Pāriet uz galveno saturu

Marta mēneša horoskops


 


Aunam pavasara sākums var būt ļoti veiksmīgs

Kopumā periods var paiet visai veiksmīgi. Marta pirmajā nedēļā būs liela vēlme pamācīt apkārtējos, tomēr centies to darīt diplomātiski. 5.,6. datumā vari veidot sadarbības ar ārzemju partneriem. Laika posmā no 9.-13. martam vari pievērsties filozofiskās dzīves izpētei. Tev lieliski izdosies harmonizēt sevi, rast kopīgu valodu ar jaunāko paaudzi. Tomēr īstā zvaigžņu stunda sitīs 20. martā, kad Saule pāries tavā Auna zīmē! Sveicam gaviļniekus, kas svinēs savas dzimšanas dienas līdz pat 19.aprīlim, skatoties kādā dienā kuram iekrīt svētki. Pavadi šo dienu enerģētiski spēcīgi, lai viss nākamais gads būtu auglīgs, laimīgs. Sākot no 23. datuma veiksies karjeras lietās. Uzlabojas arī tavas valdošās planētas Marsa stāvoklis, kas sekmēs darbu pie jauniem projektiem. Vīriešiem nesagādās problēmas “nocopēt” kādu smuku zaķi.

Vērsim martā uzliesmos radošuma dzirksts

Mēneša pirmajās trijās nedēļās labāk veiksies radošajiem zīmes pārstāvjiem. Tu būsi atvērts jaunām sadarbībām, apsvērsi iespējas darboties mājas apstākļos. Kāds atvērs mākslinieka darbnīcu, cits mūzikas vai deju studiju, neskatoties uz apgrūtinājumiem komunicēšanā vīrusa izplatības dēļ. Visiem jāmācās pielāgoties jaunajai situācijai, tikai tev, kā konservatīvajam Vērsim var būt grūtāk mainīt savus ieradumus. Saules atrašanās Zivs zīmē (līdz 20. martam), tevi padarīs emocionālāku, līdzjūtīgāku pret apkārtējo pasauli, kā arī veicinās, jau minētās mākslinieciskās izpausmes. Iestājoties Auna laikam (20. marts), svarīgākas kļūs ambīcijas, sevis pierādīšana, mazāk rēķināsies ar apkārtējo viedokli, interesēm. Mīlas frontē veiksies sekojošos datumos: 4.,10.,22.,23.,30. martā, kad Fortūna būs pret tevi labvēlīga.

Dvīņiem horoskops martu sola rāmu un mierpilnu

Marta mēneša astroloģiskais fons tev būs labvēlīgs, nekādu diskomfortu nevajadzētu izjust ne darbā, ne mājas dzīvē. Tu ļoti labi māki pielāgoties situācijām, to vari darīt arī šobrīd, un visi būs ar tevi mierā. Partnerattiecību jautājumu risināšanai ieteicams pievērst uzmanību mēneša pirmajās trijās nedēļās. Pāri, kas sen kopā, nolems, ka mājas dzīvē nepieciešamas izmaiņas. Ja attiecības ir labas, varbūt lemsiet par ģimenes papildinājumu. Savukārt, ja esat uz šķiršanās robežas, nebūs viegli uzreiz saraut savienību, tomēr vilkt garumā arī nav ieeicams. Profesionālos jautājumus labāk risināt pēc 20. datuma. Neko nedari emociju iespaidā, un tev veiksies! Tavs analītiskais prāts, pārdošanas spējas tiks novērtētas. Veiksies masu mediju jomā strādājošajiem. Kāds var nolemt kļūt par brīvprātīgo reportieri.

Vēzi, iespējams, ir laiks jaunam imidžam vai mājas interjeram

Tev, protams, mēneša pirmā puse būs dvēseliski pieņemamāka. Daudz laika veltīsi tuviniekiem, arī dzīvniekiem, istabas augiem, jo vēlēsies palīdzēt, rūpēties. Kāds zīmes pārstāvis to darīs profesionālā līmenī darbojoties medicīnas iestādē, dzīvnieku patversmē vai labdarības organizācijā. Ģimenes cilvēki satrauksies par bērnu tālāko izglītību, sevišķi dotajos apstākļos. Savukārt, ja tev vēl nav mazuļu, pievērsīsies to plānošanai. Noteikti vēlams padomāt arī par savām interesēm, varbūt pienācis laiks pamainīt mājas interjeru vai iegādāties jaunu apģērbu. Kredīti nav ieteicami, kur nu vēl “ātrie”, izmanto esošos līdzekļus. Marta otrā puse vairāk paies kārtojot darba lietas. Sevišķi vīriešu kārtas pārstāvji nopietni apsvērs jaunas iespējas, jo satrauksies par materiālo sfēru. Ja esi sirdī brīvs un vēlies iepazīties, tam piemērots 18.,23. marts, kad būsi pietiekami dedzīgs, lai pierādītu sevi.

Lauvai ļoti labs mēnesis, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm

Lauvas, kas ieņem vadošus amatus, darbojas radošajās jomās, šomēnes jutīsies komfortabli. Daudz kas būs atkarīgs no iepriekš padarītā, arī no tā, cik lielā mērā tevi novērtē, vai esi autoritāte. Jo vairāk saskarsmē ar līdzcilvēkiem liksi lietā filozofiskās zināšanas, saskarsmes mākslu, jo veiksmīgāk paies mēnesis. Laikā no 23.-25. martam Mēness atradīsies tavā zīmē, vienlaicīgi Saule būs Aunā, kas radīs īsti ugunīgu dienas fonu. Izmanto laiku, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm, parādītu sevi no labākās puses, tai skaitā arī mīlas frontē! Veiksies Lauviņām, kas darbojas tūrisma un viesmīlības jomā, radošās nozarēs, pedagoģijā, kā arī reklāmā. Neesi pārgalvīgs pie auto stūres, sportojot, ja nevēlies saskarties ar traumām. Sieviešu kārtas pārstāves tieksies pēc romantikas, meklēs iepazīšanās iespējas, ja šobrīd ir vienas.

Jaunava, velti laiku sev un tuvākajiem

Svarīgs laiks, sevišķi gados vecākajiem zīmes pārstāvjiem. Varbūt beidzot apzināsies, ka materiālās lietas nav svarīgākais dzīvē un pievērsīsies tam, kas patiesi patīk. Šomēnes var nākties pildīt savu misiju, labi, ja esi to atradis. Vēlams pievērsties aprūpes jomām, masāžām, pirts lietām, veselīgam dzīves stilam, apmācību procesam. Un pats galvenais, tam visam jābūt vērstam uz plašām masām nevis tikai savās interesēs. Iespējams, apsvērsi domu par uzņēmuma dibināšanu. Šajā gadījumā piemērota datuma izpētei, labāk vērsties pie astrologa. Otrā pusīte ilgosies pēc tevis, tāpēc centies sabalansēt darbu un privāto dzīvi, lai neviens neciestu. 30. martā noteikti vari sarīkot romantisku vakaru! Lieli un dārgi pirkumi nav vēlami, bet ikdienas vajadzībām gan neekonomē.

Svariem marts ļaus “paspīdēt” visdažādākajās jomās

Vēlēsies dzīvot harmonijā ar sevi un apkārtējiem, kas brīžiem izdosies tīri labi. Marts var iesākties uz kaislīgas nots, ja pretī būs partneris, kas spēs īstenot tavas vēlmes, sevišķi erotiskās. Ja izdosies atrast kādu viesu namu, kas uzņem ciemiņus šajā laikā, noteikti izmanto iespējas pabaudīt kādu dienu prom no visiem, tikai kopā ar mīļoto. Svariem, mākslas pasaules pārstāvjiem ražīgs laiks. Prātā var nākt interesantas idejas, padoties skices, dzejoļi, gleznas...Tas nekas, ja tavi šedevri dienas gaismu ieraudzīs vēlāk. Noteikti vari izmantot sociālos tīklus, interešu grupas, lai reklamētu sevi, varbūt vari veidot interneta veikalu. Arī Svariem, kas saistīti ar finanšu sfēru, jurisprudenci, izdosies “paspīdēt” priekšniecības acīs. Mēneša pēdējā nedēļā noteikti neslinko, citādi palaidīsi garām labas iespējas. Vēlams vairāk lasīt filozofisko literatūru, kas ļaus uz dzīvi paraudzīties no cita skatu punkta.

Skorpionam labvēlīgs laiks jauniem hobijiem vai pat profesijas maiņai

Komfortablāk jutīsies marta nogalē, tomēr līdz tai arī ir jānodzīvo, vai ne? Nekas traks, vienkārši mēneša sākumā nedaudz var pietrūkt enerģijas, iniciatīvas. Tiem, kas nav biznesa haizivis, politiķi (kā liela daļa Skorpionu) un dzīvo ārpus pilsētas, klāsies pietiekami labi, pat interesanti. Baudi aizejošās ziemas priekus, lasi ezoteriskas grāmatas, centies internetā sakomunicēt ar līdzīgi domājošiem. Kāds apsvērs iespējas kļūt par fizioterapeitu, dziednieku, pirtnieku, astrologu vai psihologu. Sen jau bija laiks! Tieši šajā sarežģītajā periodā tev jāatdzimst gluži kā Fēniksam no pelniem un jāpalīdz līdzcilvēkiem. Pēc 20. marta sarosīsies karjeru alkstošie zīmes pārstāvji. Viss atkal būs vienkārši, jo varēsi domāt tikai par savām ambīcijām, naudu. Privātajā jomā labāk veiksies marta sākumā, jo būsi iejūtīgāks pret mīļoto cilvēku.

Strēlniekam marta horoskops sola piedzīvojumus

Tev patiks pafilozofēt par dzīvi, tomēr tas nav nekāds jaunums. Varbūt beidz lasīt gudras grāmatas un sniegt padomus pa labi un pa kreisi, bet padomā, kā visu ievirzīt profesionālā gultnē! Strēlniekiem ģimenes cilvēkiem marta sākums paies dvēseliski, romantiski, rūpējoties par tuvinieku labklājību. Ja esi aizņemts ar mājas celtniecību, interjeru, labs laiks, lai piesaistītu dizaineri vai arī izpaustu savas dotības šajā sfērā. Līgumu parakstīšanai, privātā biznesa dibināšanai piemērots 16.-18. marts. Sastopoties ar kritiku no apkārtējo puses, domā par savām interesēm, nevis viedokļiem, kas visticamāk nav objektīvi. 20. martā, kad Mēness pāries tev radniecīgajā Auna zīmē, kļūsi radikāli noskaņots, gatavs piedzīvojumiem. Mīlas frontē būsi gatavs patrakot, bet noteikti nesāc vairākas mīlas attiecības vienlaicīgi, jo ātri vien tiksi atmaskots.

Mežāzis varētu būt pārlieku depresīvs un sevī noslēdzies: dodies pie dabas!

Marta pirmajās dienās būsi ierāvies sevī, nodosies darbam, nevēlēsies pieņemt nekādu palīdzību. Vispār kopumā šajā mēnesī daudz strādāsi, iespējams, tādējādi centīsies aizbēgt no kādām privātām problēmām. Karjeras veidošana ir apsveicams pasākums, bet noslēgšanās no apkārtējiem, sevišķi tuviniekiem, gan nē. Iespējams, netiksi galā ar kādu pagātnes notikumu, neseno šķiršanos vai citiem dvēseliskiem pārdzīvojumiem. Ja nevēlies dalīties emocijās, vismaz ēd apelsīnus, lieto dzeltenu krāsu savā interjerā un izmanto aromātus ar citrusa, kokosa, vaniļas smaržu! Tiem, kas dzīvo ārpus pilsētas izdosies būt saskaņā ar Dabu, un tādējādi novērst depresīvo noskaņojumu. Mēneša nogalē garastāvoklis uzlabosies, pieaugs vēlme sevi pierādīt darba gaitās. Jaunu lietu uzsākšanai derēs 23. datums.

Ūdensvīriem vientuļniekiem ir iespēja satikt savu otro pusīti

Tu arvien biežāk apsvērsi domu, ka jāpamācās astroloģija, psiholoģija. Iespējams, tieši šobrīd atradīsi kādu brīvu brīdi, lai to darītu. Ja ir kādi kursi, semināri, kas sākas laikā no 3.- 6. martam vai no 9. - 13. datumam, tad droši vari pieteikties. Savukārt, ja pats esi gatavs pasniegt, noteikti izsludini pieteikšanos! Arī radošie zīmes pārstāvji var sevi izpaust, sevišķi, ja aizraujies ar foto un video mākslu. Nav vajadzīga klātiene, parādi internetā savu veikumu! Iegūsi jaunus draugus, kontaktus, kas nozīmē virzību uz priekšu dzīvē. Savukārt, vientuļniekiem tā vēl ir iespēja satikt savu otro pusīti. Analītiskajiem Ūdensvīriem, kas vairāk saistīti ar loģistiku, finansēm, zinātnisko darbu vai inženiertehniskajām jomām veiksmīgāk izvērtīsies marta nogale. Tev būs apnicis staigāt vienās un tajās pašās drēbēs, vēlēsies atjaunot garderobi.

Zivis martā būs patiesi neapturamas

Līdz pat 20. martam Saule atradīsies tavā zīmē, tāpēc vēl vari paspēt to izmantot un izpausties ar pilnu vērienu. Lieki piebilst, ka šajā periodā profesionāli labāk veiksies tām Zivtiņām, kas saistītas ar mākslas pasauli, ezoteriku, labdarību un skaistumkopšanu. Padosies arī dažādu filozofisku kursu apguve. Ja gribi uzlabot attiecības ar mīļoto cilvēku, nesāc pārmest pagātnes notikumus, skaties nākotnē. Starp citu, romantiska nedēļas nogale nenāks par skādi, ja to saorganizēsi 11.-13. martā! Mēneša nogalē kļūsi apņēmīgāks, pieaugs ambīcijas, sevišķi 23.,24., 30.,31. datumā. Tevi būs grūti apturēt, ja ko ieņemsi galvā. Būsi sailgojies pēc ceļojumiem, varbūt darīsi to virtuālā vidē, kalsi nākotnes plānus par valstīm, kurās vēlētos pabūt, izstrādāsi brauciena maršrutus. Neatraidi kāda cilvēka palīdzību, ja tas nāk no sirds!

GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību