Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 5. – 11. aprīlis

 






AUNS Nesamaziniet tempu, centieties pabeigt kādu darbu, lai redzētu rezultātu. Jūs gaida lielisks laikposms, un tam ir pienācīgi jāsagatavojas. Otrdiena un trešdiena piemērota dažādiem sīkiem darbiem, kārtības ieviešanai un nepieciešamās informācijas iegūšanai. Esiet atklāti, komunicējot ar cilvēkiem, kurus mīlat, kā arī nekavējiet pārmaiņas. Izklaidi un braucienus plānojiet svētdien.
VĒRSIS Tagad vairāk laika veltiet estētiskām vērtībām. Darbā labi veiksies ar reklāmu un dizainu saistītu jautājumu risināšana. Neatstājiet bez ievērības bērnu lūgumus, palīdziet viņiem atrisināt problēmas. Izdariet to, ko esat apsolījuši. Otrdien īstenojiet idejas. Šis ir optimāls laiks kolektīvam radošam darbam, turklāt jūs varat izņemties vadītāja funkcijas.

DVĪŅI  Jūsu slodze pieaugs, taču tagad būs daudz vilinošu perspektīvu. Personīgajā dzīvē šī nedēļa var būt viena no labākajām attiecību uzlabošanai. Varat noformēt līgumus, kārtot darījumus, rīkot reklāmas akcijas. Trešdien iespējami negaidīti notikumi. Pamainiet ierasto komunikācijas stilu, tam var būt labi rezultāti. Taču neizdariet spiedienu un nesteidziniet, jo pašlaik ne visi spēj tikt jums līdzi. 
VĒZIS Šai nedēļai vēlams kalt konkrētus plānus un censties paveikt pēc iespējas vairāk. Attiecībās izkristalizēsies dažas nianses, kuras jums palīdzēs pamainīt savu uzvedību. Piemērots laiks lēmumu, kuri saistīti ar ģimeni un personīgo dzīvi, pieņemšanai. Trešdien rīkojiet tikšanās, aktīvi sarakstieties, jo jauna informācija palīdzēs izvēlēties pareizos orientierus. Sapņojiet, plānojiet svētdienas atpūtu, esiet gatavi ātrai notikumu attīstībai.
LAUVA Pirmdien bez kavēšanās iesaistieties notikumos un atrisiniet situāciju. Paplašiniet komunikāciju, apspriediet kopīgus plānus ar darījumu partneriem. Jūsu panākumi karjerā pašlaik ir atkarīgi no tā, kā izdosies izveidot attiecības ar kolēģiem. Trešdien esiet uzmanīgi, risinot finansiālus jautājumus. Nedēļas otra puse ir labvēlīga publiskiem pasākumiem, reklāmai. 

JAUNAVA Beidzamajā laikā jūs esat guvuši panākumus, pateicoties prātīgai rīcībai un pacietībai. Taču piektdien jūs var pievilt partneri vai arī negaidīti var nākties pievērsties kaut kam jaunam. Nepretojieties pārmaiņām, jo nekas nenotiek nejauši. Pagaidām sarežģītās situācijās centieties atrast kompromisu. Jums ir divas nedēļas, lai nostiprinātu savas pozīcijas un sāktu īstenot savus plānus. Brīvdienās varat neierobežot tēriņus.
SVARI Šis ir viens no svarīgākajiem periodiem šajā gadā, kad ir svarīgi atstāt pagātnē pabeigtos darbus un sagatavoties kārtējam intensīvam periodam darbā un privātajā dzīvē. Pašlaik jūs esat notikumu centrā, tāpēc ir svarīgi noteikt prioritātes. Vēlams pasteigties ar līgumu un vienošanos noslēgšanu. Risiniet darbā iekārtošanās un izglītības jautājumus, droši mainiet imidžu un attiecību stilu. 
SKORPIONS Šis ir noteicošais posms darbos un darījumos, kuriem jūs jau esat veltījuši gana daudz laika un spēku. Tagad esat daudz tuvāk panākumiem, taču lēmumi jāpieņem atbildīgi. Nemeklējiet draugu padomus – jūs, kā vienmēr, tiksiet ar visu skaidrībā daudz labāk. Svētdien var mainīties jūsu plāni, nākt klāt jauni darbi. Pievērsiet uzmanību šķietami nejaušai informācijai.
STRĒLNIEKS Pašlaik vislabākos panākumus izdosies gūt, strādājot komandā. Var pieaugt draugu, kolēģu un citu ieinteresētu cilvēku loma tajās dzīves jomās, kurās jūs esat noskaņojušies pārmaiņām. Stresainām un ekstrēmām situācijām trešdien gluži negaidīti var būt pozitīvs efekts. Taču jums ir kārtīgi jāpilda savas saistības, kā arī jārīkojas kolektīva interesēs.
MEŽĀZIS Nedēļas pirmajā pusē risiniet ikdienišķus jautājumus. Ja nepaspēsiet ieviest kārtību darbos un savā mājoklī, drīz vien var sākties juceklis. Apkārtējie jums labprāt palīdzēs, ja pareizi organizēsiet kopīgā darba procesu. Savukārt nedēļas vidū sāksies pārsteigumi. Būs daudz uztraukumu, taču lielākā daļa būs saistīta ar pozitīvām pārmaiņām gan darbā, gan personīgajā dzīvē. Necentieties kavēt pārmaiņas.
ŪDENSVĪRS Grūtības ir aiz muguras, jūs esat ieguvuši priekšniecības, kolēģu cieņu, par jums izrāda interesi pretējā dzimuma pārstāvji. Taču pirmām kārtām ir jādomā par veselību un darba interesēm. Jebkurš stress ātri pāries, tāpēc veltiet laiku tam, kas tik tiešām ir svarīgi. Brīvdienās uzkrāsiet enerģiju un atgūsiet entuziasmu. Var īstenoties kāds sen sapnis, taču, lai tā notiktu, būs jāizrāda iniciatīva. 
ZIVIS Drīz būs ļoti daudz darāmā, tāpēc šonedēļ centieties ieviest kārtību itin visur, kur vien tas ir iespējams. Trešdien iespējami sarežģījumi attiecībās ar cilvēkiem, kuri jums ir ļoti svarīgi. Spontāna reakcija var izrādīties vispareizākā, un tas palīdzēs satuvināties vēl vairāk. Līdz brīvdienām pacentieties nokārtot visus finansiālos jautājumus. Varat kārtot ar mantojumu, īpašuma tiesību jautājumus, ņemt aizdevumu.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM