Pāriet uz galveno saturu

Ķīniešu horoskops šim gadam



Ķīniešu Jaunā gada horoskops Vērša gadam! Lūk, kas sagaida pašus Vēršus, Tīģerus, Zaķus un Kaķus, Pūķus, Čūskas, Zirgus, Kazas, Pērtiķus, Gaiļus, Suņus, Cūkas un Žurkas!

Vērsis

Vērša gadā Vērsim būs centrālā loma. Šajā dzīves posmā būs iespēja izveidot ciešu saikni ar tiem, kas ikdienā Vēršus ieskauj, jo īpaši profesionālajā jomā. Bet jāpatur prātā, ka to var realizēt tikai tad, ja ir ko dot pretī, tas nozīmē, ka visa enerģija ir jākoncentrē unikālām zināšanām, ar kurām varat dalīties ar apkārtējiem. No otras puses, Vērši var saskarties ar sakaru pārtraukumiem, kas var ietekmēt viņu personīgo reputāciju, turklāt iespējami gadījumi, kad apstākļi var izjaukt plānus. Šajos brīžos vislabākā rīcība ir koncentrēties saviem mērķiem, nepievērst uzmanību lietām, kas var novērst no mērķu sasniegšanas. Vērši var saskarties ar stresu un depresiju, ja paļausies uz “nevaru” un “negribu”.

Tīģeris

Tīģeriem šis būs lielisks gads, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Vērša gads Tīģeriem sola romantiku. Ja esi Tīģeris vientuļnieks, pastāv lielas iespējas satikt savu otro pusīti, bet attiecībās esošie Tīģeri nostiprinās attiecības ar mīļoto cilvēku. Šogad Tīģeriem jābūt drosmīgiem, jo karjerā tiks atvērtas jaunas durvis, taču viss var uzplaukt vienīgi tad, ja ļausies. Nebaidieties sagaidīt jaunas iespējas, un labklājība tam sekos. Labprātīga palīdzība citu acīs tiks novērtēta. Arī pašam Tīģerim nav jākaunas lūgt palīdzību, kad vien tā nepieciešama. Ar pareizajiem cilvēkiem Tīģeri visus savus mērķu sasniegs daudz ātrāk. Tīģeri var sajusties vientuļi un izolēties no draugiem un ģimenes, cenšoties sasniegt savus mērķus Kad sasniedz tos, atrodi motivāciju turpināt interesēties par tuviniekiem! Uzņēmumu īpašniekiem jāpievērš īpašu uzmanību krāpšanai un zādzībām, esiet īpaši piesardzīgi! Uzturi šogad īpaši veselīgu dzīvesveidu, jo būs tendence ātri uzbaroties!

Zaķis un Kaķis

Šis gads Kaķiem - Zaķiem būs izaicinošs. Vajadzētu koncentrēties uz došanu citiem un dalīšanos. Šogad jāietaupa nauda, jo pastāv risks, ka var pēkšņi būt nepieciešama paliela naudas summa. Zaķim – Kaķim jo īpaši šogad jāpievēršas vecāka gadagājuma cilvēkiem un jāpasniedz roku tiem, kuriem tas nepieciešams vairāk nekā pašiem Zaķiem – Kaķiem. Varbūt tas šobrīd nav tik acīmredzams, bet galu galā ieguldītais citos nāks atpakaļ ar atdevi. Šogad Zaķus - kaķus varētu arī nomocīt slimības, tāpēc tiem jābūt piesardzīgiem un jāuztur sevi formā. Papildus tam var nākties skaidroties ar cilvēkiem, kuri dzīvo, lai atrastu kļūdas Zaķu - Kaķu darbībās. Var nākties saskarties ar nepamatotām baumām, un, lai gan tas var izaicināt Zaķus - Kaķus emocionāli un garīgi, vajadzētu koncentrēties uz turpmāko dzīvi.

Pūķis

Pūķa zīmē dzimušiem labvēlība un bagātība ies šogad roku rokā. Ja kādreiz esi vēlējies kaut ko darīt, bet kādu vai citu iemeslu dēļ atturēji sevi, tas ir Tavs gads, Pūķi, lai visu izdarītu un sasniegtu to, kas nepieciešams! Drosme, spēks un ticība būs Pūķu panākumu atslēga Vērša gadā. Un, neskatoties uz to, ceļā uz panākumiem varētu būt arī šķēršļi no pagātnes. Uzticies instinktiem, ja jūti, ka kaut kur jāpiesargās. Šogad būtu jāatrod labāks veids, kā tikt galā ar stresu, pārvaldīt savas emocijas ir prasme, apgūsti to! Būs arī tenkas, kurām mēģināsi piesaistīties, bet neaizmirsti par katru cenu no tām izvairīties, jo cilvēki, kas tenko par citiem, visticamāk runās arī par Pūķiem.

Čūska

Čūskām Vērša gadā vispār nav jāuztraucas! Viss kļūs vēl vieglāk, nekas nebūs neiespējams. Esiet vērīgas, Čūskas, jo karjerā varētu būt paaugstināšanas iespējas, kas varētu nozīmēt arī lielāku autoritāti un atalgojumu, it īpaši, ja priekšnieks ir vīrietis, kurš uzticas Čūskas pienākumiem. Čūsku jaunā loma nesīs labus augļus, bet ar kāda augstāka spēka palīdzību. Tās, kas vada uzņēmējdarbību, saskatīs peļņas paplašināšanās iespējas. Tomēr šogad nāksies sajusties aizdomīgi pret apkārtējiem, arī emocionāli un varbūt pat nestabili. Labākais veids, kā to novērst, būtu praktizēt iekšējo mieru un saglabāt tālredzīgāku skatījumu uz pasauli un sevi.

Zirgs

Zirgiem 2021. gads būs gan veiksmīgs, gan svētīts justos gan svētīts, jo vairumā darbību varēs saskatīt darba augļus. Gadījumā, kad jutīsies iestrēdzis vai apmaldījies, meklē mierinājumu citu cilvēku palīdzību! Tāpēc nebaidies to lūgt, kad tā ir tiešām nepieciešama. Ja ir paredzams liels projekts vai personīgais mērķis, kas līdz šim nav sasniegts to, šis ir īstais gads, kad lietas jāatrasina līdz galam. Zirgi var arī apsvērt iespēju atrast biznesa partneri, izmantojot jaunus uzņēmumus, tādu, kas papildina pašus Zirgus un Zirgu talantus. Visas problēmas, ar kurām nāksies saskarties šajā gadā, vai tās, kuras būs palikušas neatrisinātas no pagājušā gada, maģiski tiks atrisinātas ar apkārtējo pozitīvo enerģiju. Noteikti izmantojiet to pēc iespējas vairāk! Tomēr Zirgiem jāpatur prātā, ka šogad vajadzētu būt īpaši piesardzīgam ar naudu un to, kā šī nauda tiek izmantota. Piesardzīgam jābūt arī attiecībās, jo var rasties vēlme iesaistīties mīlas trijstūrī. Rīkojies apdomīgi!

Kaza

Šogad, kur citi atradīs problēmas, Kazas atradīs veidu, kā viegli pārvarēt šīs problēmas. Šogad pie Kazas durvīm var klauvēt iespējas ieguldīties īpašumos un lielos darījumos. Ja esi finansiāli spējīga, noteikti izmanto to! Tomēr noteikti rūpējies par citu jūtām un šogad nevienu neapvaino! Ir lielas izredzes, ka citi to uztvers ļoti pie sirds. Var nākties piedzīvot ļaunatminīgu reakciju. Labāk runāt mazāk kad esi kompānijā ar jūtīgiem cilvēkiem.

Pērtiķis

Pērtiķu ceļā varētu būt daudz problēmu, bet tiks saglabāta pozitivitāte. Tas mudinās citus raudzīties uz Pērtiķi kā problēmu risinātāju. Daudzi radīs Pērtiķī atbalstu. Vērša gadā Pērtiķi iegūs lietas un cilvēkus, kas tiem liks justies apmierināti. Koncentrējieties uz to, kas sagādā laimi, un piedalieties piedzīvojumos, kas nes piepildījumu un prieku! Pērtiķu gadā dzimušajiem iespējami daudzi kāpumi un kritumi, tādēļ laicīgi jāizveido stratēģiju, kas ļaus atkal sasniegt virsotnes.

Gailis

2021. gads Gaiļiem būs izaugsmes gads, jo iespējas parādīsies visu gada garumā. Neatkarīgi no tā, vai Gaiļi uzņemsies jaunu darbu vai palielinās atbildību, nauda turpinās ieripot viņu maciņos. Jāpievērš lielāka uzmanība veselībai! Šogad jāizvairās no bīstamām situācijām un ārkārtējām darbībām. Gaiļi varētu būt diezgan nepastāvīgi Vērša gadā. Lai iegūtu lielāku skaidrību neskaidrajās situācijās, jāmeklē palīdzību un padomu no draugiem.

Suns

Suņiem Vērša gads būs varen labs! It kā visa gada garumā saule apspīdēs Sunim dzīve šogad piespēlēs lielisku ēdienu, fantastisku kompāniju un nozīmīgus notikumus. Organizējiet veidus, kā sazināties ar saviem tuvajiem. Suņiem jārada atmiņas, ko var panākt vienīgi ar pašiniciatīvu. Vērša gadā visi labākie notikumi būtu atmiņā paliekoši! Saskaroties ar nebaltām dienām, viss, kas Sunim jādara Vērša gadā, ir jāmeklē nepieciešamais atbalsts pie savas ģimenes, draugiem un kolēģiem. Vienīgais Vērša gada mīnuss Suņiem ir iespējamie strīdi vai nesaskaņas. Prātīgākā rīcība ir nebūt lepnam, paskatīties uz visu no gaišās puses un saglabāt attiecības pēc iespēji labākas.

Cūka

Nākamajā gadā Cūkas varētu pievērsties ceļošanai un vietējam tūrismam gan karjeras, gan izglītības, gan personīgo mērķu nolūkos. Ceļošana varētu palīdzēt augt un iegūt vairāk finansiālus līdzekļus. Kopumā 2021. gadā nevajadzētu būt izteiktām veselības problēmām, viss ritēs mierīgi un lēzeni. Pievērsies ceļošanai un iegūsti jaunus iespaidus!

Žurka

Žurkas zīmē dzimušiem tiks dota iespēja saņemt valdības ierēdņu atbalstu vai atļauju un projektu apstiprinājumus dažādu mērķu sasniegšanai. Izmantojiet tās! Žurkām jāizmanto savu enerģiju, lai apgūtu dažas jaunas prasmes, it īpaši tās, kas var palielināt bagātību vai atrisināt problēmas. Līdera lomas uzņemšanās var arī uzlabot Žurkas prasmju kopumu. Šogad nedrīkst baidīties uzņemties vairāk pienākumus darbā. Diemžēl šis gads veselības ziņā nebūs pārāk labs, tāpēc ļoti ieteicams uzlabot savu imunitāti un veikt veselības pārbaudes. Papildus tam daudzi notikumi var ietekmēt arī Žurkas emocionālo veselību. Piekopiet jogu kā līdzekli, lai savaldītu trauksmi. Gada galvenie mērķi – jāatlaiž no sevis visu, kas nerada prieku, un, ja Žurkas nonāk situācijā, kurā jāizvēlas starp dusmām vai piedošanu, vienmēr izvēlies piedošanu!

GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM