Pāriet uz galveno saturu

Piedodiet, es nespēju noturēt! Uzņēmēja slēdz frizieru salonu (+VIDEO)

 Dīkstāves pabalsts vēl nav saņemts, bet īres maksājumi nav paceļami – tas lika uzņēmējai, salonu “Royal Dandy” īpašniecei Sigitai Norvelei izšķirties par salona slēgšanu Rīgā, vēsta LTV raidījums "Panorāma". Viņa aicina netērēt laiku birokrātijai, bet gan atbalstam uzņēmējiem, kuri ienes naudu valsts budžetā.



Sigita Norvele pamāj paziņām, kas ieraudzījuši gaismu Cēsu frizētavas “Royal Dandy” logos, grib zināt, vai tiešām tā atvērta. Tomēr ne, Cēsu frizētava ir ciet jau gandrīz divus mēnešus.

“Royal Dandy” frizētavas ir zināmas cēsiniekiem, valmieriešiem un siguldiešiem. Sešus gadus arī neskaitāmi rīdzinieki to sauca par savējo. Pagājušajā nedēļā Sigita pieņēma smago lēmumu Rīgas frizētavas durvis slēgt.

“Es ļoti atvainojos esošajiem klientiem, ilggadējiem, kas bijuši lojāli, piedodiet, es nespēju noturēt, un manas vainas dēļ nācās slēgt šo vietu. Diemžēl nenāca pretī ar īri, un, ja arī nāca, tad uzvija, kad ārkārtas stāvoklis beigsies, ir pārāk liela, es tā nevaru, es uzskatu, ka tas ir neloģiski,” skaidro Sigita.

Pēc emocionālā paziņojuma sociālajā tīklā “Facebook” par Rīgas salona slēgšanu Sigita saņēmusi ļoti daudz atbalsta vārdu. Arī negatīvus komentārus, lai nečīkstot, ja nav maksājusi nodokļus. Viņu tas aizvaino.

“Es esmu maksājusi nodokļus, un uzskatu, ka nodokļi ir jāmaksā, jo var pienākt laiks kā šis, kad nekad nevar zināt, kad būs jāprasa palīdzība valstij, tu nevari prasīt palīdzību valstij, ja tu neesi neko devis,” uzsver Sigita.

Jau decembra beigās pieteikusies dīkstāves pabalstam, tomēr pagaidām atbalstu nav saņēmusi.

“Ja viņi saka 500 eiro, tad tas ir 500 eiro minimums, es varētu šeit īri nosegt, komunālos ne, bet īri; Rīgā man būtu jāpieliek klāt īrei, bet tas būtu liels atbalsts, nevajag solīt, ja nevar darīt,” saka Sigita.

“Ir tik nenormāli birokrātiski tie soļi, labāk netērējiet to laiku birokrātijai, tērējiet laiku, lai pasargātu tos mazos uzņēmējus, arī tos lielos, jo viņi ir liela ekonomikas sastāvdaļa, kas ienes lielu budžetu valstij,” aicina uzņēmēja.

Tomēr Sigita ir optimiste un zina, ka vēlākais vasaras mēnešos atkal vērs Cēsu un Valmieras frizētavas durvis. Par Siguldu vēl esot pārdomās.

“Te nu mēs esam, būs jau labi, bet nav ko čīkstēt, viss būs labi,” pārliecināta Sigita.

 



Avots: bb.lv


GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM