Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi — 29. marts – 4. aprīlis

 






AUNS Veselība, skaistums un iekšējais līdzsvars šonedēļ būs galvenais stimuls, kas mudinās jūs darboties. Varat izmēģināt jaunu diētu, atsākt nodarbības sporta zālē vai arī rūpīgāk izvēlēties pārtikas produktus. Līdz trešdienai nodarbojieties ar praktiskām lietām. Esiet pacietīgi, jo šajā laikā rezultatīva būs tikai savstarpēji izdevīga sadarbība. Trešdien varat iepirkties. Savukārt brīvdienas vēlams pavadīt vasarnīcā kopā ar ģimeni vai tuviem draugiem. 
VĒRSIS Pašlaik jums visvairāk rūp viss, kas saistīts ar mājokli, un perioda pirmajā pusē jums izdosies realizēt dažas savas idejas. Dzīvesbiedru patīkami pārsteigs jūsu radošā pieeja un pacietība, ar kādu jūs veiksiet sīkus remontdarbus un ieviesīsiet kārtību. Trešdien būs jaunas intereses un uzdevumi. Līdz piektdienai varat slēgt darījumus, kārtot ar reklāmu saistītus jautājumus. 
DVĪŅI Lielisks laiks atpūtai, braucieniem, komunikācijai grupā, ar kuru saistās jūsu intereses un perspektīvas. Nākamajā nedēļā slodze ievērojami pieaugs, tāpēc pašlaik jums ir jāsavāc visa nepieciešamā informācija un jāsakārto dokumenti. Ceturtdien iespējami traucējumi sakaru sistēmu darbībā, problēmas braucienos un kontaktos ar apkārtējiem. Uzmanīgi uzklausiet savu tuvinieku lūgumus. 
VĒZIS Nedēļas pirmajā pusē Vēži būs iegrimuši ikdienas rūpēs. Jums sagādās baudījumu savas mājokļa interjera risinājumu meklēšana. Ceturtdien iespējami notikumi, kuri var iedragāt jūsu pozīcijas. Palūdziet partnera palīdzību. Kopīgi risinot problēmas, uzlabosies arī personīgās attiecības. Iespējams, jums vajadzētu izvēlēties svētdienu kā atskaites punktu kāda svarīga jautājuma risināšanā. 
LAUVA Gaidīšanas periods ir beidzies – jums ir jāpasteidzas ne tikai ar pašreizējo, bet arī turpmāko plānu īstenošanu. Apstākļu sakritības rezultātā jūs nonāksiet notikumi centrā, turklāt domubiedri liek uz jums visai lielas cerības. Ceturtdienas notikumiem būs īpaša jēga, nepalaidiet garām iespēju ieviest skaidrību jautājumos, kuri jūs interesē. Lauvām var būt tik daudz vilinājumu, ka nāksies palauzīt galvu, kā izkļūt no visai sarežģītās situācijas. 
JAUNAVA Jūs varat lepoties ar savu meistarību, organizētību un kārtību – apkārtējie to noteikti ievēros. Vairāk laika veltiet sīkumiem, kuriem parasti pietrūkst laika, un harmoniskā gaisotne jums sagādās patiesu gandarījumu. Visa nedēļa ir piemērota praktisku jautājumu risināšanai. Taču ceturtdien un piektdien iespējami notikumi, kuri neietilpa jūsu plānos. Brīvdienās varat paplašināt paziņu loku. 
SVARI Nedēļas pirmajā pusē savu laiku plānojiet pragmatiskāk. Netērējiet to sīkumiem, bet dariet to, kas dos konkrētus rezultātus. Šajā laikā labi veiksies juridisku vienošanos noformēšana. Savukārt ceturtdien var atklāties, ka attiecībās ar darījumu partneriem vai tuviem cilvēkiem viss nebūt nav tik vienkārši, taču jums izdosies rast izeju no šīs situācijas. Nākamajā nedēļā esiet gatavi iesaistīties jaunā projektā.
SKORPIONS Atpūtieties, jo pašlaik ar iniciatīvām un jauninājumiem var nesteigties. Vairāk laika veltiet radošu sakaru veidošanai grupā vai kolektīvā, kur jūs pavadāt laiku vai strādājat. Draugi var „piespēlēt” jums jaunas idejas vai palīdzēt nodibināt noderīgu pazīšanos. Nedēļas otrajā pusē notikumu gaitu būs grūti paredzēt. Iespējami daži ierobežojumi.

STRĒLNIEKS Tuvojas nozīmīgas un daudzsološas pārmaiņas. Ja jums ir savi plāni, šo nedēļu veltiet sagatavošanās pasākumiem. Atsāciet sporta nodarbības, jūsu klātbūtne radīs labvēlīgu psiholoģisko gaisotni grupā, jo esat pilni entuziasma un gatavi jauniem sasniegumiem. Visa nedēļa, izņemot ceturtdienu un piektdienu, ir labvēlīga braucieniem. Svētdien gaidiet pārsteigumus, centieties atrasties notikumu centrā. 
MEŽĀZIS Radīsies laba iespēja ieviest skaidrību jautājumā, kas jums neliek mieru. Līdz ceturtdienai varat paveikt daudzus mazus darbus, tas jums radīs gandarījuma sajūtu. Šis laiks ir piemērots informācijas sistematizēšanai un kārtības ieviešanai tur, kur tas nepieciešams. Nākamnedēļ jūsu dzīvē iespējamas nopietnas pārmaiņas. Brīvdienās veltiet laiku mājas rūpēm vai atpūtieties kopā ar ģimeni, lai pirmdien varētu pilnībā koncentrēties darbam. 
ŪDENSVĪRS Iespējams, pašlaik jums vajadzētu pārskatīt dažus sakarus. Nesteidzieties ar rezultātu izvērtēšanu, jo īpaši tad, ja tie nav tādi, kādus jūs gaidījāt. Pēc kāda laika secināsiet, ka ir notikušajās pārmaiņās ir daudz plusu. Nedēļas pirmajā jums būs lieliska iespēja īstenot dažas praktiskas idejas mājoklī. Perioda otro pusi vēlams veltīt ārējiem kontaktiem, braucieniem, sarakstei. Visu nedēļu rūpīgi sekojiet līdzi savam veselības stāvoklim, nepieļaujiet pārslodzes. 
ZIVIS Nedēļas pirmajā pusē pievērsieties kaut kam konkrētam. Tikšanās, sarunas būs saistītas ar materiālām interesēm. Pašlaik vajadzētu atdot parādus, veikt maksājumus, lai nākamnedēļ varētu sākt jaunus darbus. Ceturtdien jums var izdoties īstenot kaut ko neparastu un negaidītu. Brīvdienās būs daudz patīkamu iespaidu, īpaši tad, ja atpūtai izvēlēsieties labu kompāniju.

REKLĀMA - REĢISTRĒJIES UN PENI NAUDU NO MĀJĀM

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM