Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi nedēļai: 15. – 21. marts

 






AUNS Labs laiks darba meklēšanai un uzsākšanai. Attiecības kolektīvā būs nelīdzsvarotas, bet, ja neļausiet vaļu emocijām un pievērsīsieties tik tiešām svarīgām lietām, daudz kas mainīsies uz labu. Lai atbrīvotos no stresa, ieteicamas fiziskās aktivitātes, īpaši nedēļas pirmajā pusē. Nāks par labu profilaktiski pasākumi, diēta. Brīvdienās rīkojieties tā, lai nerastos iemesls greizsirdībai.
VĒRSIS Pienācis laiks īstenot savus plānus. Vērsi jutīs, kur var gūt labumu, tāpēc būs veiksmīgi noguldījumi un pirkumi. Piemērotākās dienas tam būs ceturtdiena un piektdiena. Savukārt no trešdienas līdz piektdienai atrodiet laiku kosmētiskām procedūrām, aizejiet uz frizētavu, iegādājieties jaunu kosmētiku. Brīvdienās tuvinieku reakcija uz jūsu rīcību var būt pavisam negaidīta, taču uztveriet to mierīgi, pacentieties samierināties.
DVĪŅI Esiet piesardzīgi pirmdien un otrdien, īpaši braucienos. Šajās dienās nav vēlams plānot svarīgus darbus, remontu, rūpējieties par mājas un darba datoru. Trešdien un ceturtdien varat plānot svarīgas personīgas un lietišķas tikšanās, sarakstīties. Piektdien un sestdien situācija var kļūt nekontrolējama. Lai nepieļautu kļūdas, veiciet tikai kārtējos darbus. Savukārt pārlieka vaļsirdība var jums kaitēt. 

VĒZIS Tagad daudz kas nonāk atklātībā. Šajā laikā varat aktīvi paust savu pozīciju, taču tas izraisīs stresu un nogurumu. Pašlaik visvājākā vieta organismā ir aknas, tāpēc ierobežojiet treknas pārtikas un saldumu lietošanu. Svarīgākos darbus plānojiet perioda otrajā pusē. Svētdienu vislabāk veltīt braucieniem un izklaidei, turklāt lietišķas sarunas varat apvienot ar personīgu jautājumu risināšanu. 
LAUVA Pirmdien un otrdien samaziniet izdevumus līdz minimumam un nesteidzieties pieņemt lēmumus jautājumos, kuros pastāv risks, ka varat ciest materiālus zaudējumus. No trešdienas aktīvi komunicējiet ar tiem, kas var palīdzēt jums atrisināt jautājumus profesionālajā jomā. Jaunas iepazīšanās būs gan patīkamas, gan noderīgas. Visus Lauvas, neatkarīgi no ģimenes stāvokļa, pārņems romantisks noskaņojums.

JAUNAVA Pirmdienas un otrdienas notikumi būs noteicošie. Nesteidzieties izrādīt aktivitāti, taču neatsakieties no priekšlikumiem. Vēlams dažas dienas padomāt, vai pietiks spēku un būs vēlēšanās uzņemties papildu slodzi. Iespējams, jums uznāks vēlēšanās mainīt mājokli vai arī ieviest kādas citas svarīgas pārmaiņas savā dzīves vietā. Aktīvai darbībai piemērotākā ir ceturtdiena un svētdiena. 

SVARI Šajā laikā varat aktīvi komunicēt, doties braucienos, risināt jautājumus dažādās instancēs. Priekšplānā var izvirzīties attiecības ar brāļiem, māsām un citiem radiniekiem. Ja jūtat, ka situācija kļūst aizvien nokaitētāka, centieties rast kompromisu. Perioda pirmajā pusē neko nemainiet, risinājumu atradīsiet nedēļas nogalē. Šajā laika ieteicams plānot visus svarīgākos darbus un kultūras pasākumus.
SKORPIONS Iespējams, pirmdien vai otrdien jums būs jāpieņem svarīgs lēmums, jo apstākļi strauji mainīsies. Šajās dienās neplānojiet lielu darba apjomu, labāk koncentrējieties svarīgākajam. Tikšanās, saruna vai vēstule var kaut ko būtiski mainīt personīgajās attiecībās. Gaisotne būs saspringta, tāpēc vēlams palielināt fizisko slodzi. Svētdien apmeklējiet saunu.

STRĒLNIEKS Ja pārmaiņas jau ir nobriedušas, nekavējiet notikumu gaitu pat tad, ja tas prasīs daudz spēku un emociju. Pašlaik viss notiek ātri, tāpēc var viegli palaist garām iespēju sasniegt jaunu līmeni, atrast labāku darbu vai uzsākt pelnošu biznesu. Visās sarunās centieties uzmanīgi ieklausīties partnerī, nepaudiet kategorisku viedokli. Nedēļas nogalē varat noformēt dokumentus, iepirkties. 

MEŽĀZIS ŠJūsu situācija pamazām uzlabosies, tāpēc var samazināt slodzi un vairāk laika veltīt personīgiem jautājumiem. Atliciniet vismaz vienu dienu, lai dotos dabā, kur varēsiet atslābināties un citādi novērtēt savus pienākumus un darbus, kuri gaida savu kārtu. Piektdien saņemtā informācija var likt atgriezties pie agrākajiem plāniem. Taču galīgo lēmumu pieņemiet ne agrāk kā svētdien. Brīvdienās ieprieciniet sevi, komunicējot ar draugiem.
ŪDENSVĪRS Iespējamas ar elektroniku vai citiem sakaru līdzekļiem saistītas problēmas., turklāt spriedze var būt arī komunikācijā. Tāpēc nedēļas pirmajā pusē labāk koncentrējieties intelektuālam darbam, mazāk runājiet un diskutējiet. Ceturtdien un piektdien varat iegādāties pirkumus sev un ģimenei. Šis ir labvēlīgs laiks braucieniem (līdz piektdienas pusdienlaikam) un personīgu jautājumu risināšanai. 

ZIVIS Jums gandrīz neatliek laika personīgajai dzīvei. Toties darbā ir daudz pārmaiņu, tāpēc nevajadzētu atteikties no papildu slodzes, ja tā tiek labi apmaksāta vai sola kāpienu pa karjeras kāpnēm. Esiet piesardzīgi pirmdien un otrdien, ja plānojat svarīgas tikšanās vai braucienus. Savukārt ceturtdien un piektdien varat apmeklēt acu ārstu. Kompreses, vingrinājumi acīm palīdzēs atbrīvoties no sasprindzinājuma. 


REKLĀMA


REKLĀMA
REKLĀMA

REKLĀMA


Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM