Pāriet uz galveno saturu

Horoskopi šai nedēļai: 1. – 7. februāris

 






AUNS Jūsu idejas, sapņi un plāni beidzot kļūs reāli un jūs varēsiet sākt to īstenošanu. Taču gaisotne darbā un mājās var būt tik harmoniska, ka jums negribēsies neko mainīt. Turklāt romantiskais noskaņojums var ieņemt stabilu vietu jūsu dzīvē. Šonedēļ jums būs iespēja atvilkt elpu un atjaunot spēkus. Varat paņemt īsu atvaļinājumu un atpūsties komfortablā gaisotnē.

VĒRSIS Pirmdien būs ļoti veiksmīga un jums izdosies paveikt visu ieplānoto. Iedziļināšanās sīkumos darbā un kontaktējoties ar apkārtējiem, kā arī tieksme visu sistematizēt palīdzēs sasniegt lieliskus rezultātus. Iespējamas negaidītas pārmaiņas profesionālajā jomā vai arī sadarbības piedāvājums, kuru ir vērts izskatīt. Personīgajā dzīvē – nopietnas pārmaiņas, ja izlemsiet spert pirmo soli. 
DVĪŅI Būs laba iespēja atrisināt materiālas dabas jautājumus. Jūsu argumenti būs pārliecinoši, ja noteiksiet mērķi – īstenot jūsu ideju. Apkārtējie jums piekāpsies, būs ar mieru palīdzēt, jo viņiem nemaz nebūs citas izvēles. Taču sarežģītākos uzdevumus vēlams risināt ceturtdien. Savukārt personīgajās attiecībās centieties neko nemainīt. Šis ir labs laiks gan personisku, gan lietišķu sakaru nostiprināšanai, savstarpēji izdevīgu interešu un kopīgu nākotnes plānu apspriešanai.
VĒZIS Apstākļu sakritības rezultātā jūs nonāksiet uzmanības centrā. Būs daudz jākontaktējas. Ieklausieties savā intuīcijā. Pašlaik tikšanās un pārmaiņas jūsu dzīvē nav nejaušas. Viss, ko jūs darāt, palīdzēs sasniegt lieliskus rezultātus. Noskaņojieties pozitīvai notikumu attīstībai, atrodiet veidus, kā atbrīvoties no iekšējā sasprindzinājuma, vairāk laika veltiet sporta nodarbībām. Mīlestība bagātinās jūsu dzīvi, ja spēsiet pārvarēt savu kautrīgumu.
LAUVA Nepārslogojiet sevi un necentieties mainīt to, kam vēl nav pienācis īstais laiks. Ja kļūsiet pārlieku uzstājīgi, apkārtējie demonstrēs nepiekāpību un uzvedīsies pārlieku emocionāli. Šo nedēļu varat veltīt darbiem, kurus varat paveikt vienatnē. Personīgajā dzīvē viss būs labi, attiecības strauji uzlabosies. Bet, ja tās tikai sāk veidoties, izrādiet iniciatīvu, citādi labā iespēja var paiet secen. 

JAUNAVA Pašā nedēļas sākumā jūs lieliski tiksiet galā ar darbiem, kur būs nepieciešama sistematizēšana, kārtības ieviešana. Arī negaidīts sarežģītu uzdevumu risinājums vai pilnīgi jaunas idejas var sagādāt jauku pārsteigumu un gandarījumu. Piektdien esiet piesardzīgi situācijās, kurās jūs var mēģināt iesaistīt konfliktā. Tā kā kompromiss diezin vai ir iespējams, neļaujieties apkārtējo provokācijām un dariet savu darbu. 
SVARI Šajā periodā varēsiet mazliet atvilkt elpu. Darbā īpašas pārmaiņas nav gaidāmas, tāpēc vairāk laika varēsiet veltīt savām interesēm. No otrdienas līdz ceturtdienai jums radīsies iespēja pamainīt savu imidžu – izveidot modernu matu griezumu, iegādāties apģērbu, apavus un skaistus aksesuārus. Piektdien var sākt mazināties organisma spēja pretoties infekcijām un izturēt emocionālu slodzi. Jums nepieciešams miers un komforts gan darbā, gan mājās. Tādējādi daudz ātrāk izdosies atjaunot garīgo līdzsvaru.
SKORPIONS Jūsu spēja ilgu laiku gaidīt piemērotu brīdi tagad var vainagoties panākumiem. Negaidīti mainīsies apstākļi, tāpēc būs jāpieņem ātri lēmumu un jārīkojas enerģiski. Pārmaiņas nāks jums par labu. Pievērsiet uzmanību priekšlikumiem, kurus saņemsiet no tālienes, arī tad, ja sākotnēji tie jums šķitīs pārsteidzoši. Piektdien samaziniet tikšanos skaitu un kontaktus. Neradiet paši sev papildu problēmas. 
STRĒLNIEKS Tagad ir ļoti svarīgi strādāt efektīvi, rūpīgi plānojot savus ikdienas uzdevumus. Sarunas un apspriedes būs lietderīgas, ja tām būs praktiska jēga. Savukārt darbs reklāmas jomā pagaidām nenesīs gaidītos rezultātus. Būs nepieciešama atbilstoša pieeja, lai vispārējā konservatīvā noskaņojuma un nepiekāpības gaisotnē sasniegtu mērķus. Personīgajā dzīvē esiet dāsni, mierīgi un prātīgi. Svētdien jums nāks par labu „dekorāciju maiņa”, braucienos iespējamas romantiskas iepazīšanās. 
MEŽĀZIS Pirmdien un otrdien jums paveras labvēlīgas iespējas. Padomājiet, kurās dzīves jomās vajadzētu ieviest pārmaiņas un rīkojieties tā, lai iespējami ātri gūtu panākumus. Labs laiks darījumu slēgšanai, līgumu parakstīšanai. Personīgajā dzīvē jaunas iepazīšanās nenesīs veiksmi, tāpēc palieciet uzticīgi līdzšinējām stabilajām attiecībām. Pašlaik jums nepieciešama stipra aizmugure -- mīlestība un atbalsts, lai koncentrētos darbam. 
ŪDENSVĪRS Jūsu attiecības ar apkārtējiem ievērojami uzlabosies, tāpēc tagad ir īstais laiks realizēt dažas jūsu idejas. Pirmdien nosūtiet korespondenci vai iepērcieties, ja tas ir nepieciešams. Pašlaik sarakste var būt vispiemērotākais veids, kā atklāt savas jūtas. Taču pirms lēmumu pieņemšanas tos rūpīgi apsveriet, kā arī ieklausieties savā intuīcijā, un esiet uzmanīgi, cenšoties īstenot savus nodomus. 
ZIVIS Ļaujiet notikumiem ritēt savu gaitu, neuzspiediet savu viedokli, nesteidziniet kolēģus. Iespējamas pēkšņas pārmaiņas vai jauninājumi, taču tas viss nāks par labu. Piektdien neļaujiet uzliesmot konfliktam, samieriniet strīdniekus un rodiet kompromisu. Personīgajā dzīvē dalieties ar jūtām un vēlmēm ar tuvu cilvēku, vairāk laika pavadiet mierīgā gaisotnē. Sestdien mājās varat veikt inventarizāciju vai ģenerāltīrīšanu. Svētdienu vēlams pavadīt kopā ar draugiem, dodoties dabā. 
GARDEDIS.LV / VAIRĀK KĀ 8000 RECEPTES KATRAI DIENAI!

Šī emuāra populārākās ziņas

Sinoptiķi paziņojuši, kad Latvijā beidzot gaidāms lietus, pat pērkona negaiss

  Šīs nedēļas nogalē daudzviet Latvijā gaidāms lietus, vietām - pērkona lietusgāzes, liecina pašreizējie "Global Forecast System" dati. Prognozes pagaidām ir dažādas un mainīgas, un pastāv iespēja, ka tikai vietām valstī īslaicīgi līs un citviet pastiprināsies sausums. Piektdien īslaicīgs lietus iespējams galvenokārt tikai Kurzemē un Zemgalē, turpmākajās dienās lietus, dažviet stiprs lietus, iespējams arī pārējā valstī. Naktis kļūs siltākas, minimālā gaisa temperatūra pārsvarā nav gaidāma zemāka par +10 grādiem, dažās naktīs tā vietām saglabāsies virs +15 grādiem. Maksimālā gaisa temperatūra dienas laikā būs atkarīga no mākoņu daudzuma, zem lietainām debesīm un arī vietām piekrastē tā var nepārsniegt +20 grādus. Jāņos prognozēta nedaudz mazāka nokrišņu varbūtība un pārsvarā silts laiks, iespējams arī karstums. Avots: vs.lv GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI! REKLĀMA  

Horoskopi — 2. – 8. jūnijs

AUNS    Sekojiet savai pašsajūtai, atturieties no pārmērīgām aktivitātēm, veltiet laiku sev, pārdomājiet dzīvi. Vairāk prieka atradīsiet, pavadot laiku mierā, pie dabas. Vientulību neuztveriet kā kaut ko apgrūtinošu. Nepārspīlējiet, tieciet vaļā no aizspriedumiem, tad uz notiekošo reaģēsiet mierīgāk, apdomīgāk. Esiet piesardzīgi, iesaistoties strīdos par naudu un citiem materiāliem labumiem.   VĒRSIS   Novārtā neatstājiet aktivitātes, kurās varat nodemonstrēt zināšanas, erudīciju vai prezentēt savu veikumu. Sekmīga sadarbība veidosies ar sabiedriskām organizācijām. Skaidri formulējiet uzdevumus, kas jāatrisina tuvākā, kas -- tālākā nākotnē. Lietišķa, pragmatiska pieeja palīdzēs neieslīgt sevis žēlošanā. Nezaudējiet apņēmību arī turpmāk, kad prātā iešaujas kāda spīdoša doma vai rodas iespēja uzrunāt publiku un iegūt kāroto atzinību.  DVĪŅI   Nepadodieties kārdinājumam veidot sacensību ar laikabiedriem. Pārmērīgas godkāres un mantkārības dēļ varat nonākt nepatīkamā situācijā, kad paši va

Sadursmē uz Akmens tilta bojā iet motociklists - VIDEO

  Uz akmens tilta motociklists iet bojā - VIDEO  Reklāma   GARŠĪGAS RECEPTES KATRAI DIENAI!   IZKLAIDES VIETA - TIKAI PIEAUGUŠAJIEM