt viņu dzīvi. Mēneša beigās daudziem šīs zīmes pārstāvjiem var rasties vēlmes, par kurām viņi pašlaik nemaz nenojauš. Iespējami sarežģījumi ar varas struktūru pārstāvjiem. 


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM