Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 22. – 28. februāris

 






AUNS MUzlabosies situācija un pašsajūta. Mērķtiecīga darbošanās nesīs panākumus. Planētu ietekme ir vāja. Auni var zaudēt azartspēlēs, iespējami neplānoti tēriņi, kuri būs saistīti ar bērniem vai vecākiem, var tikt nozaudēta vērtīga lieta. Šīs zīmes stiprā dzimuma pārstāvjus gaida nepatīkama tikšanās vai satraucoša vēsts.

VĒRSIS Šonedēļ Auni būs vairāk noskaņojušies atpūtai un izklaidēm, nevis darbam. Dažiem izdosies nodemonstrēt visas savas intelektuālās un radošās spējas. Daudzi Vērši izrādīs entuziasmu jau pēc kāda notikuma vai pasākuma, nevis pirms tā. Daudzi izturēsies vienaldzīgi pret lietām, kuras tieši neietekmē viņu labklājību. 

DVĪŅI Šis laiks nav piemērots plašai komunikācijai un jaunu attiecību veidošanai. Savukārt nedēļas nogale būs harmoniska, Dvīņi atgūs garīgo līdzsvaru. Taču kopumā šis būs pretrunīgs periods, kurā var tikt pārbaudīta Dvīņu un viņu izredzēto attiecību stabilitāte. Iespējams, Dvīņiem vajadzētu pamainīt dažus savus uzskatus. Dažu šīs zīmes pārstāvju dzīvē var turpināties iepriekšējās nedēļas negatīvās tendences, ar kurām būs grūti tikt galā. 
VĒZIS Labs laiks finanšu operācijām. Vēžiem var pavērties iespēja būtiski uzlabot savu materiālo stāvokli, taču ne visi spēs to izmantot – traucēs iepriekšējā mēneša kļūdas un nepabeigtie darbi. Labs laiks kontaktiem, darījumu, laulības slēgšanai. Zvaigžņu stāvoklis ir tik labvēlīgs, ka Vēžiem visu izdosies paveikt ar „pirmo piegājienu”. Arī emocijas pamazām norims un Vēži visu notiekošo uztvers mierīgāk.
LAUVA Pārmaiņu un atjaunotnes nedēļa, kad Lauvām izdosies atklāt savu potenciālu. Pārliecība un ticība saviem spēkiem dos iespēju Lauvām kļūt par jebkuras kompānijas dvēseli. Labs laiks ceļojumam, kā arī varat mierīgu sirdi šķirties no nevajadzīgām lietām un cilvēkiem. Taču zvaigznes sola nelielas grūtības, īpaši tad, ja jūsu nodomi vai projekti ir visai riskanti. Jūs var mēģināt apkrāpt. 

JAUNAVA Periods simbolizē labā uzvaru pār ļauno, gaišo spēku uzvaru pār tumšajiem spēkiem. Vēlams aiziet uz dievnamu, lasīt garīgu literatūru. Rīkojiet bērnu svētkus un pasākumus. Taču Jaunavām var nākties dārgi samaksāt par pagātnes kļūdām. Saspringtā gaisotne sabiedrībā var negatīvi ietekmēt šīs zīmes pārstāvju psihi.

SVARI Izdosies sasniegt nospraustos mērķus – tas var mainīt situāciju uz labo pusi un palīdzēt pakāpties par karjeras kāpnēm. Daudzi Svari liks lietā savas slēptās enerģijas rezerves. Šajā laikā nāks prātā jaunas idejas, kuru īstenošana sagādās gandarījumu. Daudziem Svariem veiksies arī mīlestībā. 

SKORPIONS Provokāciju un tumšo spēku aktivizēšanās periods. Var izveidoties apstākļi, kuros tiks pārbaudīta Skorpionu izturība un prasme pārvaldīt situāciju. Iesāktais darbs prasīs daudz spēku. Iespējamas emocionālas pārslodzes, spēku izsīkums. Perioda sākumā iespējami negaidīti notikumi, turklāt daži no tiem būs nepatīkami. Skorpionu reakcija uz tiem var būt neparedzama. 
STRĒLNIEKS Šis laiks nav piemērots aktīvai atpūtai. Strēlnieki var saņemt nepatīkamu vēsti, kura liks mainīt plānus. Daudziem būs jāaizstāv savs gods un cieņa. Pasīva nedēļa. Nav vēlams doties ceļojumos, rīkot kolektīvus pasākumus. Taču Strēlnieki veiksmīgi uzsāks jaunu projektu un atradīs izeju un sarežģītas finansiālas situācijas.

MEŽĀZIS Negaidīti notikumi Mežāžus var ietekmēt divējādi. Iespējama pretrunīga rīcība, nemiers, kuram nav itin nekāda iemesla, neapmierinātība ar sevi, savu darbu vai apkārtējiem. Disharmonijas, steigas un haosa periods. Mežāži nespēs nogaidīt, ievērot termiņus, tradīcijas. Daudzi rīkosies pārsteidzīgi un neapdomīgi. Turklāt apskārtējos pārsteigs tas, ka šīs zīmes pārstāvji neapzināsies to, ka rīkojas nepareizi. 
ŪDENSVĪRS Šajā laika sāksies pārmaiņas. Iespējami piedāvājumi nomainīt darbu. Būs veiksmīga komercdarbība un riskanti pasākumi. Ūdensvīriem izdosies gūt panākumus radošajā jomā. Labvēlīgs laiks informācijas un darba pieredzes apmaiņai, radošiem meklējumiem. Interesanti notikumi gaidāmi arī personīgajā dzīvē. Ūdensvīri var rīkoties ekstravaganti, daudzi labprāt paspīdēs ar savām spējām.
ZIVIS Šim periodam būs raksturīga radoša pieeja jebkuram darbam, nestandarta problēmu risinājumi. Pieaugs Zivju enerģētiskais potenciāls. Jaunas zināšanas bagātinās iekšējo pasauli un palīdzēs izturēt smagās situācijās. Taču šīs zīmes pārstāvji var tikt apmeloti, nelabvēļi var mēģināt likt sprunguļus riteņos. Nelaidiet savā tuvumā neuzticamus cilvēkus pat tad, ja jūs saista ilggadēja draudzība.
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Ceļā no Jēkabpils uz Rīgu pazudušais atrasts miris automašīnā pie karjera

Bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis, kurš pazuda ceļā no Jēkabpils uz Rīgu, atrasts miris. Par 1989.gadā dzimušā vīrieša pazušanu Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas ziņoja 19.jūlijā. Vīrietis šī gada 15. jūlijā pulksten 20.30 izbrauca no Jēkabpils virzienā uz Rīgu gaiši zilas krāsas automašīnā “Volkswagen” ar Norvēģijas valsts reģistrācijas numurzīmi. Kopš tā brīža viņa atrašanās vieta vairs nebija zināma. 20.jūlija pievakarē Valsts policija informēja, ka bezvēsts prombūtnē bijušais vīrietis atrasts. Tiesa, nekāda detalizētāka informācija par vīrieša atrašanu netika minēta. Savukārt Jēkabpils radio, atsaucoties uz policiju, vēsta, ka iepriekš meklēšanā izsludinātais vīrietis atrasts miris. 20.jūlijā pulksten 15.34 Aizkraukles novadā, Klintaines pagastā pie Klintaines karjera atrasta automašīna, kuras salonā atradās iepriekš meklēšanā izsludinātais 1989. gadā dzimušais vīrietis bez dzīvības pazīmēm. To apstiprinājusi Valsts policijas Sabiedrisko attiecību