Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 26. aprīlis – 2. maijs

 






AUNS Šonedēļ būs nepieciešama laba reakcija. Vairāk spēku tērēsiet savu interešu aizstāvēšanai un kļūdu labošanai. Risks neattaisnosies. Personīgajā dzīvē sāksies kaislību un vēlmju periods. Centieties neuzspiest mīļotajam cilvēkam savu viedokli, taču droši mainiet ierasto attiecību stilu, atrodiet kopīgus vaļaspriekus un vairāk laika pavadiet draugu pulkā. Sestdien romantiskā braucienā var būt iespēja novērst visus pārpratumus.
VĒRSIS Tagad vairāk laika veltiet estētiskām vērtībām. Darbā labi veiksies ar reklāmu un dizainu saistītu jautājumu risināšana. Neatstājiet bez ievērības bērnu lūgumus, palīdziet viņiem atrisināt problēmas. Izdariet to, ko esat apsolījuši. Otrdien īstenojiet idejas. Šis ir optimāls laiks kolektīvam radošam darbam, turklāt jūs varat izņemties vadītāja funkcijas.

DVĪŅI Būs ļoti daudz darba, tāpēc nepalieliniet slodzi pēc savas iniciatīvas. Pirmdien nesteidzieties ar lēmumu pieņemšanu. Svarīgākos pasākumus plānojiet ceturtdien un sestdien. Netērējiet laiku otršķirīgiem darbiem, taču neierobežojiet komunikāciju ar tiem, kuri var palīdzēt īstenot jūsu plānus. Nepametiet novārtā veselību. Iespējamas traumas, iekaisuma procesi un infekcijas. Darbā biežāk rīkojiet pārtraukumus, interesanti pavadiet brīvo laiku. 
VĒZIS Jums var šķist, ka vairs nespējat kontrolēt kādus jums svarīgus notikumus. Ja saspringtās gaidas nemazināsies, tā arī notiks – iespējamas situācijas, kurās jutīsieties apjukuši un nezināsiet, kā rīkoties. Tāpēc labāk ļaujiet ritēt notikumiem savu gaitu, bet tuviniekiem – rīcības brīvību. Ceturtdien jums izdosies atgūt kontroli pār notiekošo un izbaudīt sajūtu, ka labāk par citiem zināt, kā rast izeju no situācijas. Sestdien varat plānot aktīvu atpūtu. 
LAUVA Šis būs visai sarežģīts periods. Notikumi strauji attīstīsies, iespējami negaidīti pavērsieni attiecībās ar tuviem cilvēkiem. Arī draugiem var būt nozīmīga loma visā notiekošajā, taču nepārsteidzieties ar secinājumiem – pēc kāda laika to visu vērtēsiet citādi. Toties šonedēļ jums var rasties daudz jaunu ideju. Savukārt grūtību pārvarēšana var jūs savest kopā ar cilvēkiem, kuriem nākotnē būs svarīga loma jūsu dzīvē. Svarīgākos darbus plānojiet sestdien. 

JAUNAVA Jūsu vēlme visu darīt pareizi var nonākt pretrunā ar gaidāmajiem pārbaudījumiem. Pirmdien un otrdien esiet piesardzīgi, uzklausot padomus un pieņemot lēmumus. Nav vēlami kontakti ar priekšniecību vai kontrolējošo dienestu pārstāvjiem. Ceturtdien situācija ievērojami uzlabosies, taču būs jārisina problēmas, kas radušās agrāk. Necentieties uzreiz darboties pārlieku aktīvi, mazliet nogaidiet – vairākas problēmas atrisināsies pašas no sevis. 
SVARI Šonedēļ būs jāatrisina daži nozīmīgi jautājumi. Izvairīties no grūtībām neizdosies, tāpēc bruņojieties ar pacietību un meklējiet domubiedrus. Tālus braucienus un komandējumus pagaidām labāk atlikt, jo tie nedos gaidītos rezultātus. Nav vēlama ķirurģiska iejaukšanās, fiziska un emocionāla pārslodze. Trešdien jums radīsies vairāk iespēju īstenos savus plānus. Taču no priekšniecības vēlams turēties pa gabalu. Sestdien labi atpūtieties.
SKORPIONS Priekšplānā būs finansiālie jautājumi. Iespējami negaidīti sarežģījumi darījumos, tāpēc ieteicams pārliecināties, ka jūsu līdzekļi ir drošībā. Savukārt kompromiss jums palīdzēs ne tikai izvairīties no problēmām, bet arī rast atbalstu diezgan sarežģītā dzīves posmā. Savam partnerim veltiet vairāk rūpju un uzmanības, parūpējieties, lai mājās būtu komfortabla gaisotne.
STRĒLNIEKS Negaidīti notikumi pirmdien un otrdien var izsist jūs no sliedēm. Lieciet lietā savu intelektu un iespējami ātri atrodiet risinājumus. Taču pēc savas iniciatīvas nesāciet to, kas var sarežģīt jums dzīvi. Lietišķas apspriedes un ģimenes jautājumu risināšana šajā laikā veiksies labi. Piektdien un sestdien, ja tas ir nepieciešams, pastrādājiet vai arī atrodiet veidu, kā atjaunot spēkus.
MEŽĀZIS Dodiet iespēju apkārtējiem piedalīties nedēļas sākumā radušos problēmu risināšanā. Necentieties visu uzkraut saviem pleciem arī tad, ja jums šķiet, ka neviens šos jautājums nespēs atrisināt labāk. Paaugstinātas aktivitātes periods šonedēļ tikai sākas, tāpēc kopējas lietas labad pasaudzējiet spēkus un nervus. Arī romantiskajās attiecībās nesteidziniet notikumus. Sagaidiet sestdienu un organizējiet mīļotajam cilvēkam romantisku braucienu vai vakariņas.
ŪDENSVĪRS Pirmdien un otrdien neriskējiet ar to, kas jums ir svarīgs. Dalība avantūristiskos projektos draud ar krahu. Atlieciet visus svarīgos darbus uz nedēļas beigām un atdodiet vadības grožus tam, kurš pašlaik labāk pārvalda situāciju. Izskatiet idejas un priekšlikumus, taču nesteidzieties ar to īstenošanu. Personīgajā dzīvē iespējami nopietni pārbaudījumi. Līdz sestdienai nav vēlamas atklātas sarunas, palieciet uzticīgi saviem principiem. 
ZIVIS Pašlaik svarīgākās ir ģimenes intereses. Perioda pirmajā pusē nesāciet mājokļa pārbūvi vai rekonstrukciju. Rūpējieties un gādājiet par tuviniekiem. Iespējams, ceturtdien saņemsiet jaunu informāciju vai priekšlikumu, kura perspektīvas noskaidrosies pēc kāda laika. lai ko jūs arī darītu, daudz laika un uzmanības prasīs finansiālo jautājumu risināšana un personīgā dzīve. Ja sestdien jums nav jāstrādā, labi atpūtieties un gūstiet jaunus iespaidus.


REKLĀMA


REKLĀMA

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM